Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mergaitės, kas prašėt užsakyt, parašau ir čia, kad TBS užsakymas padarytas.
Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 18, 13:58)
mergaitės, kas prašėt užsakyt, parašau ir čia, kad TBS užsakymas padarytas.
Laukiam  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jeigu is kauno dar kas nors uzsakinetu, mielai prisijungciau su keliom prekytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 06 18, 12:58)
O užsakyti iš crocs.co.uk tiesiai į LT nebegalima? g.gif
Gal kas pastaruoju metu bandė ir gali patikslinti - leidžia ar ne tokius užsakymus? 4u.gif

Sekmadienį užsisakiau, užsakymas praėjo bet dar "Order is being processed". Bet tikiuosi išsiųs.
O bandžiau iš crocs.de užsisakyti, tai neleido. Priėjus iki mokėjimo nei pay pal, ne mastercard atsiskaityti nepavyko.
Atsakyti
Blin TBS atmetė užsakymą nors visada viskas ok buvo, o pinigus pakabino.. doh.gif ką patarsit? blush2.gif
Papildyta:
Gal galėtų kas užsakyti man? blush2.gif 4u.gif kol išsiaiškinsiu aš su jais ax.gif
Papildyta:
Iš Vilniaus būtų idealu 4u.gif
Atsakyti
Reikia skambinti į banką, kad grąžintų rezervuotus pinigus. Šiandien su banko darbuotoja kalbėjau ir tą išsiaiškinau.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 06 18, 16:11)
Reikia skambinti į banką, kad grąžintų rezervuotus pinigus. Šiandien su banko darbuotoja kalbėjau ir tą išsiaiškinau.

jau parašiau 4u.gif tik kaip nusipirkti prekių doh.gif visada tikdavo o dabar kaip tyčia nepraeina doh.gif
Papildyta:
Merginos gal kuri galit užsakyti 4u.gif šokoladą garantuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 06 18, 14:33)
Greitai jie paprastai atsiunčia , jei Tukio siunta numatyta 26d. tai tikrai spės smile.gif

Tukio siunta numatyta 24-26 dienomis, tad neklaidinkit, nes siuntos i ja turi buti iki 22 pietu pristatytos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau tokia palapine, tik oranzine, tai lb patiko thumbup.gif Tos su dugnu, kur LT pilna, man ne tokios geros, su sita nera pirties efekto biggrin.gif Drauge pamaciusi uzsimane, tik kad db kaina didesne, tai galvoju idomu pas mus yra tokiu? g.gif Siaip niekur nemaciau tokiu g.gif
http://www.mytoys.de...7.04.01/2194480

Taip kad planuoju rinkti uzsakyma is mytoys.de, naudosiu koduka -10e, tai dalinsimes 4 e siuntima 4u.gif lauruciuk@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 06 18, 16:18)
jau parašiau  4u.gif  tik kaip nusipirkti prekių  doh.gif  visada tikdavo o dabar kaip tyčia nepraeina  doh.gif
Papildyta:

Tas TBS kaip taisykle, pradeda nepraleist uzsakymu,kai nuolaidos geros doh.gif lotuliukas.gif Vakar nupirkau maziuka krepseli, siandien nepraleido doh.gif Jau ne pirmas kartas taip... kol susirasai su jais, arba prekes, arba akcijos dingsta... tenka pasitenkinti veliau kokia 40 % nuolaida nuo pradiniu kainu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 06 18, 16:55)
Tas TBS kaip taisykle, pradeda nepraleist uzsakymu,kai nuolaidos geros  doh.gif  lotuliukas.gif  Vakar nupirkau maziuka krepseli, siandien  nepraleido  doh.gif Jau ne pirmas kartas taip... kol susirasai su jais, arba prekes, arba akcijos dingsta... tenka pasitenkinti veliau kokia 40 % nuolaida nuo pradiniu kainu  laugh.gif

nu va būtent. bent 5 užsakymus esu dariusi visada sėkmingai, o čia šiandien bac ir nepraleido blush2.gif
Atsakyti
Neina man šiandien į http://www.aliexpress.com/ įeit. Nieko nežinot, apie tai? Laikina čia?
Atsakyti