Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 06 14, 10:18)
Pasikartosiu, bytte ir kitos merginos, gal paspeliotumet kas as tokia galeciau but. blush2.gif  Va mano rodmenys kad nereiktu ieskot 4u.gif
Tas pats ir man, is nuotraukos oda gaunasi ruzava kaip parselio, tai pasitikiu tik gyvai.
drinks_cheers.gif
Idekit nuoroda nes paveikslelio nerodo 4u.gif

aš paskubom pažiūrėjus pirmaiusia pagalvojau, kad vasara. o kas tu iki šiol buvai? smile.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 10:54)
beja nuėjau ir aš į save albume pažiūrėt... nu kad ten tik balti dažyti, visur kitur natūralūs blush2.gif
skanuota caro maro mano foto  lotuliukas.gif
http://images58.fotk...55/photo-vi.jpg

nu bet tai kokia krūta tavo plaukų spalva thumbup.gif tada net bright gali pabandyt. mesk tu tuos sugalvojimus ir psichologinius fyntus lauk. geriau pasifotkink ir mums parodyk, o mes jau sukviesim tavo garbei konsiliumą ir nutarsim mirksiukas.gif biggrin.gif mane ne tiek tie geltoni plaukai, o ta ryški striukė ir prie jos kiepka žydra taip privertė sugalvot, nes visai man ji gražiai an ttavęs žiūrisi. na o apie light versija ta palaidinė gėlėta, kur dabar čionai įkėlei. na bet kokiu atveju kai tu galvoji ,kad vis gi pavasaris ar vasara, tai verta žiūrėtti tuodu neutralesnius variantus: light ir bright.... nu bet kai tavo iki šiolinė versija vasara, tai leidau sau labiausiai apie light manyti tongue.gif o tu iki šiol kam save priskirdavai light summer?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 birželio 2013 - 16:10
bytte, toje nuotraukoje spalvos gana panašios į mano, tik oda tamsesnė ir akys neatskiriu, kokios spalvos. Bet plaukai tikrai šilti, ir oda šilta, kodėl tu save priskyrei vasarai? Nebent ši nuotrauka prie geltonos lempos daryta unsure.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 14, 11:42)
ta antroji rožinė nekoks rodiklis ji išvis daugeliui žmonių tinka g.gif  arba bent neatrodo baisiai.

Ant manęs ji atrodo pakankamai baisiai doh.gif O jeigu dar kiek šviesesnė, tada išvis tragedija, pamėlstu ir pažaliuoju, plaukai tampa bespalviai - pilkai rausva yra viena baisiausių mano spalvų. Todėl labai keista atrodydavo, kai laikiau save vasara, kodėl ji ant manęs taip blogai, o ne bent jau neutraliai ir vidutiniškai.
Atsakyti
kai maksimoj pamačiau kasininkes tos rausvos spalvos apranga, tai daug daugiau jų normaliai atrodo negu aprangtos tamsiai mėlyna/balta/raudona uniforma g.gif

ir kur mačiau tipo spalvos, kurios daugmaž tinka visiems tai buvo prislopinta rožinė, prislopinta teal ir tokia neutrali violetinė.

bet aišku normalu, kad kažkas visai netinka kas daugumai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 11:33)
nedažyti šioje foto mano plaukai blush2.gif ... kaip tik čia nukirpti juodi (nes juodai dažiau ir persūdžiau, nušiuro, tai teko nukirpt iki savų)

Nieko sau... Su tokiais plaukais, man tiesa sakant kyla gana rimtu abejoniu del jusu buvimo cool summer. 4u.gif Ar cia jie blykstes taip apsviesti? Ir apskritai, nuotraukoje jusu lupos dazytos? Nes man lupu pigmentas labai siltas, kiek stebiu vasaru foto ju lupu pigmentas daznai toks saltas mauvinis, blankiai avietinis, o jusu i koraline puse nesa. ax.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 14, 11:42)
ir aš niekaip nenusistatatau vasaros potipio.
man tinka ta ryškesnė rožinė
mano plaukai grynai soft summer, oda gali būti ir light summer, kontrastu iki cool summer lyg ir netraukiu, bet spalvos lyg ir cool geriausiai žiūrisi.
soft summer spalvos man per murzinos - skandina veidą
light summer spalvos per daug "baby" ir per šviesios
tai lieka tik cool g.gif

