QUOTE(cibulis @ 2013 07 26, 10:25)
Pateik lietuviško ir lenkiško neoporo kainas? Beje, kiek kainuos atvežimas iš Lenkijos? Šitą vertinai?
Man nereikia vertinti
, putplastis jau pas mane, atvežimas įskaičiuotas į putplasčio kainą, kuri su atvežimu buvo gerokai mažesnė už lietuviško putplasčio be pvm iki paskutinio pabrangimo, dabar tai iš vis kosmosas, skaičiavau, kad kokius 4000 Lt sutaupiau ir dar lyginant su pasak Vilienės vienu brangiausiu lenkų produktu. Net nežinau, čia verkti ar juoktis reikia
? Ai tiesa, pirkau iš lietuvos firmos, tai dar ir jiems procentėlis liko.
Kur žiūri tarnybos turinčios prižiūrėti, kad Lietuvoje nebūtų monopolijų ir karterinių susitarimų.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2013 07 26, 10:47)
Lietuvisko (Ukmerges gelzbetonio) kazkur 205lt/m3 jai teisingai atsimenu
Pamiršk šias kainas, aš panašią kainą buvau išsiderėjęs prieš paskutinį pabrangimą, bet pavėlavau, kai jau prisiruošiau pirkti pasakė kad pavėlavau, kainos padidėjo, dabar dar didesnės. Sustabdžiau visas derybas ir pasukau į Lenkijos pusę. Nesigailiu.
O prisimenu, kai sau projektavau namą, tai skaičiavau apšiltinimo sluoksnio kainą su tuometine Neoporo kaina 174 Lt už m3.
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2013 07 26, 12:49)
Kiek turite laiko iki smeigiavimo, gal kažką tinkamo suorganizuočiau, jeigu tikrai reikia?
Reikia tikrai. Dabar nusipirkęs elektrinį oblių, išsinomavęs pastolius lyginu PUR išpurkštas sienas, tada klijuosiu putplastį dar kelios dienos ir galima smeigiuot. Kokią savaitę dar tikrai galėčiau palaukti iki pirmojo smeigiavimo, bet kadangi viską darau pats, o ir sąlygos ne iš pačių geriausių (dėl PUR sienų nelygumo, vargiai surasčiau profesionalius putplasčio klijjuotojus už priimtiną kainą), tai su putplasčio klijavimu ir smeigiavimu manau užtruksiu ne vieną mėnesį.