Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sandraxa @ 2013 06 15, 22:45)
jo jo as tik viena teiskeliau  smile.gif na kaip suprantu kompresoriaus nera... na bet visvien kaina nereali  g.gif
Papildyta:

kad beveik visur perejau ir ta pati svori raso  g.gif
Papildyta:
o cia kaina didele bet svoris visvien tik 1.2 kilo  g.gif http://www.aliexpres.../960382789.html

nesusigundykite nerealia kaina smile.gif negi tikrai manote, kad tokį daiktą atsiųs nemokamai, kai už panašią sumą kiti pardavėjai baseiniukus mažyčius pardavinėja:) ir dar shippingas tokio daikto turėtų kainuot belekiek, nu žodžiu prasilenkia su visais logikos dėsniais, labai patariu nė nesvarstyti tokių pasiūlymų, nes tikrai prekę matysit kaip savo ausis smile.gif
Atsakyti
būna visokių apgavikų aliene 4u.gif todėl rekomenduojama rinktis su deimantais ar bent žvaogždutėm pardavėjus 4u.gif aišku pinigus grąžins..ale jei kursas skirsis kažką ir prarasit 4u.gif
Atsakyti
taigi taip,apgaviku yra ten.
perziurejau kelis puslapius - keli pardavejai ir vis kartojasi.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 15, 17:57)
Tai man rods tik su Mylimiausia galima internetu pirkti, bet kitos debetinės netiks.

Mano sesė perka su Nordea debetine Mastercard - irgi viskas gerai, tinka. Man regis, esmė šiuo atveju yra tai, kad kortelė Mastercard, o ne Maestro ar Visa Electron - su pastarosiom debetinėm tai išties ne vienoje parduotuvėje gali kilti problemų.
Atsakyti
Smagu, kad apsaugot ir patariat 4u.gif
bet kamuoliukus i baseina ar galima pirkti?
http://www.aliexpres.../730484634.html
100vnt gaunasi apie 26Lt. Aatsiliepimaic is pirkeju yra, bet LT nezinau kokia ju kaina buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 16 birželio 2013 - 08:20
QUOTE(ra2ga @ 2013 06 16, 09:13)
Smagu, kad apsaugot  4u.gif
bet kamuoliukus i baseina ar galima pirkti?
http://www.aliexpres.../730484634.html
100vnt gaunasi apie 26Lt. Aatsiliepimaic is pirkeju yra, bet LT nezinau kokia ju kaina buna.

Jyske pirkau po 29lt/100vnt 4u.gif gal apsimokėtų jei apie 20lt kainuotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 16, 09:18)
Jyske pirkau po 29lt/100vnt  4u.gif  gal apsimokėtų jei apie 20lt kainuotų  g.gif

Rimi kazkada buvo akcija 100- 10 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 16, 09:18)
Jyske pirkau po 29lt/100vnt  4u.gif   gal apsimokėtų jei apie 20lt kainuotų  g.gif

supratau. apsisprendziau pirkti, kadangi sostinej (ji arciausia manes) retas svecias, o dar vaziuok dar i Jyska. Gerai mastau? biggrin.gif
gavosi po 24,14Lt, diametras 5,5cm (perku vaikui 9 men., kol atkeliaus bus 1m. gimtadienis biggrin.gif ) manau tokio diametro tokiam bus gerai.
jak raz progai padovanuot smile.gif dar palatke nusiziuret reikia, kad kamuoliai po kambari nelakstytu. ar geriau baseinas?

P.S. Gaila, kad ir Rimi neturim. skriaudzia mazus miestelius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 16 birželio 2013 - 08:33
QUOTE(ra2ga @ 2013 06 16, 09:28)
supratau. apsisprendziau pirkti, kadangi sostinej (ji arciausia manes) retas svecias, o dar vaziuok dar i Jyska. Gerai mastau? biggrin.gif
gavosi po 24,14Lt, diametras 5,5cm (perku vaikui 9 men., kol atkeliaus bus 1m. gimtadienis  biggrin.gif ) manau tokio diametro tokiam bus gerai.
jak raz progai padovanuot smile.gif dar palatke nusiziuret reikia, kad kamuoliai po kambari nelakstytu. ar geriau baseinas?

Mes i baseinuka supyle
Atsakyti
tai kad ir aš nelabai Rimi mačiusi po 10lt g.gif na arba akis neužkliuvo smile.gif ... na aš ir pirkčiau po 26lt, jei nieko po ranka nėr irš didesnių centrų wink.gif Palapinėj irgivaikai mėgsta slėptis, bet daug kamuoliukų ten neišbersi, nes nebus bortelio,kad nepabėgtų po butą smile.gif aš ir už baseiniuką 4u.gif mums labai pasiteisino smile.gif ir gulėjo jame iir sėdėdama žaidė smile.gif ir vyresniem vaikam svečiuojantis labai patikdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 06 16, 09:28)
gavosi po 24,14Lt, diametras 5,5cm (perku vaikui 9 men., kol atkeliaus bus 1m. gimtadienis  biggrin.gif ) manau tokio diametro tokiam bus gerai.

Jysk turi e-parduotuve.reiktu pasiskaiciuot...
Atsakyti
Merginos,gal pasidalinsit kur butu galima nusipirk muilo burbulu didesni kieki?Ta prasme puciamu,nes nupirkom vaikui zaisliuka kur paspaudus puciasi burbulai,bet kad jie greit issibaige,o pasigamint savo nesigauna.
Atsakyti