Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

justyte sakyčiau pavasaris, dėl itin vaiskių akių. Pagal plaukus ir oda tai ir ruduo galėtų būti...
Atsakyti
taip ir įsivaizduoju, kaip neatpažįstamai subjauroja juodi batai pavasarinį žmogų.

Juokauju, žinoma.

sakau taip, nes man labai nepatinka, kai prasideda vos ne pamokslai: "pavasariams netinka juoda spalva!!! Jei jau devite juoda, tai ji neturetu buti prie veido.". Nu juokinga.
taigi jei jau domisi žmogus, tai jis žino, kad pagal šią spalvų teoriją gal ir netinka ta juoda, bet kaip ir Erszebeth sakė, jei jau ji patinka, tai nenumes jos amžiams, ir tragedijos nebus, jei ir be tinkančio šalikėlio nešios, o kartais gal ir sublizgės tas žmogus su ta juoda spalva.
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 06 12, 08:24)
taip ir įsivaizduoju, kaip neatpažįstamai subjauroja juodi batai pavasarinį žmogų.
Juokauju, žinoma.

ir tragedijos nebus, jei ir be tinkančio šalikėlio nešios

o kartais gal ir sublizgės tas žmogus su ta juoda spalva.

O kodel gi ne? smile.gif Liuosiai. smile.gif Tik ne neatpazistamai zinoma. Va juodi batai tarkim, prie ju jau prasosi kokio kito juodo akcento, o tada is to seka kad ir kitu prie juodos deranciu spalvu. Kad derinys gautusi skanus tos kitos spalvos automatiskai turetu buti is ziemos paletes, arba is tokios pasodrintos cool vasaros. Priesingu atveju - neskanu, ka ir prilyginau subjaurojimui (irgi juokauju jei ka mirksiukas.gif )

tragedijos aisku kad nebus

na, mano nuomone siuo klausimu kitokia tad nesigincysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 birželio 2013 - 08:43
Žo po neatmenamų laikų įdegiau kiek labiau... siaubas siaubas... bandau įdegio spalvą nustatyt, gaunasi ot tokia šūduva:
user posted image
ir še tau kokius fokusus dar gaunu
... gal aš ne šiaip dėl to pavasario vis durniavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 06 12, 09:39)
Va juodi batai tarkim, prie ju jau prasosi kokio kito juodo akcento, o tada is to seka kad ir kitu prie juodos deranciu spalvu. Kad derinys gautusi skanus tos kitos spalvos automatiskai turetu buti is ziemos paletes, arba is tokios pasodrintos cool vasaros. Priesingu atveju - neskanu, ka ir prilyginau subjaurojimui (irgi juokauju jei ka mirksiukas.gif  )

as is savo patirties. turiu violetinius batus. man laabai grazus. spontaniskas pirkinys. bet jau kokius 3 metus (reiketu ceki paziureti) niekaip nesugebu ju priderinti. spalva ryski ziemiska violetine i melynuma, as pati soft autumn. tie batai graziai ziuretusi pvz su pilka spalva. specialiai prie batu pasisiuvau pilka sijona . tai dabar jau turu 2 galvos skausmus, nes sijonas irgi ne is mano paletes ir likusieji darbuziai arba nedera prie jo spalviskai, arba dera prie sijono , bet bendras vaizdas nedera prie manes doh.gif abu daiktai stilium ir dydziu mano, o spalviskai priderint niekaip negaliu. gal tik po viena karta esu isvedusi pasivaikscioti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 12 birželio 2013 - 10:18
QUOTE(inc @ 2013 06 11, 20:07)
žinok, man dar šio to trūksta, ta prasme, trūksta man vaizdelyje harmonijos. gal spalvos kiek per ryškios, bet greičiau per šiltos  g.gif nu bet šiaip neblogai.  thumbup.gif bet nuomonės dėl bright ir light spring aš nepakeičiau  tongue.gif prižadėk, kad vis pabandysi ir iš jų palečių, ok?  mirksiukas.gif tiesa, dar dėl bendro vaizdelio pagerinimo pabandyk kiek "išlengvinti" makiažą. manau, visai neblogai tiktų šviesesni šešėliai, o ir lūpų dažas, kad lengvesnės spalvos būtų. dabar jis man panašus į rudeninį greičiau. jo, ir visom keturiom pritariu dėl akinių pakeitimo į kokius šviesesnius   mirksiukas.gif

