Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Coccinela @ 2013 06 13, 21:45)
Merginos, tai vis tik kokias spalvas matuotis, kad atsirinkti tarp vasarų? Nes aš dėl vasaros visiškai neabejoju, ir man atrodo, būsiu ta true sommer.

Man atrodo cool vasaroms turetu gerai ziuretis tokia rozine:
user posted image

nu gal sviesesne dar bet ar nebus soft summer cia g.gif
user posted image

bytte o pagal mano akis, plaukus oda kaip atrodo, kas as galeciau but? blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 birželio 2013 - 08:53
QUOTE(inc @ 2013 06 13, 14:52)
kas čia tau Bytte pasidarė?  lotuliukas.gif
žinok, nusivilkau į albumą paieškot tavo fotkių ir net žvengiau pamačius. man tai ten tu labiausiai į pavasarį panaši. gaila, kad  nelabai ten yra gerų fotkių. dauguma su dažytais plaukais, o ir akys sunkiai matomos  biggrin.gif man tu labai artima noa spalvoms atrodai. o tu pabandyk light spring apsirengus pasifotkinti, a?  mirksiukas.gif pvz. su kokia persikine ar lašišine švelnia

Tai nieko čia nepasidarė, man kiek pamenu visad vaidenas kad esu pavasaris lotuliukas.gif . Kai tik susidomėjau tais spalviniais tipais... tokia viena persona, man artima buvo, tik nežinau nei kas jin, nei dabar pavardės pamenu.
Na radau aš tą žalią... šluota kaip tik tokia su violetiniu kotu... tai kai dedu prie skūros lyg ir gražu lotuliukas.gif bet vat atsitiktinai pas sūnų yra tokis žalias bliuzonas, dar su juodais pagražinimais, tai baisiai gaunas g.gif prisidėjau jau pavasarinės salotinės irgi sūnaus megztuką... lyg geriau g.gif bet klausimas ar dėl to kad mažiau ryšku, ar kad šilta???
mano kompas spalvas labai kraipo - šaltina+tamsina... tai bandžiau nufotkint savo skūrą... nu visaip reguliavau tą savo fotiką, ir ant laisvo reguliavimo bandžiau kažką išspaust - ružava skūra gaunas ir psio... net nepanaši į realią. Tai pasifotkint be šansų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 06 14, 08:31)
Merginos as tai siulyciau odos atspalvi ziuret ne pagal ranka, o pagal kaklo-apatinio zandikaulio vieta. 4u.gif  Juk ir rubas ziurim kaip prie veido atrodo, o kaip tos rankos prie jo atrodo tai juk dzin. biggrin.gif bytte prie rankos ziurejo nes kaip supratau norejo tiesiog siaip savo idegio tona nusistatyt.

Taip, aš būtent įdegio spalvą žiūrėjau... veidas... net nežinau kokios ten spalvos lotuliukas.gif o kaklas minimum dviem tonais šviesesnis nei ranka.

Papildyta:
soft ar cool gal šias?
user posted image
Papildyta:
Cool tipui, bet kuriuo atveju turėtų vaizdo negadinti šaltos spalvos, ir ta žalia visgi yra šalta... o šilta kiek kitokia:
user posted image
user posted image
nežinau kodėl jos neįtraukia jokiai vasarai unsure.gif
nors gerai paieškojus bigsmile.gif galim rast
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 06 14, 08:31)
Merginos as tai siulyciau odos atspalvi ziuret ne pagal ranka, o pagal kaklo-apatinio zandikaulio vieta. 4u.gif

Čia tikrai auksiniai žodžiai drinks_cheers.gif
Pasikartosiu, bet pas mane tas skirtumas labai akivaizdus - kaklas šviesios neutralios spalvos, vos vos į gelsvumą. Šiaip toks ir visas kūnas. Bet veidas turi daug papildomo raudono atspalvio, o rankos, kaip ir byttes dabar, gal 2 tonais tamsesnės.
Vis dar negaliu žiūrėt į ankstesnes foto, kur pudrą derindavau prie veido. Atitaikydavau idealiai, bet nežinau kaip nepastebėdavau, kad galva kaip prisukta atrodo doh.gif kūnas gi kitoks doh.gif
Atsakyti
radau kaip pavasarius testuot...
user posted image
Atsakyti
Iš polivore cool ir soft summer:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Pasikartosiu, bytte ir kitos merginos, gal paspeliotumet kas as tokia galeciau but. blush2.gif Va mano rodmenys kad nereiktu ieskot 4u.gif
QUOTE(Hiver @ 2013 06 13, 09:24)

QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 09:19)
mano kompas spalvas labai kraipo - šaltina+tamsina... tai bandžiau nufotkint savo skūrą... nu visaip reguliavau tą savo fotiką, ir ant laisvo reguliavimo bandžiau kažką išspaust - ružava skūra gaunas ir psio... net nepanaši į realią. Tai pasifotkint be šansų unsure.gif

Tas pats ir man, is nuotraukos oda gaunasi ruzava kaip parselio, tai pasitikiu tik gyvai.

