Įkraunama...
Įkraunama...

**NePleputės, gyvenančios Anglijoje***

QUOTE(Edgolė @ 2015 01 09, 21:22)
nu vo da viena kerpe islinda  cool.gif
lituanika pas mus nebevez doh.gif  a tu nebuk mundra ba apsiks gundras hihihi.gif

sakai visa troba atremontuosat kapitaliskai  biggrin.gif gal i gerai...tik tikiuosi ne magnolija varot? cool.gif
ale klausyk tai kaip dew pencija i nauda isejo cool.gif  lotuliukas.gif
ja ja dew tik ziurek nepamirsk  tongue.gif  lotuliukas.gif

Va ten valgem, ,,restorane,, juk, net vaikaj sake, mamyte kodel vadinas restoranas kad taip neskanu lotuliukas.gif nebijau, gandru ner, o apsikimas reiskia pinigus tongue.gif

Nu kapitaliskaj, ar nors siek tiek pagerint vaizdeli lotuliukas.gif oj neeeeeeeeeeeeee cool.gif schmoll.gif schmoll.gif mint macaroon vonia, lavander cupcake dukros kambarys, mums patinka spalvos lotuliukas.gif

siandien pasikeisim svetainej kilima, bet laikinaj, nes veliau desim daililentes, bet pirma reikia pabaigt visur, bet laikinaj, persidazysim, kai ner ka veikt prisigalvoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2015 01 12, 13:16)
Va ten valgem, ,,restorane,, juk, net vaikaj sake, mamyte kodel vadinas restoranas kad taip neskanu  lotuliukas.gif  nebijau, gandru ner, o apsikimas reiskia pinigus  tongue.gif

Nu kapitaliskaj, ar nors siek tiek pagerint vaizdeli  lotuliukas.gif  oj neeeeeeeeeeeeee  cool.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  mint macaroon vonia, lavander cupcake dukros kambarys, mums patinka spalvos lotuliukas.gif 

siandien pasikeisim svetainej kilima, bet laikinaj, nes veliau desim daililentes, bet pirma reikia pabaigt visur, bet laikinaj, persidazysim,  kai ner ka veikt prisigalvoji  lotuliukas.gif
nu nzn gal nepataiket unt skaniu g.gif tongue.gif
nereisk nereisk jokiu pinigu cool.gif bandziau i bilieta pirkt ale nieka laugh.gif

tipo toks apleistas buvo? g.gif kiek ziurejau tai daugumos vaizdas neblogas...tik kainos nea laugh.gif
nu tai gerai tadum...nes man vien paziurejus i tos spalvos sienas noretusi jas apv... cool.gif

itariu tb perdaug laisva laika tur hihihi.gif

hello kerpes wink.gif
Atsakyti
labs smile.gif
mano miegamasis soft lime, vaiku kamb puse soft lime puse persikas, vonia balta, svetaines nesumastem dar lotuliukas.gif tai kol kas balta ax.gif
o man nieko ir magnolija, viskas priklauso nuo dekoro.
Edgole, randi ka ar lauki kol peticijos kas isklausys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 01 13, 20:56)
nu nzn gal nepataiket unt skaniu  g.gif  tongue.gif
nereisk nereisk jokiu pinigu cool.gif bandziau i bilieta pirkt ale nieka laugh.gif

tipo toks apleistas buvo? g.gif kiek ziurejau tai daugumos vaizdas neblogas...tik kainos nea laugh.gif
nu tai gerai tadum...nes man vien paziurejus i tos spalvos sienas noretusi jas apv...  cool.gif

itariu tb perdaug laisva laika tur
hello kerpes wink.gif

Bet nera jokio noro daugiau rizikuot lotuliukas.gif
Jauciu ne ta pirkai lotuliukas.gif arba ne ten lotuliukas.gif
Nu apleistas ne,. bet laabai seniaiai dazu nemates, ir siaip ilgai remonto., bent kas gyveno paskutin ius 6 m, ne pirsto nepajudino ,