Bus čia tų eksperimentų visokių, taip pat ir su makiažu. Ir su paletėmis visokiom biggrin.gif Dabar bandau mokytis įvesti warm spring spalvas į garderobą kaip akcentus ar atskirus rūbus. Visa nuo galvos iki kojų tokia "saulėta" nelabai drįsčiau rodytis. Va, šiandien su oranžine palaidine sulaukiau komplimento, kaip gerai atrodau, po pusiau nemiegotos siaubo nakties (su maža Santariškėse pusę nakties darant tyrimus su beveik 40 temperatūra ir neaiškiu bėrimu blink.gif ). Jaukinuosi auksinės spalvos papuošalus. Rytdienai užsimausiu lašišinį persikinį sijoną prie juodos palaidinės ir derinsiu kabančius geltono metalo auskarus su lašišiniais ir turkio spalvos akmenukais... Va taip po truputį smile.gif

QUOTE(skyeyes @ 2013 06 11, 21:40)
Sveikos,

as tik retai ikisu nosi paskaityti..bet uzmaciau pasisakymus ir nesusilaikiau nepakomentavusi smile.gif
Kadangi pati esu pavasaris (true honey toned spring), tai zinau taisykle nr 1. - pavasariams netinka juoda spalva!!! Jei jau devite juoda, tai ji neturetu buti prie veido..tada reiktu bent koki salikeli ar kazkoki pavasario spalvos akcenta prisideti.. ypac netinkamas derinys juoda ir visai balta smile.gif
I darba visgi deviu kartais juodus rubus, bet tada deduosi kazka atsvieciancio..jei marskinukai, tai ne balti, o pieno spalvos ir pan..

Ačiū D, dar nėra įstatymo, draudžiančio rengtis ne savo spalvinio tipo spalvomis biggrin.gif Visokių būna atvejų, visokių prioritetų, ir netgi, tik pamanykit, egzistuoja moterų, kurioms rūpestis dėl grožio nėra uždavinys nr. 1 ir gyvenimo tikslas. Man pakanka žinoti, ką turiu padaryti, kai norėsiu atrodyti ypatinga. Atrodyti superduper ypatinga kasdien visai nematau reikalo ax.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 06 12, 08:17)
drinks_cheers.gif
Tai kad tos taisykles, jeigu jas galima taip pavadint, ne kokie tai draudimai ar bausmes, o tiesiog siulymai kaip mums tapti dar grazesnemis. 4u.gif  O jau musu pasirinkimas ar i juos atsizvelgti ar ne, jokiu panciu ir prievartos nera. smile.gif
As sakyciau racionaliau ir tikslingiau butu kalbant apie kad ir ta pacia juoda spresti ne kaip sulauzyti taisykles, o va tarkim turiu juodu rubu, patinka ir juoda ir rubai tie grazus, norisi juos sunesioti, taigi, kaip as galeciau juos sauniai pritaikyti savo garderobe minimaliai save bjaurodama. Ar tai butu kelnes, ar batai, ar pagaliau striuke su graziu savo spalvinio tipo tinkanciu salikeliu, bandyti apzaisti situacija ir tiek. smile.gif

Manau, kad išvis nereikia jokių pasiteisinimų ar apžaidimų, nešiojant juodą bet kuriam spalviniam tipui. Šita spalva mums priimtina kultūriškai ir bet kuriuo atveju atrodo gana gražiai. Kur kas svarbiau už spalvą tinkamas sukirpimas, drabužio modelis. Juoda gali mesti šešėlį ant ne to spalvinio tipo veido, bet puikiai pabrėžti figūrą, suteikti bendros elegancijos, kuri sunkiai pasiekiama su kokia lašišine ar geltona. Išvis, dabar net pati susijuokiau, pabandžiusi save įsivaizduoti metalo muzikos koncerte su odine atitinkamo sukirpimo, bet warm spring tinkančios spalvos odine striuke ar bent jau priderintu šalikėliu lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2013 06 12, 10:14)
Žo po neatmenamų laikų įdegiau kiek labiau... siaubas siaubas... bandau įdegio spalvą nustatyt, gaunasi ot tokia šūduva:

