QUOTE(Astukasas @ 2013 06 16, 16:09)
Labas visoms, nu ir prisidirbau
Kažkada buvau užsisakius Amazon Prime, čia USA psl., bet praėjus kelioms dienoms ir atšaukiau, kad paskui neskaičiuotų tų savo metinių mokesčių, o dabar žiūriu 06.11 amazon.com nusiskaičiavo 79 $ metinį mokestį
Patikrinau savo Account'ą, tikrai parašyta, kad narystė atšaukta
Jei kam įdomu, tai parašysiu visą šiandieninę patirtį su Amazon.
Kadangi buvo laikas, kai Amazon'e galėdavai gauti papildomą nuolaidą batams, drabužiams ar dar kam nors naujai prisiregistravusiems, tai aš esu prikūrusi nemažai emailų, kurie kaip žinot galioja bet kuriame amazone, nesvarbu ar tai angliškas, amerikos ar vokiečių. Aišku, kad visuose emailuose egzistavo ta pati mano atsiskaitymo kortelė. Kažkada užsisakiau tą Amazon Prime ir pasirodo ne viename emaile, keliuose atšaukiau, o vyro emailą ir pamiršau
Tai ir nuskaičiavo tuos 79 dolerius. Pabandžiau su jais sukontaktuoti emailu, tai pakankamai greitai gavau laišką, kad turiu paskambinti jiems ir aiškintis, bet su mano anglų kalbos žiniomis skambinti nesiryžau
Tada pabandžiau susisiekti online per tokį jų Chat'ą ir likau labai maloniai nustebinta, kad jie iškuitė praktiškai visą info apie mano kurtus accountus, kad svetimais emailais yra naudojama mano kortelė, galvoju jau sakys, kad jūs piknaudžiaujate mūsų nuolaidomis, bet jie net suprasdami mano nenorą kalbėti telefonu, stengėsi viską išsiaiškinti ir po ilgų klausimų ar jūs atpažįstate šį adresą, šią sąskaitą, mokėjimo adresą ir panašiai,man jie man panaikino tą narystę ir grąžins pinigus