Sveikos, gal zinote is kur galima butu parsisiusti toki kremuka nuo saules :
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 11, 11:04)
Turi per 14 dienų jau nukeliaut iki jų? Iš kur žinot kiek laiko paštas keliaus?
Kiek mokėjot už neregistruotą?
Ar reikia pildyti kokius grąžinimo dokumentus? nes aš tokių nerandu, o pirkau kaip svečias, accounto neleido susikurt tą dieną, tai pirkau paprastai
Kiek mokėjot už neregistruotą?
Ar reikia pildyti kokius grąžinimo dokumentus? nes aš tokių nerandu, o pirkau kaip svečias, accounto neleido susikurt tą dieną, tai pirkau paprastai
man rodos, kad yra rizikos sutilpti i 14 dienu. kita vertus,jei nespeji - grazina atgal ta siuntini, tiesiog viskas uztrunka ilgokai.
jie standartiskai ideda grazinimo lapa, kur pazymi kas netiko ir kodel.
o kas nors gavo iš Crocs ats? mano užsakymo suma nuskaičiuota rpeiš 2sav, o užsakymas neišsiųstas į emailus neatsako matyt skambint reik
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 12, 08:52)
o kas nors gavo iš Crocs ats? mano užsakymo suma nuskaičiuota rpeiš 2sav, o užsakymas neišsiųstas į emailus neatsako matyt skambint reik
Aš 2 laiškus parašiau, tai irgi jokio atsakymo. Bet užsakinėjau prieš savaitę ir pinigai rezervuoti.
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 12, 08:52)
paypal mokejot?
Klausiu, nes idomiai su jais Pirma pirkau su kortele ne per paypal. Nuskaite pinigus kelios dienos po to, kai issiunte. Kita karta apmokejau paypal, tai nuskaite dar neissiunte prekiu Parasiau laiska, klausdama kada issius, tai paskui neuzilgo gavau siuntimo nuoroda Tik va, nezinau ar abi poras ir gausiu
Man ka tik atnešė žymiasias Berryessas, išsiuntė 7 d., gavau vieną porą. Jau parašiau du laiškus, atsakymų nulis. Šiandien rašysiu trečią ir užsiminsiu apie rašymą ant jų facebooko sienos, gal sureaguos.
Sveikutės,
gal galit priminti, iš kur užsakinėjat Bioderma kremukus?
gal galit priminti, iš kur užsakinėjat Bioderma kremukus?
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 12, 09:48)
Man ka tik atnešė žymiasias Berryessas, išsiuntė 7 d., gavau vieną porą. Jau parašiau du laiškus, atsakymų nulis. Šiandien rašysiu trečią ir užsiminsiu apie rašymą ant jų facebooko sienos, gal sureaguos.
mokejot kortele ar per paypal?
Kokius dydzius uzsakinejot ir kurio negavot? nujauciu,kad manes laukia panasi situacija
Pirkau crocs birzelio 3 d. Vakar gavau laiska,kad issiusta. Po keliu valandu ir invoicus gavau atskirai kiekvienai porai kazkodel su nedideliu laiko tarpu Tai dabar tikiuosi,kad ir issiunte abi poras Moketa Paypal,pinigai beveik iskart nuskaiciuoti buvo
QUOTE(Darmin @ 2013 06 12, 11:13)
mokejot kortele ar per paypal?
Kokius dydzius uzsakinejot ir kurio negavot? nujauciu,kad manes laukia panasi situacija
Mokejau paypal, nuskaite normaliai (su naujienlaiskiu ir 50 proc antrai porai), po to gavau laiska kad sistemos klaida ir jie nebeturi dydžio W9, todėl gražins pinigus, o gražino tik 16 eur, sumoje gavosi, kad pirkau tiesiog su naujienlaiskio nuolaida. Ėmiau 38,5 (W8) ir 39,5 (W9), pastarojo negavau. Džiaugiuos kolkas tik tuo kad bent jau W8 tiko.
ai...aš pasiskambinau į Crocs tai va- kas neramino, viską išsiaiškinau
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 06 11, 22:29)
Is Eu, tik pirkom kai buvo 40 proc. nuolaida viskam, ir sale. O dabar siaip sale nemazas vyksta.
o mexx.eu siuncia i LT ?