Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(krystiana @ 2013 06 12, 21:44)
Man prieš kelias valandas Mytoys minusavo krepšiuky net 30 proc.,o dabar žiūriu jau sumažėjo nuolaida iki 25 proc. g.gif O ten siuntimas visada 13,95 eurų,kaip parašyta pirmam temos puslapy?ar yra kažkoks svorio limitas? blush2.gif neesu pirkus,tai prašau pagalbos ax.gif
Ir dar noriu paklaust dėl MYMEMORY,kažkada rašėt,kad yra kodukas pirmam apsipirkimui,kažin ar tebėra ir kur jį rast? blush2.gif

http://www.mymemory.com/ 50 proc. nuolaida pirmam užsakymui su koduku RSRZ50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2013 06 12, 21:21)
Nemanu, kad asdos ka gausit, nes sakys siust ruba jiems atgal  g.gif  o siaip tukis man pradeda nepatikt, i laiskus daznai neatsako, o ir informacijos trukumas  schmoll.gif  be to manau ju bedos kad sugedo autobusas, turejo kazka organizuot, o cia gaunas, kad dar sutaupe - atveze abi siuntas vienu kartu, o kas mums is to?  blink.gif

ne pirmas ir ne paskutinis atvejis girdimas apie Tukį rolleyes.gif pati nukentėjusi pernai buvau, tai net į tą pusę nežiūriu biggrin.gif bet man aišku lengva kalbėti,kai Viln gyvenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2013 06 12, 21:21)
Cia tik parduotuvej  mirksiukas.gif

Ot as ziopla doh.gif galvojau gera darba padarysiu doh.gif
Atsakyti
Labai noriu ryt rankinukų kelių iš e5p,gal norit į kompaniją?Kaunas,galiu persiųst.Kaina būtų apie 27lt.Jei surinkčiau kompaniją užsakyčiau iškart po papildymo.Rašykit į loreta.nesvarbu@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 06 12, 19:34)
Dar renku E5, siandien nesusirinkome, atidedu rytojui, vel arba po papildymo, jei geros prekes, arba vakare  4u.gif

p.s. merginos, nesiuskite FB nuorodu, nes tases dingsta labai greit, as neturesiu laiko landziot ieskot kas ko norejo ir ieskot e5.

aš prisijungčiau su rankinėmis naujomis, jeigu tik pavyktų gauti, kuo aišku abejoju doh.gif , nes baisiai gražios bigsmile.gif
Atsakyti
INDISKA sale.
Patinka drabuziu kokybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 13 birželio 2013 - 07:57
o kas žinot, kelintą valandą tas E5 atnaujinimas būna?
Atsakyti
Va papuoliau biggrin.gif Kaip Tukiui sumokėti už paslaugas? Pirmą kartą susidūriau. Gal yra kur parašyta?
Atsakyti
QUOTE(Atostogos @ 2013 06 12, 20:35)
Labas,mielosios,

HELP, uzsisakiau kometikos ir USA, siuntimas per DHL, siandien gavau info ,kad turiu pildyti muitines deklaracija Vilniaus oro uosto terminale g.gif

Pati gyvenu Siauliuose, tarpininkai DHL - 100 Lt, tai puse siuntos sumos...

Gal turi kas praktikos su deklaravimu muitineje, ar tai ilga procedura?
Gal turite ideju kaip nevystant i Vilniu, susitvarkyti muitines reikalus.
Esu pasiurpusi,kai siais el. rastingumo laikais, muitines patarimas - vykti i Vilniu ir pateikti deklaracija,o jie dar labai abejoja, ar pati be tarpininku tai padaryti sugebesiu-sako ten reikia kazi kokiu prekes kodu ir t.t.
HELP
mano el. pastas - jei kas galite padeti rasykite, gal zinote koki tarpininka?
henrieta.siliuviene@gmail.com

Sveika, kiek žinau, DHL pats viską sutvarko, kreipkitės į juos, jie jei patys negali, tai turi savo tarpininkus, bet kiek žinau, jei siunta per DHL keliauja, jie tikrai pasirūpina...Muitinė šneka daug, bet daro mažai, čia iš savo patirties, kovojam jau trečią savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 13, 08:22)
Sveika, kiek žinau, DHL pats viską sutvarko, kreipkitės į juos, jie jei patys negali, tai turi savo tarpininkus, bet kiek žinau, jei siunta per DHL keliauja, jie tikrai pasirūpina...Muitinė šneka daug, bet daro mažai, čia iš savo patirties, kovojam jau trečią savaitę doh.gif

tai kaip suprantu nenori moket dhl 100lt, nes cia gaunas nemazai. klausia kaip paciai sutvarkyti internetu. bet bijau, kad internetu nelabai imanoma, reikia vaziuoti i vilniu ir paciai aiskintis, o cia ne faktas, kad gausis pigiau, nei per dhl.
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2013 06 13, 08:22)

kad DHL sutvarko, pirkėja žino, bet kaip ji sako, jie ima pusę siuntinio vertės, va čia ir bėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 06 13, 09:20)
Va papuoliau biggrin.gif  Kaip Tukiui sumokėti už paslaugas? Pirmą kartą susidūriau. Gal yra kur parašyta?

Yra tema http://www.supermama...?...925691&st=0 Kartais patys atsiunčia į el.p. sąskaitą, kartais prašau kad atsiūstų.
Atsakyti