Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(magute @ 2013 06 10, 13:24)

aciu jums 4u.gif
Atsakyti
ar esate girdejusios apie KOJINES, kurios daro stebukla?
user posted image
mano dvi pazystamos (gyvena ne LT) pirkosi ir bande, ir sake, kad tikrai veikia. Sakau gal reikia pasieskot urmininku ir susikooperuot?
Radau, kad boots.com turi, bet ne urmu smile.gif
paguglinkit - rasit ir video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 10 birželio 2013 - 13:32
"atradau" kazkoki puslapi http://www.mysupermarket.co.uk/ (gal jus ir zinot). virsuje desineje pasirenki "Groceries" maistas arba "Health and Beauty" groziui. Pasirenki preke ir ja isduoda kiek ji kainuoja kituose parduotuves (mes irgi tuose apsiperkam).
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 06 10, 14:46)
"atradau" kazkoki puslapi http://www.mysupermarket.co.uk/ (gal jus ir zinot). virsuje desineje pasirenki "Groceries" maistas arba "Health and Beauty" groziui. Pasirenki preke ir ja isduoda kiek ji kainuoja kituose parduotuves (mes irgi tuose apsiperkam).

Mane irgi domina

cia gal kitokios

My Webpage
Atsakyti
Kadangi nesusirinko pakankamai iki papildymo, tai vis dar renku www.everything5pounds.com, Vilnius, galiu persiusti. prasom laiskus siusti pastu mano nikas @inbox.lt
Atsakyti
sveikos merginos, norejau paklausti ar jus kooperuojates pirkti is HM.com parduotuves?

O jei pati pirkciau viena, siuntimas brangus gautusi turbut? Jei kooperuotumetes, tai as jungciausi i jusu gretas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galite pasakyti, per kiek laiko ateina siuntais ASOS, raso , per 9 dienas, nebuna taip , kad veluoja?? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit patarti ax.gif , ne taip senai atradau si puslapi, gal zinot is kur uzsakot si Bioderma H2O vandenuka; kazkada buvau pirkus cia isparduotuvej, jau baigineju, o pirkti vaistinej nekyla ranka uz tokia kaina doh.gif Gal kazkuri darytumet uzsakyma - mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 06 10, 15:01)
Mane irgi domina

cia gal kitokios

My Webpage

panasu, kad sitos. tik is amazono nesu pirkus. vis noriu, bet... kitur nusiperku biggrin.gif
Atsakyti
atlekiu padėkoti Murčikui už siuntinuką 4u.gif

Buvau maloniai nustebinta gavusi siuntinį mergautine pavarde lotuliukas.gif visa laimė, kad per metus nesugebėjau pasikeisti teisių, tai pašte praslydau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Be tarpinio mokesčio!
Rytoj 06.11d. užsakau iš Sportsdirect
Ką domina rašyti mirksiukas.gif erikaskm@yahoo.com
Klaipėda
Atsakyti
QUOTE(mil@4k@ @ 2013 06 10, 14:23)
Sveikos  smile.gif  gal galite pasakyti, per kiek laiko ateina siuntais ASOS, raso ,  per 9 dienas, nebuna taip , kad veluoja??  4u.gif

DARBO dienas. Man paskutiniai siuntinukai lygiai per savaitę atėjo, bet aišku, kad gali ir vėluoti, visko būna.
Atsakyti