Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

galvoju pati padaryt SD užsakymą svarais greitu metu, jei Kaune nėra užsakinėjančių. Tik tiek, kad man reik vienos vienintelės prekytės smile.gif jei atsiras kokios 4-5 norinčios kooperuotis, laukiu AŽ.
Atsakyti
gal patarsit kur galeciau rasti pigiau kuprine pirmokei ? aciu
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 11, 12:38)
drinks_cheers.gif
Va šitą turim
http://www.mytoys.de...mmer.16/2488853
Dar papildoma 25 proc. nuolaida, tai tikrai gera kaina gaunasi. Ji nėra didelė, bet aukštis geras, ne žema, su garsais, pilnai visko užtenka joje  thumbup.gif

25% nuo galutinės kainos dar galima gaut? blush2.gif ax.gif
aišku...kašikiuke taiko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 11 birželio 2013 - 12:28
pažiūrėjau ir aš tą Virtuvėlę, tai visvien pati galutiniausia suma yra
Endsumme: € 40,99
ar aš kažką ne taip darau...?
tai ir nežinau ar 142 lt yra gera kaina; nes Senukuose esu mačiusi už 65 lt. (gal tik ne tokia...)
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2013 06 11, 12:44)

na, nemokamai gi nesiuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2013 06 11, 13:44)
tai ir nežinau ar 142 lt yra gera kaina; nes Senukuose esu mačiusi už 65 lt. (gal tik ne tokia...)

skaitant pirmą temos žinutę rasit 10 eur nuolaidos kodą smile.gif bet prekių turi būti virš 30eur..o virtuvėlė gaunasi 29,99 smile.gif galima kokį niekutį įsimest norint gaut nuolaidą smile.gif aš paėmiau kreideles, tai gavosi 37eur sumoj... o 65lt kad kainuotų normali virtuvėlė tikrai nemačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2013 06 11, 10:00)
Tsai, kad SD jau beveik neverta kooperuotis....reikia gerai paskai2iuoti,ar tikrai verta kooperuotis.

o kažkas keitesi su siuntimu ?
seniai pirkau, tain kažką praleidau, tikriausiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 11 birželio 2013 - 13:00
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 11, 10:37)
Merginos kokius triratukus siuntetes is Mytoys.de? atsimneu kad rase kad su pripuciamais ratais lyg buvo g.gif
Ar is viso sis daiktas reikalingas blush2.gif  Mano mazajai  bus liepa 2 metukai, galvojam ka dovanu, gal krui pirkot koki pasiteisinusi zaisla ax.gif  gal koki zaidimo stala ar kazka panasaus...
Patarkit 4u.gif  4u.gif

Aš kai pradėjau dairytis dviratuko arba triratuko savo didžkei, tai maniškei jau buvo 2 metai ir keli mėn, pardavėja patarė iškart pirkt dviratuką su papildomais ratukais rolleyes.gif Nes triratuku sako pavažinėsit vasarą ir viskas, kitą vasarą jau nebereiks g.gif Tai ir nupirkom tokį, kaip tik gera nuolaida buvo:

http://www.bbtrade.e...amp;goback=list

Ir tikrai, pasiteisino thumbup.gif Vaikas jau tą pačią vasarą išmoko važinėt būdama apie 2,5 metų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 11 birželio 2013 - 13:19
sveikutės, gal kuri neseniai pirkote iš www.fragrancex.com? Kaip dėl muitinės?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 11, 12:30)
Labai ačiukas  4u.gif
Radau tą lapą, nes iš pradžių tik INVOICE mačiau  smile.gif

Per kiek laiko pinigėlius grąžina?

zinokit jau nepamenu per kiek nes buvo per ziemos ispardavimus, bet kad lb ilgai neuzkliuvo. viskas tvarkingai. as velavau issiusti, parasiau jiems laiska ir jie leido grazinti.
Atsakyti

QUOTE(laurita99as @ 2013 06 11, 11:37)
Merginos kokius triratukus siuntetes is Mytoys.de? atsimneu kad rase kad su pripuciamais ratais lyg buvo g.gif
Ar is viso sis daiktas reikalingas blush2.gif  Mano mazajai  bus liepa 2 metukai, galvojam ka dovanu, gal krui pirkot koki pasiteisinusi zaisla ax.gif  gal koki zaidimo stala ar kazka panasaus...
Patarkit 4u.gif  4u.gif

QUOTE(Veronika~ @ 2013 06 11, 12:23)
Kettler firmos toki turime http://www.mytoys.de...1.39.02/2194411 .Pirkom praeitais metais,kai sunui buvo 1,5 . Pas mus jis naudojamas, pats dar minti nemoka, bet stumia kojom ir varo, dabar dar ir maziu isodinu, pririsu su spec dirziukais ir vezu.

pirkom lygiai toki pat thumbup.gif kokybe nereali, esam labai patenkinti
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 11, 13:13)
galvoju pati padaryt SD užsakymą svarais greitu metu, jei Kaune nėra užsakinėjančių. Tik tiek, kad man reik vienos vienintelės prekytės smile.gif jei atsiras kokios 4-5 norinčios kooperuotis, laukiu AŽ.

Vakare darysiu uzsakyma ax.gif Parasiau AZ Jums 4u.gif

QUOTE(norala @ 2013 06 11, 14:00)
o kažkas keitesi su siuntimu ?
seniai pirkau, tain kažką praleidau, tikriausiai g.gif

atpigo bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _alba: 11 birželio 2013 - 14:25