Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(FruitCocktail @ 2013 06 10, 18:02)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 06 09, 23:58)
Ar būtų norinčių užsisakyt iš e5p?Bandyčiau parinkt,nes labai norėčiau kelių daiktų doh.gif Kaunas,į kitus miestus galiu siusti.Norus rašykit į loreta.nesvarbu@gmail.com iki rytojaus pietų.Kaina būtų26-27lt.žiūrint kiek atsirastų norinčių 4u.gif

Dar laukiu 4u.gif Nes trūksta kelių prekyčių 4u.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų papildomos nuolaidos GAP turiu 20% koduką galiojimas iki šiandien vidurnakčio, rašykit į AŽ
Galėčiau vieną mamą priimti prie GAP užsakymo miestas Trakai galiu perduot iki Vilniaus nuolaidos nuo pilnos kainos 30%+20% nuo benros sumos pritaiko.
Atsakyti
Susidūriau su problema unsure.gif Noriu pirkti iš buycoins ir turiu sukaupusi ten šiek tiek pinigėlių, bet negaliu jais padengti pirkinio. Duoda laukelį, kuriame prašo įvesti sumą, kurią padengs rewards'ais, bet prekės kaina nesikeičia. gal patarsit kaip ten susitvarkyt?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 06 10, 17:47)
Susidūriau su problema  unsure.gif    Noriu pirkti iš buycoins ir turiu sukaupusi ten šiek tiek pinigėlių, bet negaliu jais padengti pirkinio. Duoda laukelį, kuriame prašo įvesti sumą, kurią padengs rewards'ais, bet prekės kaina nesikeičia. gal patarsit kaip ten susitvarkyt?

Aš irgi dėl to su jais vargau, ir laiškus rašiau, o jie mandagiai atrašė, ką tipo turiu daryti. Aš jiems vėl - taigi aš taip ir darau, nedurna, bet neminusuoja, o jie vėl aiškina nuo pradžių... Žodžiu, pasaka be galo, užsiknisau su jais ir palikau. Kažkas jų sistemoj nesutvarkyta ir tiek, čia kaip ir su nuolaidų kodais buvo kelis kartus - įsidedi prekę, suvedi kuponą, meta kainą su nuolaida, kai daeini iki apmokėjimo - nuolaida dingsta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, niu gavau ir aš www.mandco.com
Pirkau šiuos naktinukus
http://www.mandco.co...vt/2070383black
Nu labai faini, kokybė tikrai labai gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 10, 18:19)
Pirkau šiuos naktinukus
http://www.mandco.co...vt/2070383black
Nu labai faini, kokybė tikrai labai gera  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Per kiek laiko siuntinukas atkeliavo? (tiesiai į LT siuntėtės?)
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 06 10, 19:17)
Aš irgi dėl to su jais vargau, ir laiškus rašiau, o jie mandagiai atrašė, ką tipo turiu daryti. Aš jiems vėl - taigi aš taip ir darau, nedurna, bet neminusuoja, o jie vėl aiškina nuo pradžių... Žodžiu, pasaka be galo, užsiknisau su jais ir palikau. Kažkas jų sistemoj nesutvarkyta ir tiek, čia kaip ir su nuolaidų kodais buvo kelis kartus - įsidedi prekę, suvedi kuponą, meta kainą su nuolaida, kai daeini iki apmokėjimo - nuolaida dingsta  smile.gif

gaila doh.gif , net 10 dol pas juos turiu
Atsakyti
HM ispardavimas wink.gif

http://www.hm.com/gb...e?Nr=4294963716
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 10, 19:19)

Aš vieną siuntinuką pasiėmiau savaitgalį, kitą šiandien. Kokybė ten tikrai gera, tik nepataikiau su suknelės ir vyriškų marškinėlių dydžiais verysad.gif , tad būčiau suinteresuota parduot. Klausimas: M&Co išparduotuvės SM turbūt dar nėra? g.gif

QUOTE(Rasulita123 @ 2013 06 10, 19:26)

Greit, per savaitę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 10 birželio 2013 - 19:50
O TBS kodukų nėr? ax.gif kažkaip 14321 negalioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita123 @ 2013 06 10, 19:26)

06.02 užsakymas buvo 4u.gif tiesiai į LT
Atsakyti