Labas visoms,
Vakar (lygiai po savaitės nuo užsakymo) gavau siuntinuką iš mandco. Mergytei labai simpatiški rūbeliai O sau nepataikiau apatinių modelio.
Rytoj turėčiau gauti Mexx,- irgi vaikiškus pirkau.
Dėkoju, užrodžiusioms mandco nemokamą siuntimą į LT ir mexx 40 proc. nuolaidos koduką
QUOTE(rufalija @ 2013 06 11, 08:46)
Pirksiu is WWW.MARKSANDSPENCER.COM. Vietinis siuntimas 3.95gbp, kuris dalinsis is uzsakanciu skaiciaus. Siusiuos i LT per TUKI, 1 kg -1.50gbp. Yra kai kuriems moteriškiems ir vaikiškiems drabuzeliams nuolaida iki 50%.
www.marksandspencer.com/Offers/b/82867031?ie=UTF8&intid=gnav_Offers&pf_rd_r=0HWXQNXSM4ZA831KC08T&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=2746650031&pf_rd_p=257503947&pf_rd_s=global-top-8
Vilnius, galiu persiusti i kita miesta, pagal pasto ikainius. Rasyti i AZ, noreciau siandien iki 12 val nupirkti. Esame jau dviese. Junkites!
www.marksandspencer.com/Offers/b/82867031?ie=UTF8&intid=gnav_Offers&pf_rd_r=0HWXQNXSM4ZA831KC08T&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=2746650031&pf_rd_p=257503947&pf_rd_s=global-top-8
Vilnius, galiu persiusti i kita miesta, pagal pasto ikainius. Rasyti i AZ, noreciau siandien iki 12 val nupirkti. Esame jau dviese. Junkites!
Daugiau nebesiuskite! Kam pazadejau, kad priimsiu, tai laukiu krepselu ir siunciu paskaiciavimus.
QUOTE(Lelijėlė @ 2013 06 11, 10:42)
grazinimui turit 14 dienu. as siunciau neregistruotu, tai pavelavau ir grazino atgal siuntini su atgaliniu laisku
Turi per 14 dienų jau nukeliaut iki jų? Iš kur žinot kiek laiko paštas keliaus?
Kiek mokėjot už neregistruotą?
Ar reikia pildyti kokius grąžinimo dokumentus? nes aš tokių nerandu, o pirkau kaip svečias, accounto neleido susikurt tą dieną, tai pirkau paprastai
QUOTE(ra2ga @ 2013 06 11, 08:03)
Pora kartu pirkau. Pasinaudojau. Viena karta is viso ne pinigai, o sukauptais apmokejau. Nezinau kodel jums nesigauna...
Jau gaunasi, ten tokių korekcijų reikėjo, ale tokių, kad neišgėręs nesuprasi, nu žodžiu - kinai
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 11, 10:12)
vistiek gaunasi brangu. Arba as nematau geru kainu
O ką pirkti norite? Nes permečiau akimis, kainos neblogos, reik jamt ką nors
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 11, 10:37)
Merginos kokius triratukus siuntetes is Mytoys.de? atsimneu kad rase kad su pripuciamais ratais lyg buvo
Ar is viso sis daiktas reikalingas Mano mazajai bus liepa 2 metukai, galvojam ka dovanu, gal krui pirkot koki pasiteisinusi zaisla gal koki zaidimo stala ar kazka panasaus...
Patarkit
Ar is viso sis daiktas reikalingas Mano mazajai bus liepa 2 metukai, galvojam ka dovanu, gal krui pirkot koki pasiteisinusi zaisla gal koki zaidimo stala ar kazka panasaus...
Patarkit
Kettler firmos toki turime http://www.mytoys.de...1.39.02/2194411 .Pirkom praeitais metais,kai sunui buvo 1,5 . Pas mus jis naudojamas, pats dar minti nemoka, bet stumia kojom ir varo, dabar dar ir maziu isodinu, pririsu su spec dirziukais ir vezu.
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 11, 11:04)
Turi per 14 dienų jau nukeliaut iki jų? Iš kur žinot kiek laiko paštas keliaus?
Ar reikia pildyti kokius grąžinimo dokumentus? nes aš tokių nerandu, o pirkau kaip svečias, accounto neleido susikurt tą dieną, tai pirkau paprastai
kelis kart esu grazinus, registruotas iki 2kg kainuoja 22 litai musu paste, gavot toki lapa grazinimu, jame atzymit ka grazinat, uzklijuojat lipduka su adresu ant dezes ir siunciat. ju puslapyje nieko nepildziau.
Merginos kokius triratukus siuntetes is Mytoys.de? atsimneu kad rase kad su pripuciamais ratais lyg buvo
Patarkit
Patarkit
pabandysiu mūsų nufotografuoti, bet pirkom tiesiog maximoj nes bijojau,kad užsakius jai nepatiks ir nevažinės maniškei po mėn 2metai...tai ėjom į parduotuvę, ji išsirinko ir visą laiką,kol prekinomės juo važinėjo... todėl pirkinys atsipirkęs kainavo aišku 180lt, bet yra nuzikėlių, lengvai valdomas
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 06 11, 12:12)
kelis kart esu grazinus, registruotas iki 2kg kainuoja 22 litai musu paste, gavot toki lapa grazinimu, jame atzymit ka grazinat, uzklijuojat lipduka su adresu ant dezes ir siunciat. ju puslapyje nieko nepildziau.
Labai ačiukas
Radau tą lapą, nes iš pradžių tik INVOICE mačiau
Per kiek laiko pinigėlius grąžina?
Patarkit
Patarkit
As siulyciau virtuvele, mes dovanojome 2 metų (is mytoys.de), labai pasiteisino, o va vezimėlis su visais priedais tebuvo laikinas susizavejimas .
QUOTE(tuke @ 2013 06 11, 12:33)
As siulyciau virtuvele, mes dovanojome 2 metų (is mytoys.de), labai pasiteisino, o va vezimėlis su visais priedais tebuvo laikinas susizavejimas .
Va šitą turim
http://www.mytoys.de...mmer.16/2488853
Dar papildoma 25 proc. nuolaida, tai tikrai gera kaina gaunasi. Ji nėra didelė, bet aukštis geras, ne žema, su garsais, pilnai visko užtenka joje
e5p uzsakytas, neberasykit