Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2013 06 12, 19:31)
nu jo...  doh.gif  aš jiems žinok skaičiukus padėliojau smile.gif tai gal irgi taip parašyk..kad pirkai dvi poras kurių bendra suma XX už DVI poras batų. Taigi viena pora batų pagal orderį gaunasi YY . o tau paskiačiavo XY,kas tau netinka, nes nori mokėti tiek,kiek orderyje yra smile.gif na žinok kovok ir laimėsi  4u.gif  aš taip tikiuosi smile.gif

tai as ta ir pirmam laiske nurodziau ir siandien vel is naujo lotuliukas.gif - bet jie man liepia nesinervuoti ir laukti savo batu doh.gif . Man juos siandien bande atvezti - bet as tikrai ju nepriimsiu, kol neisaiskes situacija, DPD berniukui paprasiau palaukti penktadienio cool.gif
Atsakyti
na va trečio laiško neprireikė, štai kokį atsakyma is crocs.eu gavau:

We have alrerted our financial department to refund (50%) €16.00 back to your account for the pair you have received.
This will be processed back to your PayPal account as soon as possible.

taip aš jų ir nesupratau, kol kas palauksiu žiurėsiu ar ką perves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija05: 12 birželio 2013 - 18:52
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 12, 19:43)
tai as ta ir pirmam laiske nurodziau ir siandien vel is naujo lotuliukas.gif  - bet jie man liepia nesinervuoti ir laukti savo batu doh.gif . Man juos siandien bande atvezti - bet as tikrai ju nepriimsiu, kol neisaiskes situacija, DPD berniukui paprasiau palaukti penktadienio cool.gif

kaip griežtai biggrin.gif o dalį refundo už batus jau pervedė?
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 12, 19:50)
na va trečio laiško neprireikė, štai kokį atsakyma is crocs.eu gavau:

We have alrerted our financial department to refund (50%) €16.00 back to your account for the pair you have received.
This will be processed back to your PayPal account as soon as possible.

taip aš jų ir nesupratau, kol kas palauksiu žiurėsiu ar ką perves

nu tai lyg ir viskas ok drinks_cheers.gif jei jau parašė,kad perves, tai turėtų viskas savaitės bėgyje ir suvaikščiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 12, 20:02)
kaip griežtai biggrin.gif o dalį refundo už batus jau pervedė?
Papildyta:

nu tai lyg ir viskas ok  drinks_cheers.gif  jei jau parašė,kad perves, tai turėtų viskas savaitės bėgyje ir suvaikščiot smile.gif

pervede - 15 euru rolleyes.gif
Atsakyti

Renku:
https://www.sonnen-a...online-shop.de/

rytoj perku SD

Vilnius 4u.gif
Atsakyti
https://www.facebook...5...4947&type=3 graziu rankiniu ryt bus E5P 4u.gif
Atsakyti
Dar renku E5, siandien nesusirinkome, atidedu rytojui, vel arba po papildymo, jei geros prekes, arba vakare 4u.gif

p.s. merginos, nesiuskite FB nuorodu, nes tases dingsta labai greit, as neturesiu laiko landziot ieskot kas ko norejo ir ieskot e5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 12 birželio 2013 - 20:13
GAP
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulutecool @ 2013 06 12, 19:32)
Merginos, prasau Jusu patarimo. Siandien gavau pagaliau ASDA rubu uzsakyma, maza to kad jis velavo dvi savaites ( vezejai teige jog autobusas buvo sugedes), tai dar ir viena preke atejo pazeista. Gabenant buvo pradurta kardigano petis su pakaba. Visi drabuziai buvo supakuoti Asdos i paprasta juoda maisa, puse maiso pakabu, o rubai be celafano. Ar galima reiksti pretenzija Asdai ar kaltinti vezejus? Ka Jus darytumete tokiu atveju, o gal jau kazkam taip yra buve? Svarbiausia kad daiktas ne mano  doh.gif

Nemanu, kad asdos ka gausit, nes sakys siust ruba jiems atgal g.gif o siaip tukis man pradeda nepatikt, i laiskus daznai neatsako, o ir informacijos trukumas schmoll.gif be to manau ju bedos kad sugedo autobusas, turejo kazka organizuot, o cia gaunas, kad dar sutaupe - atveze abi siuntas vienu kartu, o kas mums is to? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 12, 21:19)

Cia tik parduotuvej mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,mielosios,

HELP, uzsisakiau kometikos ir USA, siuntimas per DHL, siandien gavau info ,kad turiu pildyti muitines deklaracija Vilniaus oro uosto terminale g.gif

Pati gyvenu Siauliuose, tarpininkai DHL - 100 Lt, tai puse siuntos sumos...

Gal turi kas praktikos su deklaravimu muitineje, ar tai ilga procedura?
Gal turite ideju kaip nevystant i Vilniu, susitvarkyti muitines reikalus.

Esu pasiurpusi,kai siais el. rastingumo laikais, muitines patarimas - vykti i Vilniu ir pateikti deklaracija,o jie dar labai abejoja, ar pati be tarpininku tai padaryti sugebesiu-sako ten reikia kazi kokiu prekes kodu ir t.t.
HELP
mano el. pastas - jei kas galite padeti rasykite, gal zinote koki tarpininka?
henrieta.siliuviene@gmail.com
Atsakyti
Man prieš kelias valandas Mytoys minusavo krepšiuky net 30 proc.,o dabar žiūriu jau sumažėjo nuolaida iki 25 proc. g.gif O ten siuntimas visada 13,95 eurų,kaip parašyta pirmam temos puslapy?ar yra kažkoks svorio limitas? blush2.gif neesu pirkus,tai prašau pagalbos ax.gif

Ir dar noriu paklaust dėl MYMEMORY,kažkada rašėt,kad yra kodukas pirmam apsipirkimui,kažin ar tebėra ir kur jį rast? blush2.gif
Atsakyti
Labuka,
Gal yra kedainiete ryt uzsakanti is E5? 4u.gif
Atsakyti