Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 16, 13:18)
pasvajot gi galima  hihihi.gif Pernai vasara kazkuriuo metu buvo labai gera akcija. Tai vis laukiu  tongue.gif

na gal dar sulauksi lotuliukas.gif

o man dabar reik
tiksliau liepos pradziai mirksiukas.gif
kaip tik siunta spes atkeliauti
Atsakyti
tai bus dar papildoma nuolaida TBS sale, tik veliau, aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 16, 14:26)
tai bus dar papildoma nuolaida TBS sale, tik veliau, aisku smile.gif

tikiuosi, kad vietoje 6 svaru, pamatysiu 3 svarus lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal zinot, per kokia siuntu tarnyba pigiausiai siusti siuntinius Lietuvoje is namu i namus? pvz noreciau siusti vezima ax.gif 4u.gif
ieskau ieskau internete ir nelabai suprantu, pvz.ar musu pastas teikia tokias paslaugas g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 16, 15:14)
Merginos gal zinot, per kokia siuntu tarnyba pigiausiai siusti siuntinius Lietuvoje is namu i namus? pvz noreciau siusti vezima  ax.gif  4u.gif
ieskau ieskau internete ir nelabai suprantu, pvz.ar musu pastas teikia tokias paslaugas g.gif

pastas teikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms, nu ir prisidirbau g.gif
Kažkada buvau užsisakius Amazon Prime, čia USA psl., bet praėjus kelioms dienoms ir atšaukiau, kad paskui neskaičiuotų tų savo metinių mokesčių, o dabar žiūriu 06.11 amazon.com nusiskaičiavo 79 $ metinį mokestį blink.gif
Patikrinau savo Account'ą, tikrai parašyta, kad narystė atšaukta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 16 birželio 2013 - 15:10
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 16, 12:37)
Gal kuri pirkusi ar uzmatet blush2.gif  muilo burbulu masina - zoliapjove  g.gif

as tik apie sitokia zinau

http://www.amazon.co...er price bubble
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 06 16, 16:08)

elc buvo pernai smile.gif
siemet irgi kazkas stumdomo smile.gif http://www.elc.co.uk...default,pd.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murashke: 16 birželio 2013 - 16:14
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 16, 16:09)
Labas visoms, nu ir prisidirbau  g.gif
Kažkada buvau užsisakius Amazon Prime, čia USA psl., bet praėjus kelioms dienoms ir atšaukiau, kad paskui neskaičiuotų tų savo metinių mokesčių, o dabar žiūriu 06.11 amazon.com nusiskaičiavo 79 $ metinį mokestį  blink.gif
Patikrinau savo Account'ą, tikrai parašyta, kad narystė atšaukta  doh.gif

Jei kam įdomu, tai parašysiu visą šiandieninę patirtį su Amazon.
Kadangi buvo laikas, kai Amazon'e galėdavai gauti papildomą nuolaidą batams, drabužiams ar dar kam nors naujai prisiregistravusiems, tai aš esu prikūrusi nemažai emailų, kurie kaip žinot galioja bet kuriame amazone, nesvarbu ar tai angliškas, amerikos ar vokiečių. Aišku, kad visuose emailuose egzistavo ta pati mano atsiskaitymo kortelė. Kažkada užsisakiau tą Amazon Prime ir pasirodo ne viename emaile, keliuose atšaukiau, o vyro emailą ir pamiršau doh.gif Tai ir nuskaičiavo tuos 79 dolerius. Pabandžiau su jais sukontaktuoti emailu, tai pakankamai greitai gavau laišką, kad turiu paskambinti jiems ir aiškintis, bet su mano anglų kalbos žiniomis skambinti nesiryžau biggrin.gif Tada pabandžiau susisiekti online per tokį jų Chat'ą ir likau labai maloniai nustebinta, kad jie iškuitė praktiškai visą info apie mano kurtus accountus, kad svetimais emailais yra naudojama mano kortelė, galvoju jau sakys, kad jūs piknaudžiaujate mūsų nuolaidomis, bet jie net suprasdami mano nenorą kalbėti telefonu, stengėsi viską išsiaiškinti ir po ilgų klausimų ar jūs atpažįstate šį adresą, šią sąskaitą, mokėjimo adresą ir panašiai,man jie man panaikino tą narystę ir grąžins pinigus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 16, 14:03)
kokias korteles?  bigsmile.gif niekad nesu gavusi smile.gif

Nu vat specialiai pasiknisau, viena radau dar neismesta biggrin.gif Bet ne, ten kaledine kazkokia Joy Cart, ja kazkaip galima buvo parduotuveje panaudoti unsure.gif
Atsakyti
Gal kas nori e5p prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 16, 19:51)
Jei kam įdomu, tai parašysiu visą šiandieninę patirtį su Amazon.

idomu. gerai, kad laimigai baigsis.
rimta firma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 16 birželio 2013 - 19:05