Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 14, 17:55)
Gal yra norinčių jungtis prie Tesco maisto mirksiukas.gif Varėna, kam tinka, galėčiau persiūsti. Siūsiuosi per Tukį. Pirksiu greičiausiai ryt vakare.

Neberenku
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2013 06 16, 21:01)
taip 10lt. ir as pirkau tik kita firma.bet toks yra du buteliukai burbulu. parduot vadinas atrodo Tiger. yra Vilniuje ji ir gedimino pr..priesais macdonalda

Taip taip, 10 lt kainuoja, tik šautuvas be jokių šviečiančių lempučių, bet su dviem burbulų indeliais, trūksta tik 3 elementų.
va toks, vienspalvis be jokių piešinukų user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2013 06 16, 21:07)
Tik atsargiai, nes nuo tu burbulu lieka demes ant rubeliu  verysad.gif Kas turejo, niekam nepavyko isplaut  verysad.gif

Aciu, atsaket i man ramybes nedavusi klausima: kodel po pirmo skalbimo ant naujo dzemperio atsirado demes. Emiau ir miltelius kaltinti... Negalejau patiket, kad gali burbulai kalti buti.
[COLOR=yellow]Jau baigiu atskakbti. Demes yra, bet nebe tokios ryskios. Nezinant, nesimato. O ories tai labai aiskiai matesi. Mirkiau po puse paros vanishe spalvotiems, tada skalbiau ir taip kokius 3x is eiles. Tada dar ispurskiau su amway'aus prewash'u ir vel skalbiau. Zodziu po ilgo vargo, jau galima nesioti.[COLOR=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna86: 16 birželio 2013 - 21:41
QUOTE(Asstule @ 2013 06 16, 22:07)
Tik atsargiai, nes nuo tu burbulu lieka demes ant rubeliu  verysad.gif Kas turejo, niekam nepavyko isplaut  verysad.gif

Va jei ir as siandien isploviau sunaus liemene ir issigandau,visas pilvas kazkos zalias.Itariu nebeis isvalyt man liemenes.Bijosiu savo rubus plaut,nes buvom mugej tai ir sunus aplink mane pute tuos burbulus ir daug kitu vaiku...Itariu ir mano rubai bus su dememis isplovus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2013 06 16, 21:29)
Taip taip, 10 lt kainuoja, tik šautuvas be jokių šviečiančių lempučių, bet su dviem burbulų indeliais, trūksta tik 3 elementų.
va toks, vienspalvis be jokių piešinukų user posted image

Mes irgi tokius pernai turėjom, tai visiškas š... Sušlampa ten tos batareikos iškart nuo naudojimo, paskui surūdija greit viskas, lūžta be galo greit (maniškiui vienas šautuvas po 3 min sulūžo hihihi.gif ), daugiau nepirkčiau...
Atsakyti
Noriu paraginti 4u.gif
murashke postas:

QUOTE(murashke @ 2013 06 12, 13:18)
RENKU užsakymą iš http://www.unserekleineapotheke.de 4u.gif
Siuntimo mokestis - 9.90 eur. Renku iki 10 merginų siuntimui pasidalinti.
seb/swed.
Siųskite tvarkingas krepšelio kopijas smile.gif
el. p. mano nikas gmail.com [jokių AŽ]
Laiško tema: jūsų SM nikas, UKA
Persiųsti galiu, jei nelabai svarbus persiuntimo laikas, siuntimo kainos apvalinamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 17 birželio 2013 - 08:01
Gal kas galite is patirties pasakyti per kiek laiko Body Shop grazina pinigus nepavykusio uzsakymo, siandien jau bus lygiai 2 savaites, o pinigai vis dar rezervuoti doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal bus norinciu jungtis prie SD Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 06 17, 09:15)
Gal kas galite is patirties pasakyti per kiek laiko Body Shop grazina pinigus nepavykusio uzsakymo, siandien jau bus lygiai 2 savaites, o pinigai vis dar rezervuoti doh.gif

grazina bankas, o ne parduotuve rolleyes.gif swedas atkabina po 14-15 d
Atsakyti
Sveikos,
gal kas ruošiasi Crocs pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 06 17, 09:29)
grazina bankas, o ne parduotuve  rolleyes.gif swedas atkabina po 14-15 d

Aciu 4u.gif o i banka kreiptis nereikia? tiesiog laukti?
Atsakyti
Siandein iskart po nauju drabuziu ykelimo darau uzsakyma is e5p Vilnius Alytus galiu perduoti y Kedainius preke po 26 lt
Atsakyti