Merginos as tai siulyciau odos atspalvi ziuret ne pagal ranka, o pagal kaklo-apatinio zandikaulio vieta.
Juk ir rubas ziurim kaip prie veido atrodo, o kaip tos rankos prie jo atrodo tai juk dzin.
bytte prie rankos ziurejo nes kaip supratau norejo tiesiog siaip savo idegio tona nusistatyt.
Tiesa ta, kad rankos ir veido atspalvis pas visas beveik skiriasi (jis turbut vienodas tik pas mazus vaikus, maximum iki 15 metu) kur jau ten kalbet, daznai ir kaklas nuo veido skiriasi. Todel kad veidas su amzium igauna visokiu nepageidaujamu pokyciu kurie itakoja ir jo spalva. Pudra renkantis irgi rekomenduojama ja bandytis butent ties veido-kaklo riba, nes toj vietoje dazniausiai nebuna visokiu issipletusiu kapiliaru, pigmentiniu demiu ir kitokiu nesamoniu kurias norim uzmaskuoti, plius tokiu budu pavyksta issirinkti pudra kad kaklas nesiskirtu nuo veido.
Kaklas pastebejau turbut vienintelis issaugo ta spalva kuri ir turi but. Nes net dekolte kartais pasikeicia, atsiranda pvz. kapiliarai.
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 12:19)
Tos žalios aš negaliu nešiot, klausimas ar psichologiškai man atrodė kad jin ne į temą, ar išties ne į temą...
Man norėtusi ją išblukint iki kokio žalio obuolio bent
, tokios tai nesu bandžius
Arba bent iki va tokios:
As irgi tokios zalios negaliu, zalio obuolio irgi.
Veidas iskart net ne papilkejes, o pajuodes pasidaro. Zalia man geriau su daugiau melynos ir pageidautina tamsesne, arba jau tada geriau su daugiau geltonos, tokia svelni tarp salotines ir citrinines, nezinau kaip ji vadinasi, toks
pasoftintas laimas.
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 13:58)
dedu grožį, kažkaip man kvepia light summer palete
O ka gali zinot, ideget, kontrastas sumazejo... O jeigu dar prisiminus kai cia kazkas buvo idejes pavyzdzius su tamsia soft summer ir sviesia dark autumn...
QUOTE(inc @ 2013 06 13, 20:50)
parnešu va kokį krūtą paveiksliuką
Labai geras paveiksliukas:) Pagal ji mano dabartine apsiplovusi plauku spalva silta. Tuoj nusidazysiu reiks dar karta pasitikrint.
QUOTE(Coccinela @ 2013 06 13, 21:45)
Kokia šviesi odelė
Manoji -
http://e1a275.hex-code.com/
Manoji oda ziuriu tarpine tarp jusu ir Erszebeth.