Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 09:57)
Tu tą spalvos kodą įsivesk į kulerį, tada passtumdyk pagal savo kontrastingumą tuos spalvų derinius, man gavosi kažkas puse velnio bent jau...

aš tai laikau ranką prie ekrano ir ieškau lotuliukas.gif , bet yra foto kur galim indentifikuot, tik reikia nuotraukos kuri atitiktų spalvas, o aš tokios neturiu blush2.gif

kuleris tai sitas? https://kuler.adobe.com/ ale man kazko jo nenori atidaryt unsure.gif

as tai ties kaklo - apatinio zandikaulio sritim tikrinau smile.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 09:57)
user posted imageuser posted imageuser posted image
paskutinę spalvą esu turėjus, lyg visi sakė kad gražiai g.gif ... nu ir kas čia per bieso paletė?
papildomą gavau visai kitokę kuleryje:
user posted imageuser posted image
monochrominės:
user posted imageuser posted image
tai kas čia gaunasi... žiema?????

Nu kaip ir akurat g.gif
user posted image

ta zalia gal net i bright winter traukia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 birželio 2013 - 10:18
man tai kažkaip mano rankos ir veido spalva skiriasi smile.gif

nu ne sudba smile.gif panervinsiu dar jus su spalvom pasifotkindama, tik laiko nerandu. Reikia tų žieminių paieškot.

O dabar ir pagalvojau, nešiojau nešiojau tas visas rusvas, žalsvas, gelsvas, ir kodėl sau kaip žuvis atrodžiau. Buvau įsitikinus, kad man tinka šiltos spalvos. gal tikrai ryškumo ir aiškumo spalvose man trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 06 13, 10:14)
kuleris tai sitas? https://kuler.adobe.com/ ale man kazko jo nenori atidaryt unsure.gif
as tai ties kaklo - apatinio zandikaulio sritim tikrinau smile.gif
Nu kaip ir akurat g.gif
user posted image

ta zalia gal net i bright winter traukia
user posted image

Aha šitas... man seniau irgi jis durniuodavo, bet dabar kažkodėl gerai dirba unsure.gif
Tos žalios aš negaliu nešiot, klausimas ar psichologiškai man atrodė kad jin ne į temą, ar išties ne į temą... bo aš buvau įsūdžius mamai tokį kostiumėlį lininį į kurortą važiuot (nežinojau aš apie spalvinius tipus, tik man šiaip gerai jin atrodė su juo), o kai jai jis po skalbimo susitraukė... parkeliavo į mano spintą. Aš jį kažkaip bandžiau nešiot, aš sau nelabai gražiai su juo atrodžiau. Man norėtusi ją išblukint iki kokio žalio obuolio bent g.gif , tokios tai nesu bandžius g.gif
Arba bent iki va tokios:
user posted image
Atsakyti
Pasidairiau tarp žiemų... nu man tos spalvos kažkaip per sodrios... o ir juoda/balta man nei pro kur schmoll.gif
dedu grožį, kažkaip man kvepia light summer palete g.gif
user posted image
Atsakyti
šitas paskutines light summer dar nublukint reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 13:58)
Pasidairiau tarp žiemų... nu man tos spalvos kažkaip per sodrios... o ir juoda/balta man nei pro kur schmoll.gif

kas čia tau Bytte pasidarė? lotuliukas.gif
bent jau šitie dažai man į light spring panašūs sakyčiau g.gif

žinok, nusivilkau į albumą paieškot tavo fotkių ir net žvengiau pamačius. man tai ten tu labiausiai į pavasarį panaši. gaila, kad nelabai ten yra gerų fotkių. dauguma su dažytais plaukais, o ir akys sunkiai matomos biggrin.gif man tu labai artima noa spalvoms atrodai. o tu pabandyk light spring apsirengus pasifotkinti, a? mirksiukas.gif pvz. su kokia persikine ar lašišine švelnia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 13 birželio 2013 - 15:18
QUOTE(inc @ 2013 06 13, 14:52)
kas čia tau Bytte pasidarė?javascript:emoticon(':blink:')  lotuliukas.gif
bent jau šitie dažai man į light spring panašūs sakyčiau  g.gif

