QUOTE(inc @ 2013 06 13, 14:52)
kas čia tau Bytte pasidarė?
žinok, nusivilkau į albumą paieškot tavo fotkių ir net žvengiau pamačius. man tai ten tu labiausiai į pavasarį panaši. gaila, kad nelabai ten yra gerų fotkių. dauguma su dažytais plaukais, o ir akys sunkiai matomos
man tu labai artima noa spalvoms atrodai. o tu pabandyk light spring apsirengus pasifotkinti, a?
pvz. su kokia persikine ar lašišine švelnia
Tai nieko čia nepasidarė, man kiek pamenu visad vaidenas kad esu pavasaris
. Kai tik susidomėjau tais spalviniais tipais... tokia viena persona, man artima buvo, tik nežinau nei kas jin, nei dabar pavardės pamenu.
Na radau aš tą žalią... šluota kaip tik tokia su violetiniu kotu... tai kai dedu prie skūros lyg ir gražu
bet vat atsitiktinai pas sūnų yra tokis žalias bliuzonas, dar su juodais pagražinimais, tai baisiai gaunas
prisidėjau jau pavasarinės salotinės irgi sūnaus megztuką... lyg geriau
bet klausimas ar dėl to kad mažiau ryšku, ar kad šilta???
mano kompas spalvas labai kraipo - šaltina+tamsina... tai bandžiau nufotkint savo skūrą... nu visaip reguliavau tą savo fotiką, ir ant laisvo reguliavimo bandžiau kažką išspaust - ružava skūra gaunas ir psio... net nepanaši į realią. Tai pasifotkint be šansų
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 06 14, 08:31)
Merginos as tai siulyciau odos atspalvi ziuret ne pagal ranka, o pagal kaklo-apatinio zandikaulio vieta.
Juk ir rubas ziurim kaip prie veido atrodo, o kaip tos rankos prie jo atrodo tai juk dzin.
bytte prie rankos ziurejo nes kaip supratau norejo tiesiog siaip savo idegio tona nusistatyt.
Taip, aš būtent įdegio spalvą žiūrėjau... veidas... net nežinau kokios ten spalvos
o kaklas minimum dviem tonais šviesesnis nei ranka.
Papildyta:
soft ar cool gal šias?
Papildyta:
Cool tipui, bet kuriuo atveju turėtų vaizdo negadinti šaltos spalvos, ir ta žalia visgi yra šalta... o šilta kiek kitokia:
nežinau kodėl jos neįtraukia jokiai vasarai
nors gerai paieškojus
galim rast