QUOTE(*** @ 2013 06 11, 22:34)
O prie ko cia grindinis? Jai cia su Klezio samata lygni tai pas ji radiatoriai..
Sakai as buriu, na zinok pats labai daznai tiesiog galva guldai uz naujoves, jas dargi karstligiskai rekomenduoji, tikiuosi nenudegsi kada su patarimais... Na turi tu tuos PP, bet gi tavasis gruntas tai jofana 2 aukstu sklepas be baimes galetu but.. Faktas kad PP ir pelkei gali buti bet ne uz 35k litu kaip pas tavo liaupsima architekta..
Na tikrai - prie ko cia grindinis? Ar tik nuo grindinio grindys buna siltos? EPS po grindimis tam itakos neturi?
Nudegt tai tikrai nenudegsiu
SM yra pati geriausia pasaulio ugniasiene
Labiausiai nervina lietuviski stereotipai, pvz "PP tik ant tvirto pagrindo" skaitau ir nenorom spjaudau ant ekrano
nors man asmeniskai ka kiti darys yra labai giliai px. Dekingas SM uz isugdyta pakantuma, po tokiu razborkiu ir treningo forume net gejai neatrodo kaip visiska blogybe
pradedu toleruoti, tai ka bekalbeti apie polius
Liaupsinamas ar ne, bet uz ji kol kas niekas geriau nepadare
Ir kodel jis mano? As jam alga moku, ar tevas jam?
Koks bebuvo superinis mano gruntas vistiek teko 50cm neskaitant augalinio sluoksnio iskasti. Todel nematau ypatingo skirtumo su PP nusivylusiu situacijomis, pagrinde tik projektuotoju nenoras dirbti savo darba