Įkraunama...
Įkraunama...

♥Panevėžio Šauniosios Mamytės♥

QUOTE(Lutė @ 2013 07 22, 16:43)
Fragille - o tu dar nesikrovei tašiuko? O kaip su pirmu buvo?

nagi ne biggrin.gif su I viskas buvo kaip numatyta, kada sakė, tada ir gimė ax.gif
------------
labas, turbūt šaltas, rytas. lįsim mes į miestą, daug reikalų doh.gif
Atsakyti
Labas, šaltas rytas 4u.gif
ruošėmės eit anytos aplankyt, bet turbūt ir vėl planai nuplauks... doh.gif
Atsakyti
labas, na nelabai jau kelionėms tinkantis oras, nebent su mašiniuku tada tai dzin, bet jei kaip mes su vežimėliu keliaujam tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Labutės,

Kappa, ar pagavot nuotaikas namuose? biggrin.gif

Lute, kaip tavo tyrimai dėl galvos? Ar praleidau, ar vis užklumpantys mažosios negalavimai sutrukdo tirtis?

Aš kažkada buvau užsiminusi apie vieną bėdelę, tai jau turiu šūsnį siuntimų tirtis kraujo ir t.t., bei ruoštis operacijai smile.gif

Ką čia dar papasakojus tokią niūrią dieną, kad nuotaikai nepasiduot....A! Maniškiai pagaliau pasiekė amžiaus perversmą ir suvienodėjo, ta prasme, nebėra begalinių muštynių, jau susitaria ir vis dažniau matau kartu žaidžiančius, vienas kitam pavadovaujant, randant kompromisą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2013 07 23, 11:40)
Labutės,

Kappa, ar pagavot nuotaikas namuose?  biggrin.gif

Lute, kaip tavo tyrimai dėl galvos? Ar praleidau, ar vis užklumpantys mažosios negalavimai sutrukdo tirtis?

Aš kažkada buvau užsiminusi apie vieną bėdelę, tai jau turiu šūsnį siuntimų tirtis kraujo ir t.t., bei ruoštis operacijai smile.gif

Ką čia dar papasakojus tokią niūrią dieną, kad nuotaikai nepasiduot....A! Maniškiai pagaliau pasiekė amžiaus perversmą ir suvienodėjo, ta prasme, nebėra begalinių muštynių, jau susitaria ir vis dažniau matau kartu žaidžiančius, vienas kitam pavadovaujant, randant kompromisą  thumbup.gif

Eisiu pas neurologę rugpjūčio 12d, bet prašysiu siuntimo į Vilnių, nežinau kokia ten medikė, nes tos nėra pas kurią norėjau eit

Dėl tavo reikalų smagu thumbup.gif

O mažylis tikrai paaugęs tavo, beje pagalvojau kad vidurinysis bus toks pat merginų širdžių virpintojas kaip ir didysis, kai pamačiau tai nes pačiai buvo gražu žiūrėti bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 07 23, 11:00)
Eisiu pas neurologę rugpjūčio 12d, bet prašysiu siuntimo į Vilnių, nežinau kokia ten medikė, nes tos nėra pas kurią norėjau eit

O mažylis tikrai paaugęs tavo, beje pagalvojau kad vidurinysis bus toks pat merginų širdžių virpintojas kaip ir didysis, kai pamačiau tai nes pačiai buvo gražu žiūrėti  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Kad tik padėtų ir rastų kame reikalas 4u.gif

Ačiū blush2.gif Man jie visi wub.gif wub.gif wub.gif O vyriausias jau praaugo mane, bet vis dar labai panašūs. Vakar mama net akis "prasikrapštė", kad regėjimą paryškint, manė, kad sūnus atvairavo ir tik kai išlipom vaizdas sustojo į savo vietas - apsiriko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 07 23, 11:27)
labas, na nelabai jau kelionėms tinkantis oras, nebent su mašiniuku tada tai dzin, bet jei kaip mes su vežimėliu keliaujam tai nelabai  schmoll.gif

Mes savom kojom kur arčiau jau nušlepsim smile.gif baisu, kad tokiu oru nenupūstų mažosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 07 23, 11:00)

Dėl tavo reikalų smagu  thumbup.gif

O mažylis tikrai paaugęs tavo, beje pagalvojau kad vidurinysis bus toks pat merginų širdžių virpintojas kaip ir didysis, kai pamačiau tai nes pačiai buvo gražu žiūrėti  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

bigsmile.gif tai užsuk:) mirksiukas.gif mergaitės, kas mėgstat vyną, gal galit kamštukų parinkt:) tų kamštinių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 23 liepos 2013 - 13:24
QUOTE(Lutė @ 2013 07 23, 10:27)
labas, na nelabai jau kelionėms tinkantis oras, nebent su mašiniuku tada tai dzin, bet jei kaip mes su vežimėliu keliaujam tai nelabai  schmoll.gif

su vezimu tai nekas. bet su masina tai irgi nusikaliau, gal 10 kartu pirmyn atgal laipiojau, igna prisegi atsegi, nuvargau, isejom 10, grizom 3 doh.gif gerai, kad drauge pasiemiau, tai ji visur man igna gane.

QUOTE(Saule danguje @ 2013 07 23, 10:40)
Ką čia dar papasakojus tokią niūrią dieną, kad nuotaikai nepasiduot....A! Maniškiai pagaliau pasiekė amžiaus perversmą ir suvienodėjo, ta prasme, nebėra begalinių muštynių, jau susitaria ir vis dažniau matau kartu žaidžiančius, vienas kitam pavadovaujant, randant kompromisą  thumbup.gif

wub.gif ir sekmes tvarkant sveikata 4u.gif
Atsakyti
labarytis,

orelis teigiamas, trauksim miestan, bet manoji karalienė dar pučia doh.gif nuo 5 ryto pakilus jai duonytės, tai pienuko, tai pupa tyte (čia nešioti ant rankų migdyti iš serijos aaa pupa) aš vos 8 kilau lotuliukas.gif jaučiuos kokia laiminga, viskas sukas, akys limpa, bet užtat balandukų padariau brungiausiam nes net tris dienas namie pietų negavo, o aš noriu lėkt laukais, bijau kad po to į namus nebeleis parlėkt, tai atseit gerinuos.

Ką mamukai veikinėjat? Ai norėjau užklausti žiemai jūs kas nors marinuojatės, verdat mišraines? Noriu kažko įdomesnio nei vien marinuoti agurkai ir braškių uogienė, tai dariau jau cukinijų mišrainę su šparaginėmis pupelėmis, kai ragavau originalas skanus buvo, o va mano padielkos nežinau kaip pavykusios....
Atsakyti
nekenčiu marinavimų nuo paauglystės, matyt padariau visam gyvenimui.. o ir šeimyna jų valgo ne kažką išskyrus tėvas agurkus, bet užtenka kelių kartų..smile.gif) tai aš toj vietoj rami.. o dėl lėkimo laukais varau šiandien kur nors belenkur, kad tik ne namie:) lotuliukas.gif
Atsakyti
coliuk - sėkmės 4u.gif
Atsakyti