Labutis
Fragille, nu jus ir baliavojat!!! Mes per visa vasara tiek gimtadieniu nesventem
Ash tai dirbu, dirbu...reiktu eit susitvarkyti...bandau laime
Aisku,kad nera kada gimdyti,jeigu tiek gimtadieniu
As siandien jau darbe buvau. ryt bandysiu nusivesti vaikus supazindinti su darbu, nes pernai visus metus prase
As siandien jau darbe buvau. ryt bandysiu nusivesti vaikus supazindinti su darbu, nes pernai visus metus prase
Mano Stelai irgi laaabai patinka mano darbas, is karto persirengia kitus drabuzius tai stengiuosi, kad kuo maziau vizitu butu i darbo vieta o mano naujoji veikla, tai Stelai tikriausiai taps antrieji namai
QUOTE(KAPPA @ 2013 08 22, 21:44)
o mano naujoji veikla, tai Stelai tikriausiai taps antrieji namai
Tai jau tikrai
--------------
Labas rytas. Ar turėjo kuri iš jūsų b streptokoką?
Labas rytas mamos, aš čia retai lankausi, niekas čia manęs nepažįstat, bet gal galėtumėt padėt/suteikt info
Labai skubiai, jau nuo kito pirmadienio ieškom auklės 2 vaikam. Bet turbūt tik kitai visai savaitei ir rugsėjo pirmai savaitėm pusdieniui. Būčiau labai dėkinga už telefonus ar kažką pan.
Ačiū.
Labai skubiai, jau nuo kito pirmadienio ieškom auklės 2 vaikam. Bet turbūt tik kitai visai savaitei ir rugsėjo pirmai savaitėm pusdieniui. Būčiau labai dėkinga už telefonus ar kažką pan.
Ačiū.
Labutės,
Žiūrėk, kad netektų su pusė tašės ir važiuoti tiesiai iš baliaus
Aš turėjau, nežinau ar b, bet kažkoks buvo.
QUOTE(Fragillle @ 2013 08 23, 06:57)
Labas rytas. Ar turėjo kuri iš jūsų b streptokoką?
Žiūrėk, kad netektų su pusė tašės ir važiuoti tiesiai iš baliaus
Aš turėjau, nežinau ar b, bet kažkoks buvo.
Sveikos,
Alborada kaip seniai girdėta
Fragile kaip tau nedaug liko... Sakyčiau fainiai, bet...aš dar labai nenoriu, tai tik palinkėsiu, kad viskas būtų jums gerai ir lengvai.
Kappa tai aš jau laukiu tavo naujos veiklos pradžios su nekantrumu, nes jau taip reikia kartais...
Aš tai dirbu, Igniukas su auklyte dar. Vaikštome dabar pas psichologus, tai mana labai patinka, nes daug duoda gerų patarimų kaip Igniukui padėti labiau, kad būtų ir mums ir jam geriau gyventi.
Nuo rugsėjo mums darželis ir dar logopedės pamokos, tai oi veiklos turim.
Dar uošvienė su mano mama ligoninėje. Mamai dar kraujo ligą kažkokią paišyt bando..nu žodžiu nesibaigianti karuselė...tai mano mamai, tai Mb mamai, tai Ignui kas..tai darbe..
tai sportuoti visai per savaitę gal kartą tik nueinu..nu nėra laiko visai...
Bet tikiuosi atšals sodai pasibaigs, ir galėsiu vėl Impulsuotis, nes nu taip atsigauni po sporto.
Alborada kaip seniai girdėta
Fragile kaip tau nedaug liko... Sakyčiau fainiai, bet...aš dar labai nenoriu, tai tik palinkėsiu, kad viskas būtų jums gerai ir lengvai.
Kappa tai aš jau laukiu tavo naujos veiklos pradžios su nekantrumu, nes jau taip reikia kartais...
Aš tai dirbu, Igniukas su auklyte dar. Vaikštome dabar pas psichologus, tai mana labai patinka, nes daug duoda gerų patarimų kaip Igniukui padėti labiau, kad būtų ir mums ir jam geriau gyventi.
Nuo rugsėjo mums darželis ir dar logopedės pamokos, tai oi veiklos turim.
Dar uošvienė su mano mama ligoninėje. Mamai dar kraujo ligą kažkokią paišyt bando..nu žodžiu nesibaigianti karuselė...tai mano mamai, tai Mb mamai, tai Ignui kas..tai darbe..
tai sportuoti visai per savaitę gal kartą tik nueinu..nu nėra laiko visai...
Bet tikiuosi atšals sodai pasibaigs, ir galėsiu vėl Impulsuotis, nes nu taip atsigauni po sporto.
QUOTE(RasaLex @ 2013 08 23, 10:47)
Sveikos,
papasakokit plačiau.. užsislaptinę visos kažkaip:)
QUOTE(coliukasv @ 2013 08 23, 21:29)
papasakokit plačiau.. užsislaptinę visos kažkaip:)
Che che, coliuk, prisijunk https://www.facebook.com/pingviniukaz
Sveikos pagimdziusios ir besiruosiancios gimdyti
Rasyte, pamatysi baigsis sodai ir darzai, kitaip bus galima deliotis darbus ir veiklas, nes dabar viska atima "baudziauninkyste" o i koki darziuka Igniukas keliaus?
Mes ryt jau i darzeli einam, grizom is kauno nesenai. Buvo jau man paskaitos, mergvakaris/bernvakaris. reikia susiruosti rytojui tiek moraliskai, tiek apsidelioti daiktelius
Rasyte, pamatysi baigsis sodai ir darzai, kitaip bus galima deliotis darbus ir veiklas, nes dabar viska atima "baudziauninkyste" o i koki darziuka Igniukas keliaus?
Mes ryt jau i darzeli einam, grizom is kauno nesenai. Buvo jau man paskaitos, mergvakaris/bernvakaris. reikia susiruosti rytojui tiek moraliskai, tiek apsidelioti daiktelius