Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(mole @ 2013 06 13, 15:39)
Ir man neleidžia, bet lyg pamenu, kad kažkas pirko mirksiukas.gif

Aš keletą kartų pirkau su Lt kortele, praėjo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nesu pirkus tiesiogiai, tai noriu uzklaust. Ar buna, kad is Mango pirkt merginos kooperuojasi? Ten nuo 519 nemokamas siuntimas, man per didele suma.. doh.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 06 13, 16:49)
unsure.gif o pirkot tik berryesas?

Na painiava ten.
Pirkau tik Berryessas, bet dariau du užsakymus, vieną ryte, kitą vakare. Trackingą gavau tik vieną. Jau keliauja siuntinys,o po to gaunu kad beryesu nebus. Na reik laukt ir tikėt, kad visi batukai bus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Shviesele @ 2013 06 13, 20:45)
Sveikos,

Nesu pirkus tiesiogiai, tai noriu uzklaust. Ar buna, kad is Mango pirkt merginos kooperuojasi? Ten nuo 519 nemokamas siuntimas, man per didele suma..  doh.gif
Dekui  4u.gif

Būna.. Bet retai užmatau.
Mango kelios yra. mangooutlet.com ir mango.com
dažniau iš pirmojo perka
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 13, 19:57)
Na painiava ten.
Pirkau tik Berryessas, bet dariau du užsakymus, vieną ryte, kitą vakare. Trackingą  gavau tik vieną. Jau keliauja siuntinys,o po to gaunu kad beryesu nebus. Na reik laukt ir tikėt, kad visi batukai bus  rolleyes.gif
Papildyta:

Būna.. Bet retai užmatau.
Mango kelios yra. mangooutlet.com ir mango.com
dažniau iš pirmojo perka

Aaaisku..dekui uz ats. Man butent is antrojo reikia, nes neberandu dominancio svarkioko pardoje.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shviesele @ 2013 06 13, 19:45)
Sveikos,

Nesu pirkus tiesiogiai, tai noriu uzklaust. Ar buna, kad is Mango pirkt merginos kooperuojasi? Ten nuo 519 nemokamas siuntimas, man per didele suma..  doh.gif
Dekui  4u.gif

buna bet retai
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2013 06 13, 17:28)
O gal galite man padeti..?

perkant batus is USA kaip atsirinkti koks LT dydis atitinka USA dydziui..  labai dekoju uz atsakyma ar nuoroda kur galeciau tai pasiziureti..

Ši lentelė daugmaž atitinka,aišku dar būna kad skirtingų firmų dydžiai skiriasi,tik atkreipkit dėmesį į muitą,ar apsimokės jums siųstis iš USA 4u.gif
http://www.6pm.com/cs/mmf-popop.zml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 13 birželio 2013 - 20:19
QUOTE(krystiana @ 2013 06 13, 21:18)
Ši lentelė daugmaž atitinka,aišku dar būna kad skirtingų firmų dydžiai skiriasi,tik atkreipkit dėmesį į muitą,ar apsimokės jums siųstis iš USA 4u.gif

Nepasakyčiau, kad atitinka g.gif su 24,7-8 cm. pėda kuo puikiausiai tinka 8 dydis (šioje lentelėje rodo 24,1 cm.). Esu iš 6pm pirkusi Donald Pliner, Juicy Couture, Guess. Geriausia prieš perkant pasidomėti ar batai nemažinti, nedidinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 13 birželio 2013 - 21:04
aciu visoms patarusioms,varneles nedejau 4u.gif
Atsakyti
ziuriu, vasara kooperacijos is vok. vaistines nesurinksi smile.gif ne ziema, niekas neserga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2013 06 13, 21:18)

as visad ziuriu i shoes.com
Cia prie batu yra ir musu dydziai.
Jei randu kur kitur, per sita puslapi visad pasitikrinu dydzius.
Atsakyti
Berods praeitoje temoje buvo kalbėta apie kontaktinius lęšius internetu iš Lenkijos. Gal kuri pamenate, koks adresas?
Atsakyti
Mergaites, gal zinote ar yra Lindex kos nors veikiantis nuolaidu kodukas? Internete ieskojau, bet nesekmingai, arba jau akys isvarvejo ir nematau gal... g.gif
Atsakyti