O kodėl negalima sutvarkyti domumentų el. paštu nes vien atvažiavimas iš Šiaulių į Vilnių ne ką mažiau kainuos nes kiek dabar tenka tvarkyti dokumentus, tai muitinei siunčiam viską tik el. paštu, prašėmės į svečius pokalbiui, tai nenori
Neskubėkit tada dar su DHL (gal pasidėrėti galima ), rašykit/skambinkit muitinei, gal ką susitarsit, sėkmės
Neskubėkit tada dar su DHL (gal pasidėrėti galima ), rašykit/skambinkit muitinei, gal ką susitarsit, sėkmės
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 13, 09:37)
Yra tema http://www.supermama...?...925691&st=0 Kartais patys atsiunčia į el.p. sąskaitą, kartais prašau kad atsiūstų.
Vėlgi ne to klausia
Papildyta:
QUOTE(anamalija @ 2013 06 13, 09:43)
Sveikos merginos, gal kas norit kartu uzsakyti is Victorias Secret internetines parduotuves? Kaip tik maudymuku ispardavimas Siuntimas i Lt 30$ gal jei bus musu daugiau, maziau reikes moket
Gal.. o gal daugiau reiks mokėt? Jums reiktų temos pirmą psl. pasiskaityt, tuomet siūlyti.
QUOTE(Sense @ 2013 06 13, 09:51)
Vėlgi ne to klausia
Kaip supratau klausimą taip ir atsakiau
Papildyta:
Mamukai, padėkit prašau susigaudyt dydyje jnr reiškia čia didesniems vaikams, ar ne Man atrodo, kad didesniems vaikams, bet gal klystu...
http://www.mothercar....html#q=sandals Man reiktų EUR 21-22d. (UK5)
Ačiū
QUOTE(agnieeeska @ 2013 06 12, 21:47)
bet jie nesiunčia į Lietuvą (noriu did.apimties Flasho)
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 13, 08:43)
norėčiau paprieštaraut, reik skubėt, nes DHL ir už saugojimą ima mokestį.
Sveikutės, o Jums iš zara.co.uk leidžia užsisakyti su Lt kortele
Iš kur teko atsisiųsti Flashą - USB raktą? ir kiek GB
AČIŪ
AČIŪ
QUOTE(kvarta @ 2013 06 13, 11:24)
256 GB is Kinijos ar HK
QUOTE(mole @ 2013 06 13, 12:19)
Sveikutės, o Jums iš zara.co.uk leidžia užsisakyti su Lt kortele
man neleido
merginos,patarkit prasau,kuri raukia vokiskai,arba pirko is Sonnen apothecke
registruojantis ismeta toki uzrasa raudonoj lentelej,palikta vieta uzdet varnelei
DET TA VARNELE AR NE??
Ich möchte ein Rezept einlösen, das ich im Original per Post zusende. Das Porto wird mir erstattet. (Lieferung erfolgt versandkostenfrei nach Eingang des Originalrezeptes)
pas man prekiu virs 95eur,tai siuntimas turi nemokamas but,siuncia DHLu
aciu,kas pagalbesit!!
registruojantis ismeta toki uzrasa raudonoj lentelej,palikta vieta uzdet varnelei
DET TA VARNELE AR NE??
Ich möchte ein Rezept einlösen, das ich im Original per Post zusende. Das Porto wird mir erstattet. (Lieferung erfolgt versandkostenfrei nach Eingang des Originalrezeptes)
pas man prekiu virs 95eur,tai siuntimas turi nemokamas but,siuncia DHLu
aciu,kas pagalbesit!!
Gal kas pirko iš kiniečių pripučiamą batutą ir gali pasidalinti nuorodom ir atsiliepimais?
Ačiū
Ačiū