žinok, nusivilkau į albumą paieškot tavo fotkių ir net žvengiau pamačius. man tai ten tu labiausiai į pavasarį panaši. gaila, kad  nelabai ten yra gerų fotkių. dauguma su dažytais plaukais, o ir akys sunkiai matomos  biggrin.gif man tu labai artima noa spalvoms atrodai. o tu pabandyk light spring apsirengus pasifotkinti, a?  mirksiukas.gif pvz. su kokia persikine ar lašišine švelnia

Bytte i Spring blink.gif g.gif
Reik eit i albuma, kad 100 metu nebuvau, bet kad nelabai ji man pavasariska buvo visad g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 09:16)
Žinok visai ne juokinga... net įmanoma. pažystu Warm spring atstovą kuris buvo užsidėjęs tinkamą šalikėlį, jau tiksliai nebebamenu su kuo g.gif , kažkokį chaki su pomidorine maišyta, be to galim gi visokius militaristinius motyvus įvest, kurie labai tinka... ir kaukulioku auksinių būna biggrin.gif , nekalbant apie maikonus, kurie tikrai būna warminių piešinukų. bėda kad dažniausiai renkamės maikonus ne pagal spalvinį tipą, bet pagal patinkančią grupę... tai kiek juokingai gautusi blush2.gif
Aš pati įsitaisiau tokį šaltybarštinį su kaukuliukais šalikėlį biggrin.gif . Dar susižavėjau tais meksikietiškais kaukuliukais, o ten spalvų imk kiek nori  bigsmile.gif

Bet maikonai vis vien ant juodo fono būna, bent jau dauguma blush2.gif

Nesuprantu, kaip jūs su tuo kuleriu stumdote. Su tuo hex-code pabandžiau iš įdomumo, bet realiai turbūt sugebėjau tik pagal ranką, šalia padėtą. tai oda gavosi tokia. Akis bandžiau atrinkti pagal veidrodį ir pagal nuotraukas, kažkas tokio gaunasi. Su plaukais sunkiausia, gal tokie. Tai išeina, kad visi trys iš skirtingų tipų - oda pavasario, akys vasaros, plaukai rudens? Arba kažką neteisingai darau, neteisingai įvertinu spalvą g.gif

Ir kokį ten albumą jūs žiūrite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 13 birželio 2013 - 20:31
parnešu va kokį krūtą paveiksliuką smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 13, 19:30)
Bet maikonai vis vien ant juodo fono būna, bent jau dauguma  blush2.gif

Nesuprantu, kaip jūs su tuo kuleriu stumdote. Su tuo hex-code pabandžiau iš įdomumo, bet realiai turbūt sugebėjau tik pagal ranką, šalia padėtą. tai oda gavosi tokia. Akis bandžiau atrinkti pagal veidrodį ir pagal nuotraukas, kažkas tokio gaunasi. Su plaukais sunkiausia, gal tokie. Tai išeina, kad visi trys iš skirtingų tipų - oda pavasario, akys vasaros, plaukai rudens? Arba kažką neteisingai darau, neteisingai įvertinu spalvą  g.gif

Kokia šviesi odelė bigsmile.gif
Manoji - http://e1a275.hex-code.com/ ir aš čia praktiškai niekada nesideginus tyčia, tiek kiek sportuojant lauke ar su vaikais žaidimų aikštelėj tenka įsegt rolleyes.gif žinoma, pilvas biškį kitoks, sūris biggrin.gif

Merginos, tai vis tik kokias spalvas matuotis, kad atsirinkti tarp vasarų? Nes aš dėl vasaros visiškai neabejoju, ir man atrodo, būsiu ta true sommer. Pasifotkinčiau ryt-poryt blush2.gif
Atsakyti
Merginos as tai siulyciau odos atspalvi ziuret ne pagal ranka, o pagal kaklo-apatinio zandikaulio vieta. 4u.gif Juk ir rubas ziurim kaip prie veido atrodo, o kaip tos rankos prie jo atrodo tai juk dzin. biggrin.gif bytte prie rankos ziurejo nes kaip supratau norejo tiesiog siaip savo idegio tona nusistatyt.
Tiesa ta, kad rankos ir veido atspalvis pas visas beveik skiriasi (jis turbut vienodas tik pas mazus vaikus, maximum iki 15 metu) kur jau ten kalbet, daznai ir kaklas nuo veido skiriasi. Todel kad veidas su amzium igauna visokiu nepageidaujamu pokyciu kurie itakoja ir jo spalva. Pudra renkantis irgi rekomenduojama ja bandytis butent ties veido-kaklo riba, nes toj vietoje dazniausiai nebuna visokiu issipletusiu kapiliaru, pigmentiniu demiu ir kitokiu nesamoniu kurias norim uzmaskuoti, plius tokiu budu pavyksta issirinkti pudra kad kaklas nesiskirtu nuo veido.
Kaklas pastebejau turbut vienintelis issaugo ta spalva kuri ir turi but. Nes net dekolte kartais pasikeicia, atsiranda pvz. kapiliarai.

QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 12:19)
Tos žalios aš negaliu nešiot, klausimas ar psichologiškai man atrodė kad jin ne į temą, ar išties ne į temą...
Man norėtusi ją išblukint iki kokio žalio obuolio bent  g.gif , tokios tai nesu bandžius g.gif
Arba bent iki va tokios:
user posted image

As irgi tokios zalios negaliu, zalio obuolio irgi. unsure.gif Veidas iskart net ne papilkejes, o pajuodes pasidaro. Zalia man geriau su daugiau melynos ir pageidautina tamsesne, arba jau tada geriau su daugiau geltonos, tokia svelni tarp salotines ir citrinines, nezinau kaip ji vadinasi, toks pasoftintas laimas.

QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 13:58)

O ka gali zinot, ideget, kontrastas sumazejo... O jeigu dar prisiminus kai cia kazkas buvo idejes pavyzdzius su tamsia soft summer ir sviesia dark autumn... g.gif

QUOTE(inc @ 2013 06 13, 20:50)
parnešu va kokį krūtą paveiksliuką  smile.gif

Labai geras paveiksliukas:) Pagal ji mano dabartine apsiplovusi plauku spalva silta. Tuoj nusidazysiu reiks dar karta pasitikrint. ax.gif

QUOTE(Coccinela @ 2013 06 13, 21:45)
Kokia šviesi odelė  bigsmile.gif
Manoji - http://e1a275.hex-code.com/

Manoji oda ziuriu tarpine tarp jusu ir Erszebeth. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 birželio 2013 - 08:37
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 13, 20:30)
Nesuprantu, kaip jūs su tuo kuleriu stumdote. Su tuo hex-code pabandžiau iš įdomumo, bet realiai turbūt sugebėjau tik pagal ranką, šalia padėtą. tai oda gavosi tokia. Akis bandžiau atrinkti pagal veidrodį ir pagal nuotraukas, kažkas tokio gaunasi. Su plaukais sunkiausia, gal tokie. Tai išeina, kad visi trys iš skirtingų tipų - oda pavasario, akys vasaros, plaukai rudens? Arba kažką neteisingai darau, neteisingai įvertinu spalvą  g.gif

ten kur baltas trikampiukas/rodyklė ties spalva, tą spalvą ir galima koreguot. Tai vidurinę spalvą suaktyvinus įvedi kodą, kurį nukopini iš hex-code. Tada eini kairėje kur meta stulpelį visokių spalvinių derinių, pasirenki, tarkim komplementari... išmeta variantus... eini ant kitos spalvos, tarkim dešinėj kuri šalia, ir stumi kur juosta su bumbulu... jei kontrastas didelis važiuoji į vieną galą arba į kitą... mano toks didokas, tai aš arti krašto stumiu, jei minimalus, tada stumt nereikia... tavo kažkiek reikia... tarkim odos komplementari bus ypač šviesi, tai ją galima nustumti iki akies rainelės išorinio apvadėlio tamsumo (nes jis būna tamsiausias). Šiaip laikoma kad galima tamsiausia spalva yra būtent akies rainelės išorinio apvadėlio spalva... bet man čia taip su klaustuku... pvz. ką daryt tiems kurių plaukai tamsūs, o akys šviesios?
dėl odos nežinau, bet plaukai ir akys pavasario blush2.gif

Mea žiūrime į kitos temos albumą - ekonominio garderobo 4u.gif
Atsakyti