... gal aš ne šiaip dėl to pavasario vis durniavau g.gif

O tai čia pavasaris? Ar ruduo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 12 birželio 2013 - 20:54
QUOTE(rytojryta @ 2013 06 12, 10:17)
as is savo patirties. turiu violetinius batus. man laabai grazus. spontaniskas pirkinys. bet jau kokius 3 metus (reiketu ceki paziureti) niekaip nesugebu ju priderinti. spalva ryski ziemiska violetine i melynuma, as pati soft autumn. tie batai graziai ziuretusi pvz su pilka spalva. specialiai prie batu pasisiuvau pilka sijona . tai dabar jau turu 2 galvos skausmus, nes sijonas irgi ne is mano paletes ir likusieji darbuziai arba nedera prie jo spalviskai, arba dera prie sijono , bet  bendras vaizdas nedera prie manes  doh.gif  abu daiktai stilium ir dydziu mano, o spalviskai priderint niekaip negaliu. gal tik po viena karta esu isvedusi pasivaikscioti...

drinks_cheers.gif Tai va ka as ir sakau. Man taip kazkada buvo kai nusipirkau mango geltonumo kardigana (biski nuprotejus, doh.gif akivaizdziai maciau kad ne mano ta spalva, bet taip uzsinorejau ta sezina tokios, ai galvoju su makiazu istempsiu, ka nors prisiderinsiu, ir paskui vistiek neprilipo, atidaviau blush2.gif ) tai va su jo derinimu irgi buvo reikalu. Idealiai tiko tiek prie rudo sokoladinio topo. Su niekuo juodu beje nesiziurejo.
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 12, 20:53)
Va, šiandien su oranžine palaidine sulaukiau komplimento, kaip gerai atrodau, po pusiau nemiegotos

4u.gif Va kai tokioj situacijoj gauni komplimenta tai jau sis tas...
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 06 12, 10:14)

oho, kaip smarkiai ideget bytte bigsmile.gif Analogines spalvos kokios siltos!

O man vat su idegiu nekas. Kad mieste idegciau tai sunkus atvejis, nu ima saule kazkiek, toki lengva gelsva grunta gal ir igaunu per vasara, bet lyginant su kitom mano amzinai idegusiom kolegem tai esu laikoma balta. Bet ta tikroji baltaode nesu, net ir ziemos metu. O va kai nuvaziuoju prie musu lietuviskos juros, tai tuomet igaunu to sokoladinio rudumo, wub.gif kuris po keliu dienu nusiplauna ir lieka toks purvinokai gelsvas. Tai va tokiu gelsvu idegiu daznai ir vaikstau visa likusia vasara, nepaisant to ir toliau likusiu moterisku esu pravardziuojama balta kaip suris. cool.gif Beje, labai retai kada smarkiai nusvylu sauleje. Nu buna kad pirma diena parausta oda, bet palyginus nebijo ji saules. Tik kad nelabai idega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 12 birželio 2013 - 21:17
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 12, 20:53)
Išvis, dabar net pati susijuokiau, pabandžiusi save įsivaizduoti metalo muzikos koncerte su odine atitinkamo sukirpimo, bet warm spring tinkančios spalvos odine striuke ar bent jau priderintu šalikėliu  lotuliukas.gif
O tai čia pavasaris? Ar ruduo?  g.gif

Žinok visai ne juokinga... net įmanoma. pažystu Warm spring atstovą kuris buvo užsidėjęs tinkamą šalikėlį, jau tiksliai nebebamenu su kuo g.gif , kažkokį chaki su pomidorine maišyta, be to galim gi visokius militaristinius motyvus įvest, kurie labai tinka... ir kaukulioku auksinių būna biggrin.gif , nekalbant apie maikonus, kurie tikrai būna warminių piešinukų. bėda kad dažniausiai renkamės maikonus ne pagal spalvinį tipą, bet pagal patinkančią grupę... tai kiek juokingai gautusi blush2.gif
Aš pati įsitaisiau tokį šaltybarštinį su kaukuliukais šalikėlį biggrin.gif . Dar susižavėjau tais meksikietiškais kaukuliukais, o ten spalvų imk kiek nori bigsmile.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 06 12, 21:15)
oho, kaip smarkiai ideget bytte bigsmile.gif Analogines spalvos kokios siltos!

