Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar būtų norinčių užsisakyt iš e5p?Bandyčiau parinkt,nes labai norėčiau kelių daiktų doh.gif Kaunas,į kitus miestus galiu siusti.Norus rašykit į loreta.nesvarbu@gmail.com iki rytojaus pietų.Kaina būtų26-27lt.žiūrint kiek atsirastų norinčių 4u.gif
Atsakyti
Prašau nepykit, kad pasikartoju 4u.gif
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 09, 20:42)
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit  paštu mano nikas @inbox.lt 4u.gif

Atsakyti
Renku sportsdirect. Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Gal patartumėt, kur pirkti ergonomišką kuprinę pradinukui? 4u.gif
Atsakyti
Renku:
https://www.sonnen-a...online-shop.de/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 10 birželio 2013 - 08:37
QUOTE(Daivuliukas @ 2013 06 09, 18:40)
Laba,

Prisijungciau, kuria diena gal zinot, nes jei dabar ka rinkciau gali ir nelikti ax.gif
Rasyt i az?

Sunku pasakyt kuria diena, nes reikia zmoniu surinkt pakankamai:)
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 06 08, 08:51)
per amazonpayments dar galima apmoketi  mirksiukas.gif

labai aciu uz paprotinima, bandysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu SD, Anyksciai, galiu persiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 06 08, 21:23)
Pirmadienį pirksiu iš fragrancedirect į UK adresą, siuntimas 2,99sv - norėčiau pasidalinti  ax.gif  Kolkas neradau veikiančio koduko nemokamam siuntimui, jei kas žinote pasidalinkite prašau  4u.gif

Vilnius

Priimčiau dar vieną narę su nedideliu užsakymu. Turiu 10proc nuolaidos koduką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 06 10, 11:04)
Priimčiau dar vieną narę su nedideliu užsakymu. Turiu 10proc nuolaidos koduką  ax.gif

bet tas Fragancedirectas tai sunervino mane su užsakymu...kai per UK siunčiausi, viskas OK, ateina normaliai. Daba į LT tiesiai užsisakiau, vistik tik 5,5sv siuntimas, tai 5dn bus 28 DARBO DIENOS, o prekių vis da nėra. Na tipo jie rašo , kad jei kvepalus užsisakai, iki 28d.d. keliauja siunta. Bet man jau daros baisu, kad išvis neatkeliaus, siaubas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 10, 11:32)
bet tas Fragancedirectas tai sunervino mane su užsakymu...kai per UK siunčiausi, viskas OK, ateina normaliai. Daba į LT tiesiai užsisakiau, vistik tik 5,5sv siuntimas, tai 5dn bus 28 DARBO DIENOS, o prekių vis da nėra. Na tipo jie rašo , kad jei kvepalus užsisakai, iki 28d.d. keliauja siunta. Bet man jau daros baisu, kad išvis neatkeliaus, siaubas.. unsure.gif

Ir as laukiau 28d.d (nuo 04.17d) bet neatejo iki siol kai parasiau jiems grazino pinigus. Anksciau dar viena nare rase irgi negavo siuntos. Man tik kartais keista kur jos gali pasideti g.gif Nes mano paste galva guldau tikrai nedingo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tuke @ 2013 06 07, 14:13)
Gal kas gali  pasakyti, per kiek laiko JAVARI.de atsiunčia batukus, 27 dieno sužsakymo dar negavau unsure.gif būdavo greičiau susisuka, gal kas pasikeitė? g.gif

QUOTE(murashke @ 2013 06 07, 15:08)
siuncia ne per kurjerius, paprastu oro pastu  4u.gif

O per kiek laiko turi ateiti? Vis dar nesulaukiu unsure.gif
Atsakyti