Light paleciu gi irgi buna labai ivairiu, kai kada net gana ryskiu smile.gif pvz.:
user posted image

QUOTE(inc @ 2013 06 14, 16:06)
aš paskubom pažiūrėjus pirmaiusia pagalvojau, kad vasara. o kas tu iki šiol buvai? smile.gif

nu bet kai tavo iki šiolinė versija vasara, tai leidau sau labiausiai apie light manyti   tongue.gif o tu iki šiol kam save priskirdavai light summer?

Buvau irgi vasara biggrin.gif Bet man mat kaip ir daugumai cia turbut vis kiti tipai ramybes neduoda. doh.gif

Ji tai buvo cool. tongue.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2013 06 14, 18:59)
kai maksimoj pamačiau kasininkes tos rausvos spalvos apranga, tai daug daugiau jų normaliai atrodo negu aprangtos tamsiai mėlyna/balta/raudona uniforma g.gif

Gal cia del to kad ten kazkokiais tyrimais nustatyta jog daugiausia lietuvaiciu yra soft summer? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 birželio 2013 - 21:19
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 14, 18:46)
Ant manęs ji atrodo pakankamai baisiai  doh.gif O jeigu dar kiek šviesesnė, tada išvis tragedija, pamėlstu ir pažaliuoju, plaukai tampa bespalviai - pilkai rausva yra viena baisiausių mano spalvų. Todėl labai keista atrodydavo, kai laikiau save vasara, kodėl ji ant manęs taip blogai, o ne bent jau neutraliai ir vidutiniškai.

Tai panasiai an manes violetine/alyvine i pilkuma, va tokia kaip is sio soft summer testo nuo kaires pirma:
user posted image
Nu visai nepuosia manes sakyciau. Del ko labiausiai ir abejoju ar galiu buti soft summer, nes pas jas paletej tokiu spalvu nemazai...
Atsakyti
Kazkada isejo sneka kad patys tikriausi light summer pavyzdziai buvo 80-uju (arba kitaip 9 desimtmecio) moterys. ax.gif Tai kazkodel iskart prisiminiau seriala Zavus ir drasus. Man jos visada atrode tokios glamurines blondines smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=1T1uGIg5YtY
Atsakyti
viena entuziastė padarė programėlę spalviniam tipui, septintas postas nuo galo yra mac ir pc versijos
http://seasonalcolor...=4#.UbyzdOu5Iy4
reikia nusifotografuoti dienos šviesos su baltu popieriaus lapu, įmesti į programėlę ir sudėlioti kvadratukus, kur akys oda ir tt
pasimėginkit bigsmile.gif

neturiu tokios tiksliai foto kaip reikia, bet mane cool ir light vadina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 15 birželio 2013 - 20:48
va nuostabi ofisinė paletė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
pasižaidžiau su ta programėle, galiu pasakyt esminis klausimas yra: kaip nusifotografuoti tikras spalvas. Lauke su baltu lapu n foto pridariau, tai variantai iš kiekvienos foto skirtingi: light cool, light warm, soft muted... na bent aišku, kad ne kontrastinga žiema lotuliukas.gif
pati galvoju, kad esu kažkas light cool muted smile.gif gal kokia pasoftinta light summer

Atsakyti
lb noreciau galutinai isitikinti ar busiu light summer ar cool winter. Imetu foto su bliuskute, kad labiau matytusi kas gerai , o kas nelb smile.gifuser posted image
idomu Jusu nuomone. 4u.gif
Atsakyti
Hypnotic, pagal tai kaip man ekranas rodo, jūs esate pavasaris su žiemos plaukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2013 06 16, 23:10)
Hypnotic, pagal tai kaip man ekranas rodo, jūs esate pavasaris su žiemos plaukais  g.gif

pas mane oda salta, akys saltos blush2.gif plaukai turintis bent kiek silto atspalvio lb netinka(iskyrus kai kuriuos moka kavos atspalvius). Galutinai esu atmetus siltus tipus. Tokiais plaukais ir vasaros vaiksto?smile.gif
Atsakyti