Labas rytas,
Fragille dar karta sveikinimai su dukrytes gimimu , net susijaudinau beskaitydama apie gimdyma
Sveikos mamytės,
O aš šnd važiuojui miesto, žiuro Fragile stumia vežimą. Aš tik greit apsisukau ir jos vytis. Iš to jaudulio mašiną tik numečiau, kad pamatyčiau tą grožį..
Nu kokia fainutė, gražutė. Snaudė kaip angeliukas O Fragile kudesnė nei prieš gimdymą, tokia rami, laiminga
Ir pati pagimdė Man kaip po cezario tokia viltis, kad ir aš su antru galėsiu patirti tikrą gimdymą
Kappa laukiu nesulaukiu aš 16 Ryt kaip noriu į Lankus ir stepą...bet nėra kur igno dėt...Vyras komandiruotėje, mama vėl ligoninėje..nu žodžiu..nelemta man pasportuoti normaliai
O aš šnd važiuojui miesto, žiuro Fragile stumia vežimą. Aš tik greit apsisukau ir jos vytis. Iš to jaudulio mašiną tik numečiau, kad pamatyčiau tą grožį..
Nu kokia fainutė, gražutė. Snaudė kaip angeliukas O Fragile kudesnė nei prieš gimdymą, tokia rami, laiminga
Ir pati pagimdė Man kaip po cezario tokia viltis, kad ir aš su antru galėsiu patirti tikrą gimdymą
Kappa laukiu nesulaukiu aš 16 Ryt kaip noriu į Lankus ir stepą...bet nėra kur igno dėt...Vyras komandiruotėje, mama vėl ligoninėje..nu žodžiu..nelemta man pasportuoti normaliai
QUOTE(RasaLex @ 2013 09 04, 13:36)
Aš rytoj irgi šitą grožį pamatysiu
Tigi susitariu su auklyte ir pažiūrės rytoj abudu gražuolius
Labutis
Mano mergina pradėjo Šermukšniuką lankyti, šiandien antras kartas, tai ji jau ir miegoti viena nuėjo, ir pasiprašė ant "didelio puodo" atsikėlusi po pietų miego pareiškė, kad ji jau didelė
Keliausim į lauką, gražus oras, prasiblaškysim
Fragille, sveikinu labai labai jus shaunuoliai
QUOTE(KAPPA @ 2013 09 06, 22:09)
Fragille, sveikinu labai labai jus shaunuoliai
Ačiū
Kaip gyvenat, ką veikiat? Nieks bendraut nebenori
Darbai darbai Vyra siandien isleidom i darbus vel tai susijauke mums dienos ritmas
As su klausimu- gal reikia kam sofos? turiu dvi (dviviete ir triviete- abi su miegamojo mechanizmais)?
As su klausimu- gal reikia kam sofos? turiu dvi (dviviete ir triviete- abi su miegamojo mechanizmais)?
QUOTE(Fragillle @ 2013 09 11, 10:04)
Laba. Pas mus ligoninė ignas visus apkrėtė. Gerdą irgi mažutė vos kvėpuoja. O aų net temperatūrą savo jaučiu nu kaip nors.
Kaip sveikatos jūsų?
Labarytis, kaip gyvenam rudenį?
Aš plika t.y. su naktiniais sėdžiu, biški šalta bet tingiu eit apsirenkt...
QUOTE(angelface @ 2013 09 20, 18:40)
Kaip sveikatos jūsų?
Ačiū,jau viskas gerai kaip tau su vairavimu,ar išsirinkaii mokyklą?
QUOTE(Lutė @ 2013 09 21, 09:48)
Labarytis, kaip gyvenam rudenį?
Pas mus bute be proto karšta fui.
Tris dienas iš eilės kepu obuolių pyragus ir jau nebe valgau,o ėdu