------------------------------------
Gavau savo Beriesas 39.5 ir 36.5 dydzio. Nors pries tai buvo atsiunte laiska,kad 39.5 dydzio negausiu Isgasdino tik
Laba diena, pirma karta bandziau tbs uzsakyt pati, bet nepavyko, nors suvedziau PA adresa...stai ka raso: We regret to inform you that we have been unable to complete payment for this transaction. Please verify with your bank that there are funds available to pay for your order. We then suggest re-trying your order one further time. If you are still having problems please contact us by phone or email and we will be happy to provide a speedy resolution. We apologise for any inconvenience.
Yra 62 prekės gal negalima tiek???? jau nebežinom ką daryti nuo vakar vakaro negalime apmokėti per paypalą, viską suvedus išmeta vėl 5sv puslapį viršuj raudonai rašo pasirinkit kitą mokėjimo būdą, gal sakau nebeleidžia per paypalą???? Papildyta:
Rašo This transaction couldnt be completed. Please redirect your customer to PayPal
siaip tokiu bedu nebudavo niekad o pinigu yra kaip sakant tiek kiek reikia ar gerokai daugiau? nors as aisku niekad tiek prekiu nepirkau gal turi koki svorio limita ir neleidzia pamoketi
PASIDARIAU TA 20% KODUKA CROCS.EU galit jungtis, uzsakysiu kokia 13val, tik klp, ner galimybes siusti. SEB ir SWED bankas. t.p taikys ir 40%, perkant 4 ir daugiau poru
siaip tokiu bedu nebudavo niekad o pinigu yra kaip sakant tiek kiek reikia ar gerokai daugiau? nors as aisku niekad tiek prekiu nepirkau gal turi koki svorio limita ir neleidzia pamoketi
Pinigų daug yra, nebesuprantama kame čia bėdos? Čia pažįstama daro ne aš tai mastom visos kur bėda?
O gal kas bandė mokėti ne per paypalą, šiaip suma didelė baisu rizikuoti o jai dings?
Pinigų daug yra, nebesuprantama kame čia bėdos? Čia pažįstama daro ne aš tai mastom visos kur bėda?
O gal kas bandė mokėti ne per paypalą, šiaip suma didelė baisu rizikuoti o jai dings?
Neriziuociau moketi ne per Pay pal Rase juk merginos, kad truksta prekiu ar brokuotos, paskui bus daugau vargo su jais
Ir atsiminiau, kad giminaitei irgi nejo apmoketi Pay pal, pas ja buvo kakzoks limitas tik nebetasimenu kur
Pinigų daug yra, nebesuprantama kame čia bėdos? Čia pažįstama daro ne aš tai mastom visos kur bėda? O gal kas bandė mokėti ne per paypalą, šiaip suma didelė baisu rizikuoti o jai dings?
o gal dingo kokia prekė ir ją reikia išmesti iš krepšelio, todėl ir neleidžia patvirtinti mokėjimo?
Žinokit vis tiek leistų apmokėti.Aš kiek esu pirkus niekad tiek prekių daug neturėjau,gal tikrai yra koks limitas,nes ir suma didėlė ir svoris siuntinio turi būt nemažas
Žinokit vis tiek leistų apmokėti.Aš kiek esu pirkus niekad tiek prekių daug neturėjau,gal tikrai yra koks limitas,nes ir suma didėlė ir svoris siuntinio turi būt nemažas