galvoju pati padaryt SD užsakymą svarais greitu metu, jei Kaune nėra užsakinėjančių. Tik tiek, kad man reik vienos vienintelės prekytės jei atsiras kokios 4-5 norinčios kooperuotis, laukiu AŽ.
gal patarsit kur galeciau rasti pigiau kuprine pirmokei ? aciu
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 11, 12:38)
Va šitą turim
http://www.mytoys.de...mmer.16/2488853
Dar papildoma 25 proc. nuolaida, tai tikrai gera kaina gaunasi. Ji nėra didelė, bet aukštis geras, ne žema, su garsais, pilnai visko užtenka joje
25% nuo galutinės kainos dar galima gaut?
aišku...kašikiuke taiko
pažiūrėjau ir aš tą Virtuvėlę, tai visvien pati galutiniausia suma yra
Endsumme: 40,99
ar aš kažką ne taip darau...?
tai ir nežinau ar 142 lt yra gera kaina; nes Senukuose esu mačiusi už 65 lt. (gal tik ne tokia...)
tai ir nežinau ar 142 lt yra gera kaina; nes Senukuose esu mačiusi už 65 lt. (gal tik ne tokia...)
QUOTE(kvarta @ 2013 06 11, 12:44)
na, nemokamai gi nesiuncia
QUOTE(kvarta @ 2013 06 11, 13:44)
skaitant pirmą temos žinutę rasit 10 eur nuolaidos kodą bet prekių turi būti virš 30eur..o virtuvėlė gaunasi 29,99 galima kokį niekutį įsimest norint gaut nuolaidą aš paėmiau kreideles, tai gavosi 37eur sumoj... o 65lt kad kainuotų normali virtuvėlė tikrai nemačius
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 06 11, 10:00)
Tsai, kad SD jau beveik neverta kooperuotis....reikia gerai paskai2iuoti,ar tikrai verta kooperuotis.
o kažkas keitesi su siuntimu ?
seniai pirkau, tain kažką praleidau, tikriausiai
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 11, 10:37)
Merginos kokius triratukus siuntetes is Mytoys.de? atsimneu kad rase kad su pripuciamais ratais lyg buvo
Ar is viso sis daiktas reikalingas Mano mazajai bus liepa 2 metukai, galvojam ka dovanu, gal krui pirkot koki pasiteisinusi zaisla gal koki zaidimo stala ar kazka panasaus...
Patarkit
Ar is viso sis daiktas reikalingas Mano mazajai bus liepa 2 metukai, galvojam ka dovanu, gal krui pirkot koki pasiteisinusi zaisla gal koki zaidimo stala ar kazka panasaus...
Patarkit
Aš kai pradėjau dairytis dviratuko arba triratuko savo didžkei, tai maniškei jau buvo 2 metai ir keli mėn, pardavėja patarė iškart pirkt dviratuką su papildomais ratukais Nes triratuku sako pavažinėsit vasarą ir viskas, kitą vasarą jau nebereiks Tai ir nupirkom tokį, kaip tik gera nuolaida buvo:
http://www.bbtrade.e...amp;goback=list
Ir tikrai, pasiteisino Vaikas jau tą pačią vasarą išmoko važinėt būdama apie 2,5 metų
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 11, 12:30)
Labai ačiukas
Radau tą lapą, nes iš pradžių tik INVOICE mačiau
Per kiek laiko pinigėlius grąžina?
Radau tą lapą, nes iš pradžių tik INVOICE mačiau
Per kiek laiko pinigėlius grąžina?
zinokit jau nepamenu per kiek nes buvo per ziemos ispardavimus, bet kad lb ilgai neuzkliuvo. viskas tvarkingai. as velavau issiusti, parasiau jiems laiska ir jie leido grazinti.
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 11, 11:37)
Merginos kokius triratukus siuntetes is Mytoys.de? atsimneu kad rase kad su pripuciamais ratais lyg buvo
Patarkit
Patarkit
QUOTE(Veronika~ @ 2013 06 11, 12:23)
Kettler firmos toki turime http://www.mytoys.de...1.39.02/2194411 .Pirkom praeitais metais,kai sunui buvo 1,5 . Pas mus jis naudojamas, pats dar minti nemoka, bet stumia kojom ir varo, dabar dar ir maziu isodinu, pririsu su spec dirziukais ir vezu.
pirkom lygiai toki pat kokybe nereali, esam labai patenkinti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 11, 13:13)
galvoju pati padaryt SD užsakymą svarais greitu metu, jei Kaune nėra užsakinėjančių. Tik tiek, kad man reik vienos vienintelės prekytės jei atsiras kokios 4-5 norinčios kooperuotis, laukiu AŽ.
Vakare darysiu uzsakyma Parasiau AZ Jums
QUOTE(norala @ 2013 06 11, 14:00)
atpigo