Na neįdegiau aš taip tamsiai, bet įdegis vat tokis lenda g.gif , nu ir kur puslapyje jo monochrominiai variantai, sakyčiau link mano skūros tempia g.gif
Tokios spalvos pas mane tik pigmentinės dėmės verysad.gif , bet faktas kad pigmentacija tokio colorito... man visai nepatinka... komplementari spalva... tikrai paprėžia tą įdegį, tik vat su ja aš sau atrodau nesveikai gelsva... purvina... kaip ir su visomis šiltomis spalvomis. Tiesa pasakius dabar aš sau su visomis spalvomis atrodau baisiai blush2.gif , net nežinau į kurią pusę judėt. Visgi sunku save analizuot, matai praktiškai ką nori matyt...
beja tiek kakavinė, tiek smėlinė abi prie mano odos nelabai dera. Tai nelabai tinka tas testavimo variantas. Ryža irgi labai darko vaizdą... verysad.gif garderobas spintoja baigiasi, o ką naują įsigyt nežinau, nes vaizdeliai brrrr... vakar su dukra kiek pavaikštinėjom po parduotuves, tai ką prie veido dėjau viskas atrodė prastai ir jos akimis unsure.gif
bandysiu kažką per coolerį dar pažiūrėt, ką jis man ten parodys g.gif
Atsakyti
As irgi pabandziau oda nusistatyt kaip bytte, va kas isejo:

http://e1be8e.hex-code.com/

Cia tokios kazkokios light spalvos ar ne? biggrin.gif
Kaip supratau pagal sita nuoroda odos spalvos komplementine (комплимент, papildancioji) ir sustiprinancia (усилитель) spalva rekomenduoja naudoti apatiniam trikotazui ir palaidinukems.

Tik nesuprantu kuri cia spalva is tu visu lenteliu turetu buti laikoma sustiprinancia. Papildancioji tai kaip ir viskas aisku - Complementary. Turbut sustiprinancioji bus is Analogous? 4u.gif
Vat idomu kokia tos triads funkcija g.gif

Toliau - akiu spalva. Is tos pacios nuorodos ji pasiulyta renkantis daiktus kurie bus arti veido - papuosalai, vakarine, kasdienine, dalykine apranga.
Stai kas man gavosi:
http://93b4a7.hex-code.com/
Bet apvadeli ieskojau atskirai nes jis tamsesnis tai:
http://537f7b.hex-code.com/

Plauku spalva apsprendzia kokius mus verta rinktis paltus, kostiumelius (turbut ir kelnes sijonus) kailinius, rankines, batus.
Nusistaciau pagal plauku spalva stai ka:
http://6c4732.hex-code.com/

Kai idegsiu ir plauku spalva atsinaujinsiu (laikas vel dazyt) gali truputi keistis manau. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 06 13, 09:16)
Tiesa pasakius dabar aš sau su visomis spalvomis atrodau baisiai blush2.gif

console.gif friends.gif Galiu tik paguost, kad visagalis makiazas ir tinkamai parinktas pudros atspalvis daro stebuklus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 06 13, 10:24)

merginos, o kaip jūs čia darot? ten nuotrauką kažkur įsikelt reikia? užveskit ant kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 06 13, 09:35)
merginos, o kaip jūs čia darot? ten nuotrauką kažkur įsikelt reikia? užveskit ant kelio  4u.gif

As tai tiesiog gyvai prie gero dienos apsvietimo nusistatinejau. Ten virsuje kur yra ta eilute su kodu, kaireje puseje toks mazas langiukas, reikia ant jo paspausti, tada ismeta tokia spalvu skale, nusistatot panasia spalva ir lyginat su savo duomenim. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 birželio 2013 - 09:44
QUOTE(Hiver @ 2013 06 13, 09:24)

Tu tą spalvos kodą įsivesk į kulerį, tada passtumdyk pagal savo kontrastingumą tuos spalvų derinius, man gavosi kažkas puse velnio bent jau...
Ale nepasakyčiau kad jau baisiai šaltos spalvos g.gif , tiesa visas ryžas išmečiau blush2.gif
gavau va kokį grožį pagal triad:
user posted imageuser posted imageuser posted image
paskutinę spalvą esu turėjus, lyg visi sakė kad gražiai g.gif ... nu ir kas čia per bieso paletė?

aš tai laikau ranką prie ekrano ir ieškau lotuliukas.gif , bet yra foto kur galim indentifikuot, tik reikia nuotraukos kuri atitiktų spalvas, o aš tokios neturiu blush2.gif
Papildyta:
papildomą gavau visai kitokę kuleryje:
user posted imageuser posted image
monochrominės:
user posted imageuser posted image
tai kas čia gaunasi... žiema?????
Atsakyti