Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos merginos, gal kas norit kartu uzsakyti is Victorias Secret internetines parduotuves? Kaip tik maudymuku ispardavimas wink.gif Siuntimas i Lt 30$ gal jei bus musu daugiau, maziau reikes moket wink.gif
Atsakyti
O kodėl negalima sutvarkyti domumentų el. paštu g.gif nes vien atvažiavimas iš Šiaulių į Vilnių ne ką mažiau kainuos doh.gif nes kiek dabar tenka tvarkyti dokumentus, tai muitinei siunčiam viską tik el. paštu, prašėmės į svečius pokalbiui, tai nenori g.gif
Neskubėkit tada dar su DHL (gal pasidėrėti galima blush2.gif ), rašykit/skambinkit muitinei, gal ką susitarsit, sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 13, 09:37)
Yra tema http://www.supermama...?...925691&st=0 Kartais patys atsiunčia į el.p. sąskaitą, kartais prašau kad atsiūstų.

Vėlgi ne to klausia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(anamalija @ 2013 06 13, 09:43)
Sveikos merginos, gal kas norit kartu uzsakyti is Victorias Secret internetines parduotuves? Kaip tik maudymuku ispardavimas wink.gif Siuntimas i Lt 30$ gal jei bus musu daugiau, maziau reikes moket wink.gif

Gal.. o gal daugiau reiks mokėt? Jums reiktų temos pirmą psl. pasiskaityt, tuomet siūlyti.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 06 13, 09:51)
Vėlgi ne to klausia  ax.gif

Kaip supratau klausimą taip ir atsakiau 4u.gif

Papildyta:
Mamukai, padėkit prašau susigaudyt dydyje ax.gif jnr reiškia čia didesniems vaikams, ar ne g.gif Man atrodo, kad didesniems vaikams, bet gal klystu...
http://www.mothercar....html#q=sandals Man reiktų EUR 21-22d. (UK5)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2013 06 12, 21:47)
http://www.mymemory.com/ 50 proc. nuolaida pirmam užsakymui su koduku RSRZ50    4u.gif

bet jie nesiunčia į Lietuvą g.gif (noriu did.apimties Flasho)
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 13, 08:43)
Neskubėkit tada dar su DHL (gal pasidėrėti galima blush2.gif ), rašykit/skambinkit muitinei, gal ką susitarsit, sėkmės 4u.gif

norėčiau paprieštaraut, reik skubėt, nes DHL ir už saugojimą ima mokestį.
Atsakyti
Sveikutės, o Jums iš zara.co.uk leidžia užsisakyti su Lt kortele g.gif
Atsakyti
Iš kur teko atsisiųsti Flashą - USB raktą? ir kiek GB
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2013 06 13, 11:24)
Iš kur teko atsisiųsti Flashą - USB raktą? ir kiek GB
AČIŪ 4u.gif

256 GB is Kinijos ar HK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2013 06 13, 12:19)
Sveikutės, o Jums iš zara.co.uk leidžia užsisakyti su Lt kortele g.gif

man neleido biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,patarkit prasau,kuri raukia vokiskai,arba pirko is Sonnen apothecke
registruojantis ismeta toki uzrasa raudonoj lentelej,palikta vieta uzdet varnelei
DET TA VARNELE AR NE??
Ich möchte ein Rezept einlösen, das ich im Original per Post zusende. Das Porto wird mir erstattet. (Lieferung erfolgt versandkostenfrei nach Eingang des Originalrezeptes)

pas man prekiu virs 95eur,tai siuntimas turi nemokamas but,siuncia DHLu

aciu,kas pagalbesit!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 13 birželio 2013 - 11:22
Gal kas pirko iš kiniečių pripučiamą batutą ir gali pasidalinti nuorodom ir atsiliepimais?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti