Kolegos erzinat mane su tuo PIR. Kur ji pirksit, kiek mokesit?
Visi tik sneka o realiai paskambinus tiekejai ne neturi plonesniu ploksciu kaip 10cm, minimalus uzsakymas 3cm butu didesnis nei kam reikes stogui..
Tai dar pakartosiu klausima ar nors vienas realiai pirkot ir montavot ta pir ar tik seip snekat?
Va pas mane sudeta realiai 35cm neoporo i lubas, varza gaunas 11.2 tai ar verta ismest daugiau kaip 2k litu kad turet aliuminio folija ir + R1. Kaip atletnatva sugalvojau sekanti sprendima folija ant popieriaus skirta pirtim ir ka klijuot klijais prie neoporo. Radau klijus kurie butent skirti polistirolo apdailai klijuot prie mediniu ar betoniniu pavirsiu, sudetis be tirpikliu.
QUOTE(cibulis @ 2013 08 22, 05:52)
Kokiu statybos etapu purškei? Kokią dalį polių aukščio apipurškei? Poliai buvo švarūs ar žemėti?
Man dar ramybės neduoda rostverko apačios apšiltinimas. Atgrubnagiai statybininkai sudėjo frezuotą XPSą po rostverku, todėl putplastis ne idealiai išlenda iš po rostverko šonu. Jau beveik pusė sijono suklijuotą. Kitą pusę dar galiu pataisyti, nes darys šiandieną vakare.
Kaip manote ar verta frezuoto XPSo tarpelius užpurkšti Macroflexu ir tik tada klijuoti sijoną. Pavyzdys štai
čia. Aišku, kad bus sandariau. Tik ar Macroflexsas nebijo drėgmės ir po kurio laiko ta vieta prasčiau laikysis. Nors kita vertus, užvertus žemėmis bus dzin kaip laikysis, nes laikys viską žemės.
Dar toks klausimas: ar čia tik man labai prastai atrodo mano rosverko apačios apšiltinimas, ar jis iš tiesų, kiek buvau sudėjęs nuotraukų, padarytas ne itin gerai. Ramiau tik dėl to, kad už prastą rostverko apšiltinimą nuderėjau 1500 Lt nuo pamatų kainos. Sijonas išeis nemokamai.
Elementaru, konstruoji volframine pjaustykle polistirolo, pjauni juostas ir klijuoji kokiu penosil (pastebejau ar naudsi ceresit ct84 uz 36lt ar penosil uz 19lt iseiga tapati). Su makroflexu ar kitom putom didesni kaip 3cm tarpai rezultatas bus sh...
Man kitur kyla klausimas, ka veiksi suklijaves? Gi pagal ideja reiktu nuarmuot polistirola ir suklot membrana ar bent jau pleve nes nuo grunto xps betkokiu atveju slaps. Prie xps prastai kimba koses... Buna grubleti xps specialiai armavimui.