Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kriiste @ 2013 06 09, 19:13)
pas mane dar geriau - kadangi nzn kokio dydzio man reik (nes vienu vieno, kitu kito) - pasiemiau abeju - maniau netikusius parduosiu - ir ka - vienu ner... Issiunte tik viena pora, o grazino tik 15 euru (uz ta su nuolaida) doh.gif

man tas pats, supykau biggrin.gif , penktadienį parašiau laišką jiems, lauksiu pirmadienį atsakymo, jei nesulauksiu vėl rašysiu.
Atsakyti
Wuuhuu, matau laukia smagumai su crocs biggrin.gif Uzsisakiau pries savaitgali Berryessa, aisku dydziu jau tu dabar nera biggrin.gif
Atsakyti
Tai va man ir labai idomu ką čia per aferą jie padarė biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit paštu mano nikas @inbox.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 06 09, 18:31)
gal kas yra pirke tanai.com?
kaip ten su musu muitine reikalai? jie siulo rasyt ant siuntinio kita suma - bet ar pas mus neuzstringa?

Anksčiau mačiau, kad buvo taip: darant užsakymą yra punktas invoice formavimas, kur galima palikti žinutę, kad rodytų jūsų pageidaujamą vertę. Tiesa, taip ir neužsisakiau iš ten, nes buvo minimali užsakymo suma 80 eurų, nebūčiau tiek pririnkus
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2013 06 09, 17:31)
gal kas yra pirke tanai.com?
kaip ten su musu muitine reikalai? jie siulo rasyt ant siuntinio kita suma - bet ar pas mus neuzstringa?

Yra teke pirkti,suma buvo parasyta nedidele,bet muitine liepe pateikti dokumentus. Teko sumoketi dar beveik tiek pat kiek ir papuosalam isleidom:-)
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2013 06 09, 20:50)
Teko sumoketi dar beveik tiek pat kiek ir papuosalam isleidom:-)
teks susilaikyt biggrin.gif
gal dar kur nors perkate sidabriniu papuosalu?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 18:23)
p,s gal kas darė šiom dienom užsakymą su berškom to dydžio,kurio negavot... tada galima būtų pagrąsinti, kad va jum atšaukė užsakymą, o po to stumdo batus  4u.gif  ir kad surinksi visą info ir kovosi iki galo smile.gif nu ar pan..sakau, aš kai parašiau,akd jie mane apgavo, tai iš karto kažkaip susitarėm,kad dar perves 5EUR skirtumą smile.gif

Na aš, kadangį praeitą šeštadienį Barryessas pragėriau, t.skant užšvenčiau krikštaduktės gimtadienį, tai sekmadienį sėdėjau nelaiminga labai, kad mano 41 dydis išgaravo. Vat visą savaitę buvau nelaiminga, o šeštadienį žiūriu, kad atsirado, tai ir čiupau 2 poras. Tai dabar nebežinau, būt laimingai, ar ne, gausiu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 09, 21:05)
Na aš, kadangį praeitą šeštadienį Barryessas pragėriau, t.skant užšvenčiau krikštaduktės gimtadienį, tai sekmadienį sėdėjau nelaiminga labai, kad mano 41 dydis išgaravo. Vat visą savaitę buvau nelaiminga, o šeštadienį žiūriu, kad atsirado, tai ir čiupau 2 poras. Tai dabar nebežinau, būt laimingai, ar ne, gausiu ar ne  g.gif

tai negaut dar ner blogiausia - blogiau gaut be akcijos, uz pilna ju kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytės patarkit kur ieškoti FP šokliuko varliuko (SpaceSaver Bounce 'n Spin Froggy™) pigiau nei LT? mažai aš tų vaikiškų tinklapių težinau.. amazone brangiau nei LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 09, 20:07)
tai negaut dar ner blogiausia - blogiau gaut be akcijos, uz pilna ju kaina lotuliukas.gif

Na, kai mano 2 poros to paties dydžio, bais tikuos, kad gausiu abi... Arba nei vienos smile.gif Nors 41 ir dabar rašo kad yra. Aš pradžioj galvojau, kad gal čia kokie pagrąžinti, gal tik kokios 1-2 poros jų yra, bet įsimečiau į kašiką 10 porų ir rodė galiu pirkti visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 09, 21:15)
Na, kai mano 2 poros to paties dydžio, bais tikuos, kad gausiu abi... Arba nei vienos  smile.gif Nors 41 ir dabar rašo kad yra. Aš pradžioj galvojau, kad gal čia kokie pagrąžinti, gal tik kokios 1-2 poros jų yra, bet įsimečiau į kašiką 10 porų ir rodė galiu pirkti visas  smile.gif

tai tas idomiausia,kad ketvirtadienį atsiuntė emailą kad nebėra W9 ir W10, o penktadienį jų vėl papildė... bet,kaip rašiau paskambinus sakė,kad taip..dydžių yra...o emailu penktadienį parašė,kad dydžių nėra ir čia klaida biggrin.gif nu idomu kas ir kaip bus... bet irgi akcija idomi... perka žmogus du dydžius..kad gautų 50%...paima skirtingus,kad tikrai tiktų smile.gif ir bac vienos poros nėr ir už kitą pilnai susimoki... tarsi ir tikslas buvo vieną dydį prastumti pilna kaina biggrin.gif
Na bile tik pinigus grąžintų normaliai... smile.gif
Atsakyti