Primadona - na gal neįdomus filmas
Fragille - niekad nevėlu išmokti
mes vakar iki 10 vakaro lauke buvom, draugų tokių paaugintų radom, su dviračiu važiuot mokinomės
einu apsitvarkyt
QUOTE(Lutė @ 2013 08 07, 10:05)
Fragille - niekad nevėlu išmokti
mes vakar iki 10 vakaro lauke buvom, draugų tokių paaugintų radom, su dviračiu važiuot mokinomės
einu apsitvarkyt
Tai taip,reikės ir išmoksiu
Kaip su dviračiu sekas?
----------
Labas.ot išsirinkau dieną apsipirkinėjimui kol sutįsiau paskui viską į 4 aukštą.dar I zyzė pavargęs. Jaučiuos kažkokia apleista,mb komandiruotėn kaip tyčis išsiuntė šį mėn.msma,močiutė užsiėmusios.tai jei pradėčiau gimdyt,net nžn kur I reiktų dėt
Užtat viską jau turiu susipirkus
Kappa,radau,nusipirkau.ačiū
Fragille - jei ką skambink pasaugosiu
labarytą
Sveikos;)
nu Fragille, tau dabar sie karsciia isbandymas nes mes jau tirpstam,o tau dar sunkiau...tikrai gimdyt gali pradet
As sergu,nezinau is kur ir kaip, bet siuo metu 37.6, galva ir akys plysta, gerkle, nosis..uzkimus...geda zmogui pasakyt
nu Fragille, tau dabar sie karsciia isbandymas nes mes jau tirpstam,o tau dar sunkiau...tikrai gimdyt gali pradet
As sergu,nezinau is kur ir kaip, bet siuo metu 37.6, galva ir akys plysta, gerkle, nosis..uzkimus...geda zmogui pasakyt
QUOTE(Lutė @ 2013 08 07, 22:49)
Fragille - jei ką skambink pasaugosiu
ačiū
QUOTE(Primadona-A @ 2013 08 08, 10:25)
Sveikos;)
na ką padarysi, toks laikas dabar šiaip pakenčiama, šįryt išlindom su Ignu nuo 8 į miestą, tai neseniai grįžom, jis su dviračiu, aš pėstute. po pietų man pas gyd, šį mėn nk nepriaugau vakare vėl kažkur lįsim, gaila vaiką namie laikyt visą dieną, nes žaist su juo tai nlb turiu jėgų bet šiaip pačiam nėštumui gal šitas laikas palankesnis nei kad su Ignu buvo, bent jau aprangos prasme tai db žymiai geriau
sveik, Primadona mes su Ignu pasloguojam abu, matyt, nuo karščio
pas mus ir karšta, o aš eisiu dar pasikaitinti reik šparagines užsikonservuot, biški sarmata nuo šeštadienio stovi balkone, sirpsta...
Labai noriu pamzgiot kažką o taip nėra sveikatos, greičiau ruduo, arba bent vėsesnis oras, bu dabar pajudu tai prakaito srovelės net per tarpupapį teka, fui...
Labai noriu pamzgiot kažką o taip nėra sveikatos, greičiau ruduo, arba bent vėsesnis oras, bu dabar pajudu tai prakaito srovelės net per tarpupapį teka, fui...
nenoriu rudens
QUOTE(Primadona-A @ 2013 08 08, 12:47)
nenoriu rudens
Kodėl? aš tai laukiu.man ruduo toks stebuklingas metas kažkodėl
Ir plius vėsu dar tuo metu
ruduo:
1. darbas
2.mokslas
3. darzelis ir asros kokios nors
4.ligos
5. tamsu
6 ir svarbiausia-MB misijoj
1. darbas
2.mokslas
4.ligos
5. tamsu
QUOTE(Primadona-A @ 2013 08 08, 19:29)
ruduo:
1. darbas
2.mokslas
4.ligos
5. tamsu
1. darbas
2.mokslas
4.ligos
5. tamsu
bet viskas praeina...tik gaila,kad geri dalykai ypač greit
----------
Ginius kad išgyrė,jog gerai atrodau,gal perkaitęs buvo,nes dažniausiai pabrėžia mano antsvorį
O šnd gyrė kaip papirktas viskas auga gražiai tolygiai,šviečias jam,kad nemažas vėl ten gyventojas įsitaisęs
Varėm su I autobusu į babiloną,tai superinė pramoga vaikui