Ar būtų norinčių užsisakyt iš e5p?Bandyčiau parinkt,nes labai norėčiau kelių daiktų Kaunas,į kitus miestus galiu siusti.Norus rašykit į loreta.nesvarbu@gmail.com iki rytojaus pietų.Kaina būtų26-27lt.žiūrint kiek atsirastų norinčių
Prašau nepykit, kad pasikartoju
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 06 09, 20:42)
Rytoj po papildymo renku www.everything5pounds.com, užsakinėsiu jei gausis po 26LT. Bankas SEB. Vilnius, Pilaitė, galiu persiųsti. Krepšelius arba facebook nuorodas siųskit paštu mano nikas @inbox.lt
Renku sportsdirect. Vilniuje
Sveikos, mergaitės,
Gal patartumėt, kur pirkti ergonomišką kuprinę pradinukui?
Gal patartumėt, kur pirkti ergonomišką kuprinę pradinukui?
QUOTE(Daivuliukas @ 2013 06 09, 18:40)
Laba,
Prisijungciau, kuria diena gal zinot, nes jei dabar ka rinkciau gali ir nelikti
Rasyt i az?
Prisijungciau, kuria diena gal zinot, nes jei dabar ka rinkciau gali ir nelikti
Rasyt i az?
Sunku pasakyt kuria diena, nes reikia zmoniu surinkt pakankamai:)
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 06 08, 08:51)
per amazonpayments dar galima apmoketi
labai aciu uz paprotinima, bandysiu
Pirksiu SD, Anyksciai, galiu persiusti
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 06 08, 21:23)
Pirmadienį pirksiu iš fragrancedirect į UK adresą, siuntimas 2,99sv - norėčiau pasidalinti Kolkas neradau veikiančio koduko nemokamam siuntimui, jei kas žinote pasidalinkite prašau
Vilnius
Vilnius
Priimčiau dar vieną narę su nedideliu užsakymu. Turiu 10proc nuolaidos koduką
QUOTE(Vilmuutee @ 2013 06 10, 11:04)
Priimčiau dar vieną narę su nedideliu užsakymu. Turiu 10proc nuolaidos koduką
bet tas Fragancedirectas tai sunervino mane su užsakymu...kai per UK siunčiausi, viskas OK, ateina normaliai. Daba į LT tiesiai užsisakiau, vistik tik 5,5sv siuntimas, tai 5dn bus 28 DARBO DIENOS, o prekių vis da nėra. Na tipo jie rašo , kad jei kvepalus užsisakai, iki 28d.d. keliauja siunta. Bet man jau daros baisu, kad išvis neatkeliaus, siaubas..
QUOTE(CaraMela @ 2013 06 10, 11:32)
bet tas Fragancedirectas tai sunervino mane su užsakymu...kai per UK siunčiausi, viskas OK, ateina normaliai. Daba į LT tiesiai užsisakiau, vistik tik 5,5sv siuntimas, tai 5dn bus 28 DARBO DIENOS, o prekių vis da nėra. Na tipo jie rašo , kad jei kvepalus užsisakai, iki 28d.d. keliauja siunta. Bet man jau daros baisu, kad išvis neatkeliaus, siaubas..
Ir as laukiau 28d.d (nuo 04.17d) bet neatejo iki siol kai parasiau jiems grazino pinigus. Anksciau dar viena nare rase irgi negavo siuntos. Man tik kartais keista kur jos gali pasideti Nes mano paste galva guldau tikrai nedingo
QUOTE(tuke @ 2013 06 07, 14:13)
Gal kas gali pasakyti, per kiek laiko JAVARI.de atsiunčia batukus, 27 dieno sužsakymo dar negavau būdavo greičiau susisuka, gal kas pasikeitė?
QUOTE(murashke @ 2013 06 07, 15:08)
siuncia ne per kurjerius, paprastu oro pastu
O per kiek laiko turi ateiti? Vis dar nesulaukiu