Įkraunama...
Įkraunama...

♥Panevėžio Šauniosios Mamytės♥

Kappa, pogulio jau visad be pampio miega, nakciai dar prisibijau
RasaLex, mums ta testa per karta padare, sake lb susikoncentraves, tad darom viska is karto. na bet kokiu atveju, sekmes jums, viskas bus ok, kaip prabils musu Igniukai, tai noresim gal kad nutiltu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai atsiprasau, kad tiek ilgai nebuvau prisedus pasijungus doh.gif blush2.gif kazkaip tie mosklai buvo pabaigoj taip sustume visk,a kad nebeturejau laiko visai. o paksui zinot,atsipalaidavau,kad net tema issitryne biggrin.gif
Maciau 7dieni Frgaile su Igniuku, sukavau, bet negirdejo biggrin.gif
Rasa, as manau taip: ta,ka siulo raidos centras,butinai paisnaudok logopedo uzsiemimais, pamatysit kaip sekasi, tikrai blogiau nebus mirksiukas.gif bet labai jautraii neimti i sirdi ka jie sako, nes tikrai coliukas teisus, turi viena lentele ir bando visus i ja sugrusti, kurie nuo normos skiriasi-jau tiems sutrikimas prirasomas doh.gif o tai,kad temperamentas duoda savo-nenori pabrezti mirksiukas.gif
Manau viskas gerai bus 4u.gif
Mes dabar namuciuose sia savaite, tai tos ,kurios mato mane su abiem, zino, jog judesys 24valandas doh.gif nemiega pietu verysad.gif verysad.gif laisvas aikas,kai uzmiega vakare , tada lieka jegu tik knygai paskaityt doh.gif o tiek turejau planu per vasara pasidaryt blush2.gif
Tai va prisiduodu ir viliuosi-nedingti pioneer.gif
Atsakyti
primadona, gaila, negirdejau tikrai unsure.gif o dar kai ir neprimatau doh.gif turbut laisves aikstej mus matei 4u.gif smagu, kad parasei, nebedink blush2.gif

beje, nupirkau snd ignui plastilina, kaip man idomu bigsmile.gif bet ignas neleidzia man zaisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragille @ 2013 07 31, 20:50)
primadona, gaila, negirdejau tikrai  unsure.gif  o dar kai ir neprimatau  doh.gif  turbut laisves aikstej mus matei  4u.gif smagu, kad parasei, nebedink  blush2.gif

beje, nupirkau snd ignui plastilina, kaip man idomu  bigsmile.gif  bet ignas neleidzia man zaisti  verysad.gif

taip,laisves aikstej 4u.gif Kita karta sauksiu dar garsiau biggrin.gif
o kodel tau Ignas neleidzia zaisti su plastelinu? g.gif tiesa, tu atrodai super graziai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2013 07 31, 19:43)
Sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai atsiprasau, kad tiek ilgai nebuvau prisedus pasijungus doh.gif  blush2.gif kazkaip tie mosklai buvo pabaigoj taip sustume visk,a kad nebeturejau laiko visai. o paksui zinot,atsipalaidavau,kad net tema issitryne biggrin.gif
Maciau 7dieni Frgaile su Igniuku, sukavau, bet negirdejo biggrin.gif
Rasa, as manau taip: ta,ka siulo raidos centras,butinai paisnaudok logopedo uzsiemimais, pamatysit kaip sekasi, tikrai blogiau nebus mirksiukas.gif bet labai jautraii neimti i sirdi ka jie sako, nes tikrai coliukas teisus, turi viena lentele ir bando visus i ja sugrusti, kurie nuo normos skiriasi-jau tiems sutrikimas prirasomas doh.gif o tai,kad temperamentas duoda savo-nenori pabrezti mirksiukas.gif
Manau viskas gerai bus 4u.gif
Mes dabar namuciuose sia savaite, tai tos ,kurios mato mane su abiem, zino, jog judesys 24valandas doh.gif nemiega pietu verysad.gif  verysad.gif laisvas aikas,kai uzmiega vakare , tada lieka jegu tik knygai paskaityt doh.gif o tiek turejau planu per vasara pasidaryt blush2.gif
Tai va prisiduodu ir viliuosi-nedingti  pioneer.gif

primadona tu kaip visada patikslini tai, ką noriu pasakyti, bet matyt ne visai taip pasakau:) nepradink,pasiilgau:)
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2013 08 01, 11:25)
nepradink,pasiilgau:)
wub.gif

wub.gif wub.gif miela...as ir pasiilgau wub.gif tu man uzvakar skambinai,bet pasikalbejau su tavo kisena ar rankinuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2013 08 01, 10:27)
wub.gif  wub.gif miela...as ir pasiilgau wub.gif tu man uzvakar skambinai,bet pasikalbejau su tavo kisena ar rankinuku  biggrin.gif

matei telefonas geriausiai žino kam reik skambint:) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2013 07 31, 20:25)
taip,laisves aikstej 4u.gif Kita karta sauksiu dar garsiau  biggrin.gif
o kodel tau Ignas neleidzia zaisti su plastelinu? g.gif  tiesa, tu atrodai super graziai  wub.gif  wub.gif

Na jis nlb mėgsta žaisti su kitais.toks daugiau individualistas sakyčiau. Kaip ir aš.man būdavo kančia visokie grupiniai darbai doh.gif

Ačiū blush2.gif
-'------------
Labas. Savaitgalį buvom Arklio muziejuj.lb faina.rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas gi ax.gif
Atsakyti
labas, as siandien misrainiuoju ziemai tai bliaunu svogunus pjaustydama
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 08 06, 16:06)

Mmm na taip,dar oras šnd ypač "tinkamas" doh.gif 4u.gif gaila aš nk nemoku vakuot.močiutė kol kas tuo užsiima.nors nlb ir valgom.

Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 08 06, 17:06)

as vakar nuo svogunu blioiau kruvinom asarom ir beparsidedanti sloga dingo biggrin.gif
Sveikos 4u.gif
as kaipir Lute vakavimais uzsiemus wub.gif buvom SMurfuose siandien, nepatiko schmoll.gif
Atsakyti