bet tu grazsesniu kaina eina namas , musu namo verte uztatai per 50 stukiu pakilo epr metus, o po remonto da kiek pakils lotuliukas.gif

jeje mazaj tos magdolijos, gal ir nieko, bet kai visas namas, tada tikrai nusisaust beleika lotuliukas.gif sunaus kambarys sky blue ir lime green, miegamojo nesugalvojosm, nezinau kokio noriu g.gif valgomaji persidazem delisuos plum lotuliukas.gif kazkaip ten
Nu tep iseina bigsmile.gif

siandien pas maziu buvo parents evening, tai prigyre maziu, kad labai geras ir mokos, ir mokytoju klauso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2015 01 13, 21:48)
Edgole, randi ka ar lauki kol peticijos kas isklausys  biggrin.gif

kas?kur?kada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2015 01 13, 22:29)
Bet nera jokio noro daugiau rizikuot  lotuliukas.gif
Jauciu ne ta pirkai  lotuliukas.gif  arba ne ten  lotuliukas.gif 
Nu apleistas ne,. bet laabai seniaiai dazu nemates, ir siaip ilgai remonto., bent kas gyveno paskutin ius 6 m, ne pirsto nepajudino ,

bet tu grazsesniu kaina eina namas , musu namo verte uztatai per 50 stukiu pakilo epr metus, o po remonto da kiek pakils  lotuliukas.gif

jeje mazaj tos magdolijos, gal ir nieko, bet kai visas namas, tada tikrai nusisaust beleika  lotuliukas.gif  sunaus kambarys sky blue ir lime green, miegamojo nesugalvojosm, nezinau kokio noriu  g.gif  valgomaji persidazem delisuos plum  lotuliukas.gif  kazkaip ten
Nu tep iseina  bigsmile.gif

siandien pas maziu buvo parents evening, tai prigyre maziu, kad labai geras ir mokos, ir mokytoju klauso lotuliukas.gif

a kodie?gal visai patiks? wink.gif tongue.gif

vsio jasna ax.gif

hmmm..nu blem as tu mandru jau neziuriu...rodos paprasta troba o kaina tai visai neprasta g.gif

thumbup.gif

nu vo koks propesorius aug bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 01 14, 00:03)
a kodie?gal visai patiks? wink.gif  tongue.gif

vsio jasna ax.gif

hmmm..nu blem as tu mandru jau neziuriu...rodos paprasta troba o kaina tai visai neprasta g.gif

thumbup.gif

nu vo koks propesorius aug  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aj gaila man bapkiu rizikavimuj.. Neazartiska as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dabar toks laikas, kad kainops sukile belenbkiek, nezinia kas toliai bus, gal krize uzeis ir nukris, bet namu kainos tokio piko nebuvo dar blink.gif pries 15 m mano kaimynaj pirko uz 80 stukiu, dabar gali stumt uz 250 biggrin.gif nusiperki kur ispanijoj sau namuka ir gyvenmi lotuliukas.gif

Bet ans namie toks pasiutes biskiuka, sese skriaudzia lotuliukas.gif o mokykloj angeliukas cool.gif

Dukrai gavom appoitmanta pas dantista, del kaboiu, vasario pabaigoj, paziursma ka sakys, nes rase lap[eli kad paiskeite taisykles, kazkaip ivertins ar tikrai reikia nemokamaj, ar reikes kazkiek moket g.gif ir maziuj laukiam o ligonine laisko, trauksim dantukus, doh.gif

nuo preito parasymo nebuvau nej pc isijungus doh.gif tai tas , tai anas, sakes

Netta kalba apie parasus, nes fb cia pasirasinejo visos peticija, del nuomos mazinimo, Nors as nelabai isivazduoju kaip tas veikt turetu, gi visdelto privatus biznis . Tarkim as pasiimu nama nuomaj, moku uz paskola stuka, ir isnuomoju uz 1200, palei rinkos kaina, kas gali liept man nuomot uz 900? tuo albiau cia uk, daaaug gyventuju, rinka visad uzimta, paklausa visad didesne nej pasiula,

