Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

As dar suprasciau - jei jie uzklausima atsiustu - siusti viena pora be nuolaidos ar ne - tai ne, ramia dusia issiunte, paskui parase, kad grazina man 15 euru doh.gif Juk jei as buciau norejus - bile kada galiu uz pilna kaina be akciju juos nusipirkti blush2.gif Ir dar... Man ju apskritai nereikia lotuliukas.gif susigundziau tik gera kaina, net nzn ar nesiosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 09, 19:42)
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit  paštu mano nikas @inbox.lt 4u.gif

issiusite i siaulius?
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 06 09, 21:25)
issiusite i siaulius?

galiu siųsti kur jums tik reikia, jei apmokat siuntimo išlaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 09, 20:23)
Ir dar... Man ju apskritai nereikia lotuliukas.gif susigundziau tik gera kaina, net nzn ar nesiosiu rolleyes.gif

Uoj negaliu, palūžau, tipo negeriu, ale šnapso išpardavimas buvo, tai visą dėžę pajamiau lotuliukas.gif
Nu man tai crocsų visada reikia, dar nė 20 porų neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 09, 21:41)
Uoj negaliu, palūžau, tipo negeriu, ale šnapso išpardavimas buvo, tai visą dėžę pajamiau  lotuliukas.gif
Nu man tai crocsų visada reikia, dar nė 20 porų neturiu  blush2.gif

tai man ne tik croksu reikia - reikia visko kas papigiai doh.gif lotuliukas.gif , ir dzin kai spinta neuzsidaro, ir as turiu croksu, nu ne 20 poru - beda tame, kad nerandu kur su jais eit, o kai reiktu ju - nerandu kur nukisau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 09 birželio 2013 - 20:50
nu panos, jūs pavarot su tais crocsais biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
neturiu nei vienų crocsų ir dar nesusigundžiau ax.gif Bet jus paskaičius, pradedu gal ir man reikia tų deficitinių Barryessas g.gif Reiks eit pasižiūrėt, kad bent žinočiau, kaip tas daiktas atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 06 09, 22:18)
nu panos, jūs pavarot su tais crocsais biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
neturiu nei vienų crocsų ir dar nesusigundžiau ax.gif Bet jus paskaičius, pradedu gal ir man reikia tų deficitinių Barryessas g.gif Reiks eit pasižiūrėt, kad bent žinočiau, kaip tas daiktas atrodo lotuliukas.gif

aš visad skeptiškai į Crocs žiūrėjau...o dar labiau skeptikas buvo mano vyras biggrin.gif iki kol nepapirkom pirmų batų po 40-70lt biggrin.gif ir neišlendam iš jų smile.gif tai dabar vis žiūrim kam akcijos biggrin.gif
o tos berškos tai sakiau nenešiosiu, nepatiko pirmas įspūdis..ale atėjo žiema. žiema praėjo, kitų batų apart tų berškų taip ir neužsidėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 09, 19:42)
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit  paštu mano nikas @inbox.lt 4u.gif

o kelinta mazdaug buna tas papildymas? ax.gif as gal irgi prisijungciau ax.gif
Atsakyti
merginos gal mangooutlet kas renka ax.gif
Atsakyti
Pirmadienį užsakinėsiu iš everything5pounds Šiauliuose, 27 Lt už vieną prekę, perkant 5 ir daugiau po 26 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 22:07)
aš visad skeptiškai į Crocs žiūrėjau...o dar labiau skeptikas buvo mano vyras  biggrin.gif  iki kol nepapirkom pirmų batų po 40-70lt  biggrin.gif  ir neišlendam iš jų smile.gif tai dabar vis žiūrim kam akcijos biggrin.gif
o tos berškos tai sakiau nenešiosiu, nepatiko pirmas įspūdis..ale atėjo žiema. žiema praėjo, kitų batų apart tų berškų taip ir neužsidėjau biggrin.gif

o man atrodo kad su jais saltoka turetu buti ziema,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 06 09, 23:21)
o man atrodo kad su jais saltoka turetu buti ziema,, g.gif

svarbiausia,kad jie neperšlampa smile.gif o šiaip daug su auto važinėjau blush2.gif todėl nelabai kur turėjau šalti kojų smile.gif o su vaiku išėjus pačiuožinėti nuo kalno prie namų kažkaip irgi nespėdavo koja sušalti 4u.gif bet visiem gal skirtingai smile.gif
Atsakyti