Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Otra @ 2013 06 12, 16:33)
O dabar nieks neuzsakinesit?  ax.gif

as uzsakineju siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2013 06 12, 14:18)
gal kas norite prie mexx.eu prisijungti is Vilniaus, man iki uzsakymo siuntimo leistinos sumos truksta. arba galiu as prie ko nors prisijungti is Vilniaus smile.gif

o kokios sumos jums reikia? dabar jie nemokamai visus uzsakymus siuncia, juk rasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 12, 17:00)
o kokios sumos jums reikia? dabar jie nemokamai visus uzsakymus siuncia, juk rasiau smile.gif

mano 20,90eur ir ejau i apmokejima ir raso jog truksta iki 24euru negali issiusti sad.gif
Unfortunately, your basket value is still below our minimum amount value of € 24.00. Please add more products to the basket in order to increase the total order value so that we can process your order.
Atsakyti
Mergaitės, nerandu ar čia siunčia į Lietuvą, kažkodėl neduoda pasirinkti tokios šalies g.gif
http://www.partydeli...ault.asp?pmo=pa
Atsakyti
Ketvirtadieni vakare pirksiu 5pounds.com, veiksmas kaunas i kitus miestus siunciu :4u:
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 12, 08:52)
o kas nors gavo iš Crocs ats?  ax.gif  mano užsakymo suma nuskaičiuota rpeiš 2sav, o užsakymas neišsiųstas smile.gif į emailus neatsako  ax.gif  matyt skambint reik  ax.gif

As vakar gavau - liepe nusiraminti ir nesinervuoti, nes mano uzsakymas issiustas ir dave siuntimo nuoroda doh.gif nors as rasiau - kodel tegrazino 15 euru, kai pirkau dvejus batus su ta akcija, kad be akcijos as nenoriu ne vienos poros batu doh.gif
Atsakyti
Labos,ar TBS siuncia i lt?
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 06 12, 18:03)
Labos,ar TBS siuncia i lt?

ne, tik uk.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 06 12, 19:06)
ne, tik uk.

Va va,jau taip ir maniau,kad per gerai cia butu biggrin.gif biggrin.gif

Aciu

O su komerciniu adresu problemu nekyla?
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 06 12, 18:22)
Va va,jau taip ir maniau,kad per gerai cia butu biggrin.gif  biggrin.gif

Aciu

O su komerciniu adresu problemu nekyla?

lyg ir ne, daugiau su kortelemis buna problemu, bet tai pagal ka jie nepraleidzia, cia jau mistika, vienoms be problemu, kitoms atmetineja.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 06 12, 18:54)
As vakar gavau - liepe nusiraminti ir nesinervuoti, nes mano uzsakymas issiustas ir dave siuntimo nuoroda doh.gif  nors as rasiau - kodel tegrazino 15 euru, kai pirkau dvejus batus su ta akcija, kad be akcijos as nenoriu ne vienos poros batu doh.gif

nu jo... doh.gif aš jiems žinok skaičiukus padėliojau smile.gif tai gal irgi taip parašyk..kad pirkai dvi poras kurių bendra suma XX už DVI poras batų. Taigi viena pora batų pagal orderį gaunasi YY . o tau paskiačiavo XY,kas tau netinka, nes nori mokėti tiek,kiek orderyje yra smile.gif na žinok kovok ir laimėsi 4u.gif aš taip tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Merginos, prasau Jusu patarimo. Siandien gavau pagaliau ASDA rubu uzsakyma, maza to kad jis velavo dvi savaites ( vezejai teige jog autobusas buvo sugedes), tai dar ir viena preke atejo pazeista. Gabenant buvo pradurta kardigano petis su pakaba. Visi drabuziai buvo supakuoti Asdos i paprasta juoda maisa, puse maiso pakabu, o rubai be celafano. Ar galima reiksti pretenzija Asdai ar kaltinti vezejus? Ka Jus darytumete tokiu atveju, o gal jau kazkam taip yra buve? Svarbiausia kad daiktas ne mano doh.gif
Atsakyti