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 06 14, 09:26)
pudrą derindavau prie veido. Atitaikydavau idealiai, bet nežinau kaip nepastebėdavau, kad galva kaip prisukta atrodo  doh.gif kūnas gi kitoks doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 09:32)
user posted image

Idekit nuoroda nes paveikslelio nerodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 birželio 2013 - 10:19
QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 10:32)
user posted image

Nesimato kaip testuoti 4u.gif
Atsakyti
pavasarių potipių testavimo spalvos

Hiver man susidaro labai šviesus įspūdis... norisi pagal tuos duomenis į light kažkaip... ir plaukai kažkaip man iš cool blondes serijos kur inc dėjo... nu ten būna įvardyti kaip cool ash dark blond... ar čia man monitorius grybauja blush2.gif

inc mane matyt prie tokių light spring nori įpaišyt bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
beja nuėjau ir aš į save albume pažiūrėt... nu kad ten tik balti dažyti, visur kitur natūralūs blush2.gif
skanuota caro maro mano foto lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 10:36)
Hiver man susidaro labai šviesus įspūdis... norisi pagal tuos duomenis į light kažkaip... ir plaukai kažkaip man iš cool blondes serijos kur inc dėjo... nu ten būna įvardyti kaip cool ash dark blond... ar čia man monitorius grybauja blush2.gif

Aciu 4u.gif
Aha, plaukai i blondes papuola. Kai padazysiu turetu pereit i tuos tamsesnius. dazau su 5 nr. siuo metu konkreciai sia spalva:
user posted image
ant plauku gaunas labai panasiai kaip pas sia mergina
user posted image
(nuotrauka is cia http://www.khadi.pl/l'oreal-casting-mr...elikatne-wlosy)

Akiu spalva man truputi tamsina apvadelis, va radau ji beveik pries puse metu nusistatineta su kita programa, pasirodo visai panasiai pataikiau bigsmile.gif irgi gyvai nustatinejau http://www.perbang.dk/rgb/526C6F/

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 10:36)
pavasarių potipių testavimo spalvos
inc mane matyt prie tokių light spring nori įpaišyt bigsmile.gif

Nu va, cia light spring irgi tamsiais plaukais. Tik oda labai sviesi. Sakyciau daugoka kontrasto kaip light spring, ne? g.gif
ir kaip jums tokia light spring testine spalva? Tinka? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 06 14, 10:54)
beja nuėjau ir aš į save albume pažiūrėt... nu kad ten tik balti dažyti, visur kitur natūralūs blush2.gif
skanuota caro maro mano foto  lotuliukas.gif

O geras. bigsmile.gif Nu visai pavasariskai atrodo! Aisku gal dazyti plaukai nemazai ispudzio daro, bet visai nenuostabu kad jums ramybes neduoda tas pavasaris. Oda gaivi, svytinti. Man atrodo as niekada tokios odos neturejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 birželio 2013 - 11:07
QUOTE(Hiver @ 2013 06 14, 11:03)
Aciu 4u.gif
Aha, plaukai i blondes papuola. Kai padazysiu turetu pereit i tuos tamsesnius. dazau su 5 nr. siuo metu konkreciai sia spalva:
user posted image
ant plauku gaunas labai panasiai kaip pas sia mergina
user posted image
(nuotrauka is cia http://www.khadi.pl/l'oreal-casting-mr...elikatne-wlosy)

Akiu spalva man truputi tamsina apvadelis, va radau ji beveik pries puse metu nusistatineta su kita programa, pasirodo visai panasiai pataikiau bigsmile.gif irgi gyvai nustatinejau http://www.perbang.dk/rgb/526C6F/
Papildyta:

Nu va, cia light spring irgi tamsiais plaukais. Tik oda labai sviesi. Sakyciau daugoka kontrasto kaip light spring, ne? g.gif
ir kaip jums tokia light spring testine spalva? Tinka? smile.gif
Papildyta:

O geras. bigsmile.gif Nu visai pavasariskai atrodo! Aisku gal dazyti plaukai nemazai ispudzio daro, bet visai nenuostabu kad jums ramybes neduoda tas pavasaris. Oda gaivi, svytinti. Man atrodo as niekada tokios odos neturejau.

Pagal apvadėlio tamsumą tai tikrai gaunasi light, nes apvadėlis - juodos variantas
O Nr. 5 jau softas būtų 4u.gif

nedažyti šioje foto mano plaukai blush2.gif ... kaip tik čia nukirpti juodi (nes juodai dažiau ir persūdžiau, nušiuro, tai teko nukirpt iki savų)
O va testinės spalvos manau nelabai man g.gif , arba vėl psichologiniai fintai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 14 birželio 2013 - 11:35
QUOTE(Hiver @ 2013 06 14, 08:52)
Man atrodo cool vasaroms turetu gerai ziuretis tokia rozine:
user posted image

nu gal sviesesne dar bet ar nebus soft summer cia g.gif
user posted image
bytte o pagal mano akis, plaukus oda kaip atrodo, kas as galeciau but? blush2.gif

ta antroji rožinė nekoks rodiklis ji išvis daugeliui žmonių tinka g.gif arba bent neatrodo baisiai.

ir aš niekaip nenusistatatau vasaros potipio.
man tinka ta ryškesnė rožinė
mano plaukai grynai soft summer, oda gali būti ir light summer, kontrastu iki cool summer lyg ir netraukiu, bet spalvos lyg ir cool geriausiai žiūrisi.
soft summer spalvos man per murzinos - skandina veidą
light summer spalvos per daug "baby" ir per šviesios
tai lieka tik cool g.gif
bet iš šitų žalių visas galiu rengtis, visos atrodo vienodai, išskyrus apačioj dešinėj tą šviesią su gelsvu...
aš esu kažkoks vasarinis naujadaras tikrai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti