QUOTE(netaa @ 2015 01 19, 14:44)
Cia diskutuotinas klausimsa kas po kiek moka. Juk moka prilkausomai nuo kiek inesei depozito, keliem metam gavai paskola. Be to kiti visai nemoka paskolu, nes pirko cash. O tai ka tie visai negali prasyt nuomos? Nu cia biznis, kol yra paklausa ir gan didele, kainos kils.
ne nu tai kas be ko...bet nieks gi ir nesako,kad jei pirkai uz grynus negali prasyt nuomos..paprasciausiai cia kazkas is to didelius biznius daro o kazkam ziauriai per kisene kerta tie bizniai...tai va jei butu nustatyta rinkos kaina butu geriau...tiek valdziai tiek nuomininkams...QUOTE(IceDragon @ 2015 01 19, 15:32)
Mokykis
Jaj priekiniai dantukaj labai negraziai i sonus nueje, dabar jau visi nuolatiniai sudyge, galima pradet lygint
Taip, bet dabar pakeite istatyma, ir man atsiunte bukleta, kad spres, tipo ar tikrai taip blogaj, kad gautu nemokamaj, ar tik siaip mazaj, tada kazkiek moket. Visur pinigus taupo
Kaip netta sake, paksola priklauso nuo daugelio factoriu, gali ir but 500, gali but 300o, gi priklauso kokia namo suma, kur, it.t. pabandyk nusipirkt uz tarkim 300 000 tuks, meket tik jej pavyko 4 proc, paksaiciau kiek paskola bus, 600-7000 tai mazai, pagrinde tik apie 200 000 vertes, jej pasiseks gali gaut, nebent inestum daug pradinio inaso. O kas gali uzdraust gaut kiek nori? jej sakykit priziuri nam a, darai remontus, tvarkai, perki, ? del to cia labsi slidus dalyklas, nes visos egnturos uzprorestuos, gi viskas bankrutuotu ,cia mano akims ziurint
nenorekit gyvent paciam kone brangiausiam pasaulio mieste pigiai jej neisgali, tada varyt va i kaimus, kur uz 600 pili gyvensi
Jaj priekiniai dantukaj labai negraziai i sonus nueje, dabar jau visi nuolatiniai sudyge, galima pradet lygint
Taip, bet dabar pakeite istatyma, ir man atsiunte bukleta, kad spres, tipo ar tikrai taip blogaj, kad gautu nemokamaj, ar tik siaip mazaj, tada kazkiek moket. Visur pinigus taupo
Kaip netta sake, paksola priklauso nuo daugelio factoriu, gali ir but 500, gali but 300o, gi priklauso kokia namo suma, kur, it.t. pabandyk nusipirkt uz tarkim 300 000 tuks, meket tik jej pavyko 4 proc, paksaiciau kiek paskola bus, 600-7000 tai mazai, pagrinde tik apie 200 000 vertes, jej pasiseks gali gaut, nebent inestum daug pradinio inaso. O kas gali uzdraust gaut kiek nori? jej sakykit priziuri nam a, darai remontus, tvarkai, perki, ? del to cia labsi slidus dalyklas, nes visos egnturos uzprorestuos, gi viskas bankrutuotu ,cia mano akims ziurint
nenorekit gyvent paciam kone brangiausiam pasaulio mieste pigiai jej neisgali, tada varyt va i kaimus, kur uz 600 pili gyvensi
stengsos
a
nu svarbu nepilna kaina
nu bet tos namu kainos sakyc greiciausiai ir kyla del to,kad nuomos kainos sukilo kosmines a?
o ir pazystamu tarpe landlordai nelabai ka nori daryti nei tvarkyt,nei remontuot nei priziuret bet va ka ka ale jau nuoma tai kelt pirmi tai ka cia galetu reikst a?
papigiai nieks ir nenori bet kaip nori taip sakyk ale kainos nevertos namu siuo metu
suprasciau jei centre taip butu nu bet daba
o kaimuose jei tik butu darbu normaliai apmokamu tai tikrai dauguma ten keltusi
QUOTE(netaa @ 2015 01 19, 19:26)
kad kainos visur dideles, ir mano akim nelogiskas noras padaryt nuoma iki 200 sv per sav kai net uz Londono kainuoja daugiau.
ne nu as suprantu,kad bepigu kvakset kai nebereik nuomotis nukristu londone kainos ir uz londono jos nebebutu tokios kokios yra