kas dar?kol nepamirsau? lotuliukas.gif

labas
Atsakyti
drakons atej i ka dej visa paklode hihihi.gif

a ka panelei tiesinsit? g.gif
man rods iki 16 nemokama g.gif

nu nu matau ka vaidini mundra cool.gif

tai jei rinkos kaina tas 1200 tai gali ir prasyt tiek man rods g.gif bet jei maziau tai maziau ir gali tik gaut g.gif o kaip mes zinom dazniausiai paskola buna 600-900 mazdaug ane?...tai va tie kas moka paskolos pvz kokius 600 o nori gaut dvigubai...tai manau cia tokius ir nori pristabdyt g.gif

hello kerpes wink.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Cia diskutuotinas klausimsa kas po kiek moka. Juk moka prilkausomai nuo kiek inesei depozito, keliem metam gavai paskola. Be to kiti visai nemoka paskolu, nes pirko cash. O tai ka tie visai negali prasyt nuomos? Nu cia biznis, kol yra paklausa ir gan didele, kainos kils.
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 01 19, 14:05)
drakons atej i ka dej visa paklode hihihi.gif

a ka panelei tiesinsit? g.gif
man rods iki 16 nemokama g.gif

nu nu matau ka vaidini mundra  cool.gif
tai jei rinkos kaina tas 1200 tai gali ir prasyt tiek man rods g.gif bet jei maziau tai maziau ir gali tik gaut g.gif o kaip mes zinom dazniausiai paskola buna 600-900 mazdaug ane?...tai va tie kas moka paskolos pvz kokius 600 o nori gaut dvigubai...tai manau cia tokius ir nori pristabdyt g.gif

hello kerpes wink.gif

Mokykis lotuliukas.gif
Jaj priekiniai dantukaj labai negraziai i sonus nueje, dabar jau visi nuolatiniai sudyge, galima pradet lygint

Taip, bet dabar pakeite istatyma, ir man atsiunte bukleta, kad spres, tipo ar tikrai taip blogaj, kad gautu nemokamaj, ar tik siaip mazaj, tada kazkiek moket. Visur pinigus taupo ax.gif

Kaip netta sake, paksola priklauso nuo daugelio factoriu, gali ir but 500, gali but 300o, gi priklauso kokia namo suma, kur, it.t. pabandyk nusipirkt uz tarkim 300 000 tuks, meket tik jej pavyko 4 proc, paksaiciau kiek paskola bus, 600-7000 tai mazai, pagrinde tik apie 200 000 vertes, jej pasiseks gali gaut, nebent inestum daug pradinio inaso. O kas gali uzdraust gaut kiek nori? jej sakykit priziuri nam a, darai remontus, tvarkai, perki, ? del to cia labsi slidus dalyklas, nes visos egnturos uzprorestuos, gi viskas bankrutuotu ,cia mano akims ziurint
nenorekit gyvent paciam kone brangiausiam pasaulio mieste pigiai lotuliukas.gif jej neisgali, tada varyt va i kaimus, kur uz 600 pili gyvensi lotuliukas.gif
Atsakyti
kad kainos visur dideles, ir mano akim nelogiskas noras padaryt nuoma iki 200 sv per sav kai net uz Londono kainuoja daugiau.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2015 01 19, 19:26)
kad kainos visur dideles, ir mano akim nelogiskas noras padaryt nuoma iki 200 sv per sav kai net uz Londono kainuoja daugiau.

Tas yra, gi kaina nuo rinkos, mano kaima nuoma siek tiek mazesne nej londone, bet nera pigi, palyginus. daug zmoniu keliauja dirbt i Londona, rytais kamsciai doh.gif

Salta aa, mano gelytes nusals lotuliukas.gif jau tulpes stiebt emes
Atsakyti