As dar suprasciau - jei jie uzklausima atsiustu - siusti viena pora be nuolaidos ar ne - tai ne, ramia dusia issiunte, paskui parase, kad grazina man 15 euru Juk jei as buciau norejus - bile kada galiu uz pilna kaina be akciju juos nusipirkti Ir dar... Man ju apskritai nereikia susigundziau tik gera kaina, net nzn ar nesiosiu
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 09, 19:42)
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit paštu mano nikas @inbox.lt
issiusite i siaulius?
QUOTE(Whagati @ 2013 06 09, 21:25)
issiusite i siaulius?
galiu siųsti kur jums tik reikia, jei apmokat siuntimo išlaidas
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 09, 20:23)
Ir dar... Man ju apskritai nereikia susigundziau tik gera kaina, net nzn ar nesiosiu
Uoj negaliu, palūžau, tipo negeriu, ale šnapso išpardavimas buvo, tai visą dėžę pajamiau
Nu man tai crocsų visada reikia, dar nė 20 porų neturiu
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 09, 21:41)
Uoj negaliu, palūžau, tipo negeriu, ale šnapso išpardavimas buvo, tai visą dėžę pajamiau
tai man ne tik croksu reikia - reikia visko kas papigiai , ir dzin kai spinta neuzsidaro, ir as turiu croksu, nu ne 20 poru - beda tame, kad nerandu kur su jais eit, o kai reiktu ju - nerandu kur nukisau
nu panos, jūs pavarot su tais crocsais
neturiu nei vienų crocsų ir dar nesusigundžiau Bet jus paskaičius, pradedu gal ir man reikia tų deficitinių Barryessas Reiks eit pasižiūrėt, kad bent žinočiau, kaip tas daiktas atrodo
neturiu nei vienų crocsų ir dar nesusigundžiau Bet jus paskaičius, pradedu gal ir man reikia tų deficitinių Barryessas Reiks eit pasižiūrėt, kad bent žinočiau, kaip tas daiktas atrodo
QUOTE(Audry @ 2013 06 09, 22:18)
nu panos, jūs pavarot su tais crocsais
aš visad skeptiškai į Crocs žiūrėjau...o dar labiau skeptikas buvo mano vyras iki kol nepapirkom pirmų batų po 40-70lt ir neišlendam iš jų tai dabar vis žiūrim kam akcijos
o tos berškos tai sakiau nenešiosiu, nepatiko pirmas įspūdis..ale atėjo žiema. žiema praėjo, kitų batų apart tų berškų taip ir neužsidėjau
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 09, 19:42)
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit paštu mano nikas @inbox.lt
o kelinta mazdaug buna tas papildymas? as gal irgi prisijungciau
Pirmadienį užsakinėsiu iš everything5pounds Šiauliuose, 27 Lt už vieną prekę, perkant 5 ir daugiau po 26 Lt
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 22:07)
aš visad skeptiškai į Crocs žiūrėjau...o dar labiau skeptikas buvo mano vyras iki kol nepapirkom pirmų batų po 40-70lt ir neišlendam iš jų tai dabar vis žiūrim kam akcijos
o tos berškos tai sakiau nenešiosiu, nepatiko pirmas įspūdis..ale atėjo žiema. žiema praėjo, kitų batų apart tų berškų taip ir neužsidėjau
o man atrodo kad su jais saltoka turetu buti ziema,,
QUOTE(Lin1 @ 2013 06 09, 23:21)
o man atrodo kad su jais saltoka turetu buti ziema,,
svarbiausia,kad jie neperšlampa o šiaip daug su auto važinėjau todėl nelabai kur turėjau šalti kojų o su vaiku išėjus pačiuožinėti nuo kalno prie namų kažkaip irgi nespėdavo koja sušalti bet visiem gal skirtingai