Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Dar ... aš visgi galvoju kad vienintelis tipas kuriam tinka bright orange yra bright spring... daugiau ji niekam netinka... o jai laikyt, kad gali jin netikt (nes ne visai šiltas tipas), tai tada ir tipizavimas praranda prasmę 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
švytinčio pavasario spalvų kambarys, su aukštu kraujospūdžiu būti ilgėliau nepatartina biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 09, 11:31)
Meta žalia šešėlį apie lūpas, oda atrodo nešvari tiek su ryškia geltona, tiek su oranžine... o su 04-ta ir paakiai mėlini atsiranda... 18-likta oda įgauna paršelio atspalvį, o po nosim žalsvas trikampis, akys nors be maišelių, bet įdubę
net su juoda tokių defektų nesimato, tik labai lenda jau į priekį ta juoda... visas veidas toli gaunas, užtai 22-tra viskas ok (ir jin man nepanaši į clear tipų juodą šokoladą, labiau į tokį pašalusi juodą šokoladą būdinga šaltiems tipams)
tiesa 35-ta ir 36-ta manau šiltos spalvos, ir principe žiūrisi tvarkoje... todėl kryžium negulu, gali būt kad esat bright spring... todėl siūlyčiau pasitestuot su žaliom... bo tos žalios, išskyrus emerald, visai baisiai... ypač samaninė 7-ta
Aš kažkaip įsivaizduoju kad porcialianinė oda yra tokia, čia nežymiai akys padažytos ir lūpos ... galima iš palečių kokia foto programėle užlašint plotelius odos porcialian ir pink-tone page... nu ir kitas spalvas... ir sulygint... pas mane jokios programos nėr šiuo metu, bet toje foto kur akis su antakiu oda man panašesnė į pink-tone page labiau nei porcialian 4u.gif gyvai gal kitaip  blush2.gif aš turiu porcialian toninę skystą pudrą, tai realiai jin tokį šiltą rausvumą turi, truputi lašišinio atspalvio... kaip 04-tam.

Inc dėjo piešinukus... tai gal turi 4u.gif

Kas dėl paakių tai jie yra papilkėję ir vienos labiau, tad kažin ar spalvos tą pajuodavimą meta paakiams, gal kažkiek, nežianu. Be to ir fotikas spalvas iškraipo, nes kitos spalvos kažkodėl ne tokios gaunasi kaip yra realiai, kad ir ta 18 foto atrodo daug blankiau nei iš tikro yra ir nesuprantu kodėl. Dar gali buti apšvietimas nekoks, nes nors ir saulėta diena, bet kambary nėra taip šviesu.
galvojau šiandien prasitestuot su camel ir kakavine, turiu tokias panašias spalvas, skaičiau kad Erszabet taip testavasi pasavaris ar vasara ji, bet dangus apniukes tai apšvietimas vel nekoks gautusi.
o pink-tone-page ar šaltai odai koks makiažo pagrindas tinka?
Ta žalia 7 tai yra tokia pridejus prie monitoriaus labai panaši. ar tokia žalią spalvą matai savo monitoriuje? man ji turi kažkio tai purvinumo, nėra ji švari žalia spalva, manau kad rudeniui ji labiau tiktų
http://sweetwise.com...green_bar_1.jpg[/img]

i 
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 09 rugpjūčio 2013 - 13:24
QUOTE(Lutė @ 2013 08 09, 09:43)
O pamenat buvo tokie paveiksliukai kur akys nupiešos ir ten matosi tie rainelės ypatumai, visokie piešinukai? Dabar savo kompe neberandu ant žaibo... Na tikiuosi supratot apie ką tauziju  4u.gif

Bandau surast tuos visu tipu grafinius pavaizdavimus bet nerandu blink.gif Bet as ne pirma karta taip ju ieskau, visokiu raktinius zodzius bandau suvest absoliuciai nieko neranda. unsure.gif
Va radau tik situos du, inc idetus. Zinau kad veliau buvo idejus visus keturis bet kur - nerandu. doh.gif
user posted image
user posted image

Pirmasis vasaros, primena suduzusi stikla, o antras rudens su kleckiukais.

Prisimenu kad ziemos akys buvo su spinduliais nuo vyzdzio arba primenancios geles ziedlapius, o pavasario su saulute centre.

Zodziu kai jau rasit kas nors, tai issisaugom keliais aukstais. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 09 rugpjūčio 2013 - 10:43
QUOTE(bytte @ 2013 08 08, 16:45)

oho... kažkokių kliockų yra pavyzdį light spring
Arba pavasaris, arba žiema... bright...
pratestuok su su bright pavasario žaliom

Pažiūrinėjau akis visų įkeltas, tai pavasarinės manosios g.gif juk viena akių švari, tik antroji kliocką turi.
O dėl bright - apie mane ar dukrą?
Tokios žalios jai nesu matavus, lyg ir g.gif o aš pati kadais turėjau spb3.7 spalvos džemperį, tiko nesvietnai thumbup.gif šviesesnių aš privengdavau, bet jei man skaisti geltona tiko, tai gal ir salotinė tiktų.
Būtiniausiai paieškosiu pardėse,namuos, deja, jokios skautelės tokių spalvų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 09, 10:31)
Kas dėl paakių tai jie yra papilkėję ir vienos labiau, tad kažin ar spalvos tą pajuodavimą meta paakiams, gal kažkiek, nežianu. Be to ir fotikas spalvas iškraipo, nes kitos spalvos kažkodėl ne tokios gaunasi kaip yra realiai, kad ir ta 18 foto atrodo daug blankiau nei iš tikro yra ir nesuprantu kodėl. Dar gali buti apšvietimas nekoks, nes nors ir saulėta diena, bet kambary nėra taip šviesu.
galvojau šiandien prasitestuot su camel ir kakavine, turiu tokias panašias spalvas, skaičiau kad Erszabet taip testavasi pasavaris ar vasara ji, bet dangus apniukes tai apšvietimas vel nekoks gautusi.
o pink-tone-page ar šaltai odai koks makiažo pagrindas tinka?
Ta žalia 7 tai yra tokia pridejus prie monitoriaus labai panaši. ar tokia žalią spalvą matai savo monitoriuje? man ji turi kažkio tai purvinumo, nėra ji švari žalia spalva, manau kad rudeniui ji labiau tiktų

Nu tai ne vaikai esam, visokie trūkumai jau odos atsiranda. Bet kaip minėjau savose spalvose jie matosi minimaliai, o čia kaip tik išlenda... jai būt kaltas apšvietimas, su kitom spalvom gi būtų dar blogiau
kas yra makiažo pagrindas? jai krem pudra... tai juk visokių ten pavadinimų būna... mano odą merginos įvardijo kaip porcialianinę, tai aš ir nusipirkau tokio pat pavadinimo 01 tamsumo... šiaip žalia tose produktuose blush2.gif
http://www.temptalia...undation-matrix šitam puslapyje kaip suprantu siūlo rasti sau tinkamą spalvą
iš jo:
user posted image
Taip tokę labiau rudeninę žalią matau, nu gal dar warm spring, bright'ų švaresnė labiau salotinė, arba kaip samanos pavasarį
užtai ir siųlau su žaliom pasižiūrėt ar tokia salotinė/samaninė ar tokia emerald
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 09, 10:54)
O dėl bright - apie mane ar dukrą?
Tokios žalios jai nesu matavus, lyg ir  g.gif o aš pati kadais turėjau spb3.7 spalvos džemperį, tiko nesvietnai  thumbup.gif šviesesnių aš privengdavau, bet jei man skaisti geltona tiko, tai gal ir salotinė tiktų.
Būtiniausiai paieškosiu pardėse,namuos, deja, jokios skautelės tokių spalvų neturiu.

Apie dukrą 4u.gif , nors paskui pagalvojau, ji gi dar vaikas, net ir žiema būdama galėtu giminingo pavasario spalvas dėvėt... tai šiaip pastebėt gal reiktų kokios labiau visgi puošia.

Bliamba porcialianą deda kaip šiltą odos tipą doh.gif ... nu apsikrioksiu... negi rimtai reiks į pavasarį kraustytis cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 09 rugpjūčio 2013 - 12:53
QUOTE(bytte @ 2013 08 09, 11:45)
Apie dukrą 4u.gif , nors paskui pagalvojau, ji gi dar vaikas, net ir žiema būdama galėtu giminingo pavasario spalvas dėvėt... tai šiaip pastebėt gal reiktų kokios labiau visgi puošia.
Bliamba porcialianą deda kaip šiltą odos tipą  doh.gif ... nu apsikrioksiu... negi rimtai reiks į pavasarį kraustytis  cry.gif

tai suprantu, dar jin keisis. bet man šiaip įdomu, kaip žiemai norėtųs tamsių antakių (bet jie irgi tamsės su amžium?), na, ir oda jos tai šilta. O pavasariui juodaakė? Jos akys iš tiesų tamsiai rudos, bet nesant geram apšvietimui sunku įžiūrėt vyzdį.
O tinka jai visos skaisčios. Labai daug jos rūbų ant manęs įvardinot kaip puikią, taip išeitų mudvi galėtumėm to paties tipo.

O kuo rudens ir pavasario oda skirias? Pirmoji šlakuota, o antroji - skaisti? Ar nebūtinai?
Jei pagal krempudras, tai aš natural turiu, bet šitai turbūt nieko apie odos šiltumą nepasako g.gif
šitokia:
user posted image
čia ne krempudra, bet jei firma ta pati, gal nėra skirtumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 09 rugpjūčio 2013 - 13:15
va radau apie tas akis

radau tai vat pagal tas raineles manau įmanoma orietuoti į kurį mišką šokti, bent man atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 09, 12:45)
Bliamba porcialianą deda kaip šiltą odos tipą  doh.gif ... nu apsikrioksiu... negi rimtai reiks į pavasarį kraustytis  cry.gif

nenoriu suklaidinti, bet sitas rusiavimas, kuri idejote, yra L'oreal firmos true match produktu linijos. Ir tas porcelain yra ju krempudros atspalvio pavadinimas, atseit labiau tinkantis siltam odos tipui.
Taciau suvedus i ta temptalia.com pudru atspalviu ieskykle, kad reikia sviesaus pudros atspalvio, tiek saltam, tiek siltam odos tipui meta ta porcelain atspalvi, priklausomai nuo firmos. Tai va, gal ramiau dabar bus ir niekur kraustytis nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tik$a: 09 rugpjūčio 2013 - 15:20
QUOTE(bytte @ 2013 08 09, 14:45)
Nu tai ne vaikai esam, visokie trūkumai jau odos atsiranda. Bet kaip minėjau savose spalvose jie matosi minimaliai, o čia kaip tik išlenda... jai būt kaltas apšvietimas, su kitom spalvom gi būtų dar blogiau
kas yra makiažo pagrindas? jai krem pudra... tai juk visokių ten pavadinimų būna... mano odą merginos įvardijo kaip porcialianinę, tai aš ir nusipirkau tokio pat pavadinimo 01 tamsumo... šiaip žalia tose produktuose blush2.gif

Taip tokę labiau rudeninę žalią matau, nu gal dar warm spring, bright'ų švaresnė labiau salotinė, arba kaip samanos pavasarį
užtai ir