QUOTE(cibulis @ 2013 08 22, 14:14)
Su pamatais jau pasimokiau. Dabar iš karto prieš užsakydamas paslaugą apsitariu dėl kokybės, nuokrypių, kruopštumo. Nesąmonė išėjo dar ir dėl to, kad tuo metu, kai darė rostverką, buvau prie jūros. Žadėjo kaimynas pažiūrėti, bet jam buvo svarbu tik stiprumai, technologijos, bet jokiu būdu ne šilto, sandaraus namo esmė.
O tuos tarpus sandarinsiu. Tik darysiu ne aš, o tie kas pridarė broko. Aš stovėsiu ir knisiu smegenis. Nuspręsta, kad pjausime iš XPS trūkstamas detales ir jas klijuosime. Štai ir viskas.
Kai prieš savaitę ar kitą parašiau, kad statybininkams žiauriai trūksta kruopštumo, ne kurie mane apšaukė, kad neva moku pinigus ir išsikalinėju iš statybininkų. Niekur aš neišsikalinėju, o tik prašau kruopštumo.
O tuos tarpus sandarinsiu. Tik darysiu ne aš, o tie kas pridarė broko. Aš stovėsiu ir knisiu smegenis. Nuspręsta, kad pjausime iš XPS trūkstamas detales ir jas klijuosime. Štai ir viskas.
Kai prieš savaitę ar kitą parašiau, kad statybininkams žiauriai trūksta kruopštumo, ne kurie mane apšaukė, kad neva moku pinigus ir išsikalinėju iš statybininkų. Niekur aš neišsikalinėju, o tik prašau kruopštumo.
Patarčiau atsargiai elgtis su kokybės reikalavimu. Geriausia viską iš anksto apsitarti ir užtvirtinti sutartimi. Ir labai atsargiai su pinigų nemokėjimu. Statybininkai gali būti kerštingi, o apie jų kerštą sužinosi tik gerokai vėliau. Kaip pvz įmūris tau kur keletą žalių kiaušinių, to tikrai nepamatysi ir nepastebėsi, o jų aromatą palaipsniui pradėsi jausti po kurio laiko ir dar ilgai nesuprasi kame problema, nes pirmiausiai prie sienos remsi tuos kurie rekuperatorius montuos.
Jausk ribą kiek gali spausti.