QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 15, 21:55)
va nuostabi ofisinė paletė
labai gera, reik gal į kapsulių temą gabent
programėlę parsisiunčiau, reiks pasinagrinėt.
Mano nuotrauka daryta prie dienos apšvietimo, gal kiek pagelto nuo laiko, ir skanuojant, bet šiaip gan tikroviškos spalvos...
Lūpos dažytos, kaip suprantu įvardyta kaip arbūzinė ir rekomenduojama vasaroms, kokioms nežinau... bet donstop kažkada seniai kolektyvo prašymų dėjo makiažo rekomendacijas, tai buvo ten toks lūpdažis vasaroms.
dėl plaukų... tai jie tikrai turi gan didelį ryžumo pigmentą, po cheminio buvau visai ryža... nu tas ryžumas toks gelsvai varinis, ir atsiranda plaukams nublukus. Blunka jie pas mane greit, o čia buvo fotkinta kaip tik vasaros pabaigoje. Kai nešiojau trumpus, buvau beveik juoda (nuotraukose visai juoda gaudavausi)... dabar va atsiauginėju, kadangi palaidais saulėj nevaikštau, tai blukti tik trečiais metais pradėjo... nu ir dabar esu vėl tokia ryžavota, nepatink man taip
Inc aš mielai į pavasarį kraustyčiaus, tik pėda - nerandu tinkančių šiltų spalvų
. Rudens spalvos mane gadina labiausiai, totalus košmaras nuo visų ochrinių atspalvių
... paskui... nei kakavinė, nei smėlinė irgi prie veido
... geltoną, kiek pamenu, merginos irgi išbrokyjo (fotkinausi aš su spalvom pradžioje). Iš pavasarinių spalvų galiu dėvėti tik va kaip anos light spring suknutė mėlyną bei alyvines... nu dar rausvas. Bet vat skaisčiai raudona irgi peilis
, tai bright niekaip nekaip
Iš visų spalvų merginos nusprendė kad geriausiai man atrodė tamsiai pilka, švininė ar tai šlapio asfalto tokia, o tokia pavasariams nei pro kur
...
Bet vat bėda... plaukų pilkšvais tikrai negalėčiau pavadint, akių irgi grynai šaltomis neįvardyčiau... o kontrastas tai sakyčiau, kaip vasarai maksimalus. Gautusi kad esu kontrastinga vasara su pavasario įtaka, o tokių palečių fyg... nėra. Beja foto palaidinė irgi "pritartų"... ji buvo iš clear winter paletės (mamos), paskui teko pabalint, nes visgi balta... spalvos kiek pabluko ir aš ją konfiskavau sau...