Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(mole @ 2013 06 13, 11:19)
Sveikutės, o Jums iš zara.co.uk leidžia užsisakyti su Lt kortele g.gif

QUOTE(bbiitute @ 2013 06 13, 11:56)
man neleido  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ir man neleidžia, bet lyg pamenu, kad kažkas pirko mirksiukas.gif
Atsakyti
Renku zusakyma is E5P rytoj tvirtinu parsome prisijunkite jai norite Alytus Vilnius Kedainiai
Atsakyti
Oi šįkarta Crosai grybauja doh.gif pinigus nuskaičiavo seniausiai, po savaitės atsiuntė sekimo nr. ir invoisus pilnus. O šian gaunu laišką, akd berryesų nebus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 13, 16:35)
Oi šįkarta Crosai grybauja  doh.gif  pinigus nuskaičiavo seniausiai, po savaitės atsiuntė sekimo nr. ir invoisus pilnus. O šian gaunu laišką, akd berryesų nebus  gun_bandana.gif

unsure.gif o pirkot tik berryesas?
Atsakyti
QUOTE(samienta @ 2013 06 13, 16:10)
Renku zusakyma is E5P rytoj tvirtinu parsome prisijunkite jai norite Alytus Vilnius Kedainiai

Kaunas ne? unsure.gif
Atsakyti
O gal galite man padeti..?

perkant batus is USA kaip atsirinkti koks LT dydis atitinka USA dydziui.. labai dekoju uz atsakyma ar nuoroda kur galeciau tai pasiziureti..
Atsakyti
merginos o per kiek laiko gaunat is Mexx prekytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2013 06 13, 17:22)
Kaunas ne? unsure.gif

18val perku kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 13, 16:35)
Oi šįkarta Crosai grybauja  doh.gif  pinigus nuskaičiavo seniausiai, po savaitės atsiuntė sekimo nr. ir invoisus pilnus. O šian gaunu laišką, akd berryesų nebus  gun_bandana.gif

Blyyn, ir as gavau laiska, kad 39.5 dydzio Beriesu nebus doh.gif Nu nesuprantu... Siandien kurjeriai skambino, sako turi viena siuntini is DVIEJU blink.gif Buvau tikra,kad beriesas atskirai siunte, nes ir invoicai 2 atskiri buvo . O ka dabar galvot? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 13, 17:35)

Pritariu pas mane tiek prigrybavo doh.gif doh.gif kad pati pavargau kol atsirinkau sumas smile.gif Jau baisoka darosi kad viskas issisprestu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(anira12 @ 2013 06 13, 19:01)
Blyyn, ir as gavau laiska, kad 39.5 dydzio Beriesu nebus  doh.gif  Nu nesuprantu... Siandien kurjeriai skambino, sako turi viena siuntini is DVIEJU  blink.gif  Buvau tikra,kad beriesas atskirai siunte, nes ir invoicai 2 atskiri buvo . O ka dabar galvot?  g.gif  doh.gif

As gavau laisk kad is viso uzsakymo nebus dvieju poru smile.gif nebuvo penkiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
su Berškom manau reikia sulaukti siuntinių biggrin.gif nes man tik vieną atšaukimą dabar atsiuntė to pirmojo užsakymo, nors aš jiems skambinau kodėl taip tempia gumą,tai prisižegnojo,kad jau išsiųsti biggrin.gif nu o šian emailas,kad nebus nieko biggrin.gif ale kažkas pagal tą sekimo nuorodą tai keliauja pas mane biggrin.gif kiba siurprizas biggrin.gif

kažkaip atrodo,kad čia BUG'as..ir kad batai bus g.gif
Atsakyti
Jei gausit Berškas, tai pasigirkit 4u.gif
Atsakyti