mergaitės, kas prašėt užsakyt, parašau ir čia, kad TBS užsakymas padarytas.
Laukiam
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 18, 13:58)
mergaitės, kas prašėt užsakyt, parašau ir čia, kad TBS užsakymas padarytas.
Laukiam
Laukiam
jeigu is kauno dar kas nors uzsakinetu, mielai prisijungciau su keliom prekytem
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 06 18, 12:58)
O užsakyti iš crocs.co.uk tiesiai į LT nebegalima?
Gal kas pastaruoju metu bandė ir gali patikslinti - leidžia ar ne tokius užsakymus?
Gal kas pastaruoju metu bandė ir gali patikslinti - leidžia ar ne tokius užsakymus?
Sekmadienį užsisakiau, užsakymas praėjo bet dar "Order is being processed". Bet tikiuosi išsiųs.
O bandžiau iš crocs.de užsisakyti, tai neleido. Priėjus iki mokėjimo nei pay pal, ne mastercard atsiskaityti nepavyko.
Blin TBS atmetė užsakymą nors visada viskas ok buvo, o pinigus pakabino.. ką patarsit?
Papildyta:
Gal galėtų kas užsakyti man? kol išsiaiškinsiu aš su jais
Papildyta:
Iš Vilniaus būtų idealu
Papildyta:
Gal galėtų kas užsakyti man? kol išsiaiškinsiu aš su jais
Papildyta:
Iš Vilniaus būtų idealu
Reikia skambinti į banką, kad grąžintų rezervuotus pinigus. Šiandien su banko darbuotoja kalbėjau ir tą išsiaiškinau.
QUOTE(geggle @ 2013 06 18, 16:11)
Reikia skambinti į banką, kad grąžintų rezervuotus pinigus. Šiandien su banko darbuotoja kalbėjau ir tą išsiaiškinau.
jau parašiau tik kaip nusipirkti prekių visada tikdavo o dabar kaip tyčia nepraeina
Papildyta:
Merginos gal kuri galit užsakyti šokoladą garantuoju
QUOTE(geggle @ 2013 06 18, 14:33)
Greitai jie paprastai atsiunčia , jei Tukio siunta numatyta 26d. tai tikrai spės
Tukio siunta numatyta 24-26 dienomis, tad neklaidinkit, nes siuntos i ja turi buti iki 22 pietu pristatytos
Gavau tokia palapine, tik oranzine, tai lb patiko Tos su dugnu, kur LT pilna, man ne tokios geros, su sita nera pirties efekto Drauge pamaciusi uzsimane, tik kad db kaina didesne, tai galvoju idomu pas mus yra tokiu? Siaip niekur nemaciau tokiu
http://www.mytoys.de...7.04.01/2194480
Taip kad planuoju rinkti uzsakyma is mytoys.de, naudosiu koduka -10e, tai dalinsimes 4 e siuntima lauruciuk@yahoo.com
http://www.mytoys.de...7.04.01/2194480
Taip kad planuoju rinkti uzsakyma is mytoys.de, naudosiu koduka -10e, tai dalinsimes 4 e siuntima lauruciuk@yahoo.com
QUOTE(agnieeeska @ 2013 06 18, 16:18)
jau parašiau tik kaip nusipirkti prekių visada tikdavo o dabar kaip tyčia nepraeina
Papildyta:
Papildyta:
Tas TBS kaip taisykle, pradeda nepraleist uzsakymu,kai nuolaidos geros Vakar nupirkau maziuka krepseli, siandien nepraleido Jau ne pirmas kartas taip... kol susirasai su jais, arba prekes, arba akcijos dingsta... tenka pasitenkinti veliau kokia 40 % nuolaida nuo pradiniu kainu
QUOTE(anira12 @ 2013 06 18, 16:55)
Tas TBS kaip taisykle, pradeda nepraleist uzsakymu,kai nuolaidos geros Vakar nupirkau maziuka krepseli, siandien nepraleido Jau ne pirmas kartas taip... kol susirasai su jais, arba prekes, arba akcijos dingsta... tenka pasitenkinti veliau kokia 40 % nuolaida nuo pradiniu kainu
nu va būtent. bent 5 užsakymus esu dariusi visada sėkmingai, o čia šiandien bac ir nepraleido
Neina man šiandien į http://www.aliexpress.com/ įeit. Nieko nežinot, apie tai? Laikina čia?