Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O per kiek laiko atkeliauja prekės iš SD? Užsakiau, o dabar bijau, kad nebūsiu namuose kai atveš... gal galima su jais susisiek, paprašyt, kad keliom dienom vėliau atvežtų, g.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 10, 12:32)
bet tas Fragancedirectas tai sunervino mane su užsakymu...kai per UK siunčiausi, viskas OK, ateina normaliai. Daba į LT tiesiai užsisakiau, vistik tik 5,5sv siuntimas, tai 5dn bus 28 DARBO DIENOS, o prekių vis da nėra. Na tipo jie rašo , kad jei kvepalus užsisakai, iki 28d.d. keliauja siunta. Bet man jau daros baisu, kad išvis neatkeliaus, siaubas.. unsure.gif

Aha, ir man taip buvo, tdl nebeužsakinėju tiesiai į LT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2013 06 10, 12:04)
O per kiek laiko atkeliauja prekės iš SD? Užsakiau, o dabar bijau, kad nebūsiu namuose kai atveš... gal galima su jais susisiek, paprašyt, kad keliom dienom vėliau atvežtų, g.gif

gausit sekimo nuorodą ir matysit kur jūsų prekės ir jei tuo metu nebūsit namie, informuosit juos
Atsakyti
QUOTE(Prancūzaitė @ 2013 06 10, 09:35)
Sveikos, mergaitės,
Gal patartumėt, kur pirkti ergonomišką kuprinę pradinukui?  4u.gif

As pirkau Herlitz. Dabar www.alma.lt 30-50% nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 06 10, 12:12)
gausit sekimo nuorodą ir matysit kur jūsų prekės ir jei tuo metu nebūsit namie, informuosit juos

aišku, ačiū 4u.gif kol kas dar Anglijoj, lauksim, kol atkeliaus į Lietuvą smile.gif
Atsakyti
Pirksiu is WWW.MARKSANDSPENCER.COM. Vietinis siuntimas 3.95gbp, kuris dalinsis is uzsakanciu skaiciaus. Siusiuos i LT per TUKI, 1 kg -1.50gbp. Yra kai kuriems moteriškiems ir vaikiškiems drabuzeliams nuolaida iki 50%, vyriskiems siandien 20%.
www.marksandspencer.com/Offers/b/82867031?ie=UTF8&intid=gnav_Offers&pf_rd_r=0HWXQNXSM4ZA831KC08T&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=2746650031&pf_rd_p=257503947&pf_rd_s=global-top-8

Vilnius, galiu persiusti i kita miesta, pagal pasto ikainius. Rasyti i AZ, noreciau iki vakaro(20 val.) nupirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rufalija: 10 birželio 2013 - 12:31
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 10, 12:32)
bet tas Fragancedirectas tai sunervino mane su užsakymu...kai per UK siunčiausi, viskas OK, ateina normaliai. Daba į LT tiesiai užsisakiau, vistik tik 5,5sv siuntimas, tai 5dn bus 28 DARBO DIENOS, o prekių vis da nėra. Na tipo jie rašo , kad jei kvepalus užsisakai, iki 28d.d. keliauja siunta. Bet man jau daros baisu, kad išvis neatkeliaus, siaubas.. unsure.gif

Na va,o aš užsisakiau prieš kelias dienas ir sau ir draugei tortadienio proga...
Tai taip išeina,kad nelabai yra šansų gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 06 10, 12:21)
As pirkau Herlitz. Dabar www.alma.lt 30-50% nuolaidos.

Super, bėgu dairytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NNata @ 2013 06 10, 12:45)
Ir as laukiau 28d.d (nuo 04.17d) bet neatejo iki siol kai parasiau jiems grazino pinigus. Anksciau dar viena nare rase irgi negavo siuntos. Man tik kartais keista kur jos gali pasideti g.gif Nes mano paste galva guldau tikrai nedingo schmoll.gif

Tai vat idomu kur tie siuntiniai ale uzsimeta? Kalediniu laikotarpiu isvis tik kas antra siunta paprastu pastu gaudavau, ir dabar vis buna negaunu. Gerai kad parduotuves patikimos ir grazina pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 09, 23:07)
...
o tos berškos tai sakiau nenešiosiu, nepatiko pirmas įspūdis..ale atėjo žiema. žiema praėjo, kitų batų apart tų berškų taip ir neužsidėjau biggrin.gif

OMG... tuoj ir man reikes ju... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 10 birželio 2013 - 13:11
Sveikos,
Gal zinote ar crocs.co.uk siuncia i Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(gazele18 @ 2013 06 10, 14:23)
Sveikos,
Gal zinote ar crocs.co.uk siuncia i Lietuva?

taip
Atsakyti