Papildyta:
super varianatas, man lexusai RX'ai butent auksiniai prie sirdies beto kaip ir X5 man visai moteriska masina, na labiau moteriska nei vyriska
Beje, kokios spalvos odyte viduje?
o del finansu labai teisingai pastebeta, nes pirkti panasia auto, tam, kad savaitgali i baznycia isvaziuoti mazu maziausiai neprotinga
[/quote]
Odyte tokia sakyciau dramblio kaulo na sunkiai nusakoma
Mes pries sitos pirkima ziurejom X3 ar X5
X3 labai patiko stiklinis stogas tai buvau uzsiskiedus bet dabar labai esu patenkinta sita
O del benzo tai net nezinau nes pila vyras
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 01 17, 14:17)
Aisku norim, klok viska, pradek nuo to kodel su tokiom prastom masinom vazineji ir kodel savo vardinio numerio neturi?
Oi oi, kur aš čia papuoliau, ir vis tas oras blogas kaltas, kad landžioju, kur nereikia ir skaitau visokias nesąmones. Temos pavadinimas suklaidino, maniau, bus susirinkusios merginos, kurios vairuoja tokias auto vien dėl komforto, pravažumo, saugumo ir norinčios tuo pasidžiaugti, pasidalinti patirtimi, o ne pasipuikuoti . O pasirodo, čia lankosi ir tokios merginos vairuojančios džipus,kaip žvaigždės, visiems matomos, bet pačios nieko nematančios.
Bet tikiuosi ne visos tokios sėdinčios už visureigių ar "plentinių" vairo. A?
opapa kaip tema isrutuliota
beveik 2 metus atvazinejau su Range Rover Sport, 3 l dyzelis, 2005 m.
Dabar, po avarijos, jo nebeturiu, nes dauzta auto, kad ir sutaisyta nebe ta, tad nutarem stumt. Dievinau sita auto, nes ji man buvo labai komfortabili, isskirtinio dizaino, su visais kiek imanoma privalumais ir kas svarbiausia beabejo visureigiui pravazumas, nes vienu metu tai buvo aktualiausia. Siuo metu tai nebera taip aktualu, tad nezinau ar rinksiuosi visureigi, nes kazkaip po Range R. nelabai kas bellimpa
beveik 2 metus atvazinejau su Range Rover Sport, 3 l dyzelis, 2005 m.
Dabar, po avarijos, jo nebeturiu, nes dauzta auto, kad ir sutaisyta nebe ta, tad nutarem stumt. Dievinau sita auto, nes ji man buvo labai komfortabili, isskirtinio dizaino, su visais kiek imanoma privalumais ir kas svarbiausia beabejo visureigiui pravazumas, nes vienu metu tai buvo aktualiausia. Siuo metu tai nebera taip aktualu, tad nezinau ar rinksiuosi visureigi, nes kazkaip po Range R. nelabai kas bellimpa
Na gerai, jei jau priimsit, tai ir aš bandysiu prie jūsų kaip nors "prilipti" ...
Taigis, vairuoju turiu tokią mažulę Audi A8 sidabrinė, 3,7l - 169kw - 230ag, tiptronikas, labai sužeminta sportinė pakaba... Na ką čia dar, labai dievinu šią lelytę... Nei vienos dar taip nemylėjau kaip jos, net vyras kartais pradeda pavydėti jai...
Taigis, vairuoju turiu tokią mažulę Audi A8 sidabrinė, 3,7l - 169kw - 230ag, tiptronikas, labai sužeminta sportinė pakaba... Na ką čia dar, labai dievinu šią lelytę... Nei vienos dar taip nemylėjau kaip jos, net vyras kartais pradeda pavydėti jai...
QUOTE(Lieputė @ 2008 01 25, 12:28)
Na gerai, jei jau priimsit, tai ir aš bandysiu prie jūsų kaip nors "prilipti" ...
visas limuzinas pas tave
QUOTE(Lieputė @ 2008 01 25, 11:28)
o tai cia dzipas
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 25, 13:58)
o tai cia dzipas
"ir kitas dedeles bei galingas auto"
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 25, 14:06)
"ir kitas dedeles bei galingas auto"
Sakau kad reikia kažkaip pakeisti temos pavadinimą, nes ne visi akli dažlibina...
QUOTE(Lieputė @ 2008 01 25, 14:32)
Sakau kad reikia kažkaip pakeisti temos pavadinimą, nes ne visi akli dažlibina...
tai, kad autas turi variklio turi (ir pan.), kaip dzipo, nereiskia, kad jis dzipas .
QUOTE(GAPO @ 2008 01 27, 17:05)
nepripažįsta kad 3,7l ir 230 ag, tai galinga auto.
pripazistam, kaip galinga , tik deja cia ne dzipas .
Audi turi savo dzipa (SUV'a)
http://www.caradisia...di-q7-2abig.jpg
Vairuoju Toyota RAV džipuką Taip, džipuką, nes man jis toks apvalutis-moteriškas ir be to, nelabai toks jau galingas palyginus su kai kurių čia pasisakiusių mašinomis- 2 litrai na bet man užtenka kol kas o ateity tai manau liksiu TIK prie džipų/džipukų, nes jausmas nerealus kai sėdi aukštai+išvažiuoji iš bet kurios "košės", sniego, pervažiuoji per bet kuriuos bardiūrus ir tt
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 27, 19:46)
pripazistam, kaip galinga , tik deja cia ne dzipas .
Ne, ne džipas . Antravertus jei būtų 4x4 ir nesužeminta pakaba, tai pravažumas būtų didesnis, nei kai kurio kito "džipo" ar kitaip visureigio. Ir kaip limuzinas mieste prabangiai, ir kaip visureigis užmiesčio ir miško bekelėm varytų.