mano gal ši "sesė" Evangeline Lilly
My Webpage
tik dar nerandu kam ją priskiria...
QUOTE(Tynka @ 2013 08 15, 17:37)
Cool summer?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 15, 16:14)
Cool summer?
šiaip ji labai nusišaltina Makijažas, foto...
arba ji ne mano sesė
va, man rodos šilta :
QUOTE(Sauluciux @ 2013 08 13, 22:34)
o idomu darosi Aciu kas dar ka mano?
As irgi buciau uz soft summer. Nors pagal kontrasta galetu buti cool summer... Reikia pasistudijuot kokio zalumo akys galimos cool summer
QUOTE(aina1979 @ 2013 08 15, 08:32)
Merginos, žinau , kad kai kurios turite savo spalvinio tipo seses.Sakykt prašom, gal galėtumėte ir man padėt tokią surast? Būtų įdomu pasilyginti, pasižiūreti, gal kokių minčių kiltų...
čia aš
čia aš
Man kilo asociacijos su Cameron Diaz
QUOTE(LinaGustė @ 2013 08 15, 16:06)
Laba, merginos Naujokė aš pas jus, bet "užsikabliavau" Tik visai jau pasimečiau, bandant savo tipą nusistatyt. Pagal akis bandau spręsti, kad arba soft autumn, arba light spring Ką jūs manote? Akys žalios, lyg su nedidelėm gelsvom priemaišom Plaukai foto natūralūs, nedažyti.
Is tu dvieju sakyciau soft autumn. Pas light spring bendras ispudis turetu buti toks "sauletas". O pas jus labiau kaip "pavesyje". Galimas ir soft summer variantas. Cool summer man lyg ir truksta kontrasto.
Nelabai iziuriu jusu akiu spalvos, bet cia soft autumn akyte:
Panasi i jusiske?
QUOTE(Hiver @ 2013 08 15, 20:32)
Bandysiu nagrinėt šią merginą nuodugniau
LinaGustė aš irgi už summer
Mute, man jums labai graziai sitas derinys. Kai pamaciau tai pirmas ispudis toks vau! Kazkur lygtais skaiciau kad bright spring juoda tinka deveti gipiuriniam pavidale, tai va siame derinyje viskas ko reikia, ta sviesi spalva susisaukia su jusu sviesiom akim, tamsus rastas su tamsiais antakiais, oda atrodo gaivi ir pailsejus, akys svytincios, veidas neprapuola o harmoningai derinasi su rastu. Ir ankstesniuose bandymuose pastebejau kad ryskus arba sviesus rastai sviesiam fone jus puosia. Soft summer tokie deriniai manau butu per grubus.
sita spalva mano nuomone jums per tamsi, per negyva. Tai dark tipas, jei toks butu svarstomas, kaip ir atkrenta.
sita melyna labai labai graziai.
si raudona jau anksciau minejau ir dabar pasikartosiu man grazu ant jusu.
O va ir neblogai tokie rastai. O jeigu neturetumet savyje nei kiek ziemos manau nesiziuretu. Ko nepasakyciau apie situos todel vasara kaip ir atpuola.
irgi grazu.
Manau jus turit galimybe buti tiek bright winter tiek bright spring, viskas priklausys nuo to kokia plauku spalva pasirinksit ar salta ar silta
sita spalva mano nuomone jums per tamsi, per negyva. Tai dark tipas, jei toks butu svarstomas, kaip ir atkrenta.
sita melyna labai labai graziai.
si raudona jau anksciau minejau ir dabar pasikartosiu man grazu ant jusu.
O va ir neblogai tokie rastai. O jeigu neturetumet savyje nei kiek ziemos manau nesiziuretu. Ko nepasakyciau apie situos todel vasara kaip ir atpuola.
irgi grazu.
Manau jus turit galimybe buti tiek bright winter tiek bright spring, viskas priklausys nuo to kokia plauku spalva pasirinksit ar salta ar silta
Šakės, dabar jau visai pasimečiau.... Niekad apie save nebūčiau pagalvojusi, kad esu vasara Starzdanų pas mane daug, ir jos tokios labiau rudos, nei pilkos... Ir akys žalios, kažkaip prie žydros šaltos spalvos niekad manęs netraukė Na dar vieną foto įdėsiu, tik čia plaukai padažyti, šiltesne spava, nei natūrali, bet kokiu tik vienu tonu. Ir iš šios nuotraukos manytumėt, kd esu vasara?
Papildyta:
Žalios maniškės, ir va tokios labai panašios į antrąją foto. Man bent jau
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 08 15, 20:42)
Žalios maniškės, ir va tokios labai panašios į antrąją foto. Man bent jau
Gal tada patikrink soft ir true autumn paletes
QUOTE(inc @ 2013 08 16, 12:41)
Gal tada patikrink soft ir true autumn paletes
Ačiū, į tą pusę ir linkstu Reiktų su tom palečių spalvom pasifotkinti, kai ūpas bus
Beje, o jei akies obuolys nėra skaisčiai baltas, tai irgi kažką reiškia? T.y., galima būtų manyti, kad tipas yra šiltas?
LinaGuste, man rodos būsim kolegės - soft autumn