Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(simpa @ 2013 06 09, 16:10)
SEB Mylimiausia  man praeina smile.gif

ačiū, na iš antr karto lyg tai priėmė, lauksiu kas bus toliau
Atsakyti
gal kas yra pirke tanai.com?
kaip ten su musu muitine reikalai? jie siulo rasyt ant siuntinio kita suma - bet ar pas mus neuzstringa?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2013 06 07, 21:41)
Pirksiu iš http://www.sonnen-ap...F56503AC0A.web2 , iki nemokamo siuntimo dar trūksta, Panevėžio gyventojai prašom jungtis iki sekmadienio 24.00val.
Pageidavimus siųsti į AŽ.

labai nebloga parduotuve, norečiau parinkti Vilniuje
gal būtų norinčių jungtis ?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 06 09, 15:21)
Renku SD uzsakymui Klaipedoje. Uzsakinesiu ateinancia savaite

Laba,

Prisijungciau, kuria diena gal zinot, nes jei dabar ka rinkciau gali ir nelikti ax.gif
Rasyt i az?
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 06 09, 15:19)
renku TESCO iki nemokamo siuntimo. bankas swed. Siuntimas i LT 8 lt/zmogui. Uzsakymus siusti i oliuke@gmail.com ir nepamirskite pasiskaityti kooperavimosi atmintines 1 psl biggrin.gif Galesiu persiusti i kitus miestus. Uz persiuntima kainas apvalinsiu del pakavimo islaidu (t.y. iki 500 g - 5 lt, iki 2 kg - 7 lt ir pan.)

http://www.clothingattesco.com/

o tesco gal koks kodukas yra nuolaidos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2013 06 09, 17:08)
uzsakinesiu is crocs. eu Berryessa - gal kuri nori prisijungti? Kaunas, galiu persiusti  smile.gif

http://www.crocs.eu/...amp;cgid=outlet

su Berryessa galiu papasakoti nutikimą biggrin.gif žodžiu užsakiau praeitą sav šeštadienį, visą savaitę neišsiuntė ir ketvirtadienį atėjo emailas,kad sorry neturim batų todėl užsakymas atšaukiamas doh.gif penktadienį jau žiūriu vėl puslapyje yra visi dydžiai...o pinigus crocs.eu nusiskaičiavo ir sąskaitoj nieko nėr doh.gif skambinu pasitikslinti ar tikrai yra...Nyderlanduose pasimetęs vyrukas sako "strange" , bet batai tikrai yra sandėlyje... Nu ok, tada aš tą emailą su atšauktais dydžiais rašau tam,kuris atsiuntė... ir sakau,kad jei jau nuskaičiavot pinigus , tai išsiųskit batus, nes tinklapyje jie yra.... gavau ats..kad čia sistemos klaida ir batų nebus doh.gif
Tai va idomu man kaip su tom berškom biggrin.gif tiesiog pasidalinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 06 09, 14:32)
Aš irgi norėčiau prisijungti Šiauliuose prie 5pounds užsakymo

as taip pat is siauliu ir tik viena prekyte noriu uzsisakyti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 19:10)
su Berryessa galiu papasakoti nutikimą biggrin.gif žodžiu užsakiau praeitą sav šeštadienį, visą savaitę neišsiuntė ir ketvirtadienį atėjo emailas,kad sorry neturim batų todėl užsakymas atšaukiamas  doh.gif  penktadienį jau žiūriu vėl puslapyje yra visi dydžiai...o pinigus crocs.eu nusiskaičiavo ir sąskaitoj nieko nėr  doh.gif  skambinu pasitikslinti ar tikrai yra...Nyderlanduose pasimetęs vyrukas sako "strange" , bet batai tikrai yra sandėlyje... Nu ok, tada aš tą emailą su atšauktais dydžiais rašau tam,kuris atsiuntė... ir sakau,kad jei jau nuskaičiavot pinigus , tai išsiųskit batus, nes tinklapyje jie yra.... gavau ats..kad čia sistemos klaida ir batų nebus  doh.gif 
Tai va idomu man kaip su tom berškom biggrin.gif  tiesiog pasidalinau  ax.gif

pas mane dar geriau - kadangi nzn kokio dydzio man reik (nes vienu vieno, kitu kito) - pasiemiau abeju - maniau netikusius parduosiu - ir ka - vienu ner... Issiunte tik viena pora, o grazino tik 15 euru (uz ta su nuolaida) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 09, 19:13)
pas mane dar geriau - kadangi nzn kokio dydzio man reik (nes vienu vieno, kitu kito) - pasiemiau abeju - maniau netikusius parduosiu - ir ka - vienu ner... Issiunte tik viena pora, o grazino tik 15 euru (uz ta su nuolaida) doh.gif

aš žinok kažkada išsikovojau pinigus 4u.gif panašiai su akcija jie man taip pasielgė..tai parašiau,kad užsakinėjau dvi poras, kad būtų nuolaida... na kokie 3 emailai ir lyg grąžino pilną sumą 4u.gif nepalikčiau to taip.. 4u.gif

p,s gal kas darė šiom dienom užsakymą su berškom to dydžio,kurio negavot... tada galima būtų pagrąsinti, kad va jum atšaukė užsakymą, o po to stumdo batus 4u.gif ir kad surinksi visą info ir kovosi iki galo smile.gif nu ar pan..sakau, aš kai parašiau,akd jie mane apgavo, tai iš karto kažkaip susitarėm,kad dar perves 5EUR skirtumą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 09 birželio 2013 - 18:26
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 19:23)
aš žinok kažkada išsikovojau pinigus  4u.gif  panašiai su akcija jie man taip pasielgė..tai parašiau,kad užsakinėjau dvi poras, kad būtų nuolaida... na kokie 3 emailai ir lyg grąžino pilną sumą  4u.gif  nepalikčiau to taip..  4u.gif

p,s gal kas darė šiom dienom užsakymą su berškom to dydžio,kurio negavot... tada galima būtų pagrąsinti, kad va jum atšaukė užsakymą, o po to stumdo batus  4u.gif  ir kad surinksi visą info ir kovosi iki galo smile.gif nu ar pan..sakau, aš kai parašiau,akd jie mane apgavo, tai iš karto kažkaip susitarėm,kad dar perves 5EUR skirtumą smile.gif

parasiau ir as jiems emaila...
siaip sumasciau - kad neimsiu tu vienu jei ka - ir kai parsius atgal - kelsiu disputa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 09, 20:03)
parasiau ir as jiems emaila...
siaip sumasciau - kad neimsiu tu vienu jei ka - ir kai parsius atgal - kelsiu disputa mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif taip ir parašykit...jiems tikrai brangiau bus apmokėti paskum siuntimą atgal smile.gif ir tikrai pridėt turėtų kelis eurus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 20:09)
drinks_cheers.gif  taip ir parašykit...jiems tikrai brangiau bus apmokėti paskum siuntimą atgal smile.gif ir tikrai pridėt turėtų kelis eurus  drinks_cheers.gif

nu ne kelis, o visus 10 lotuliukas.gif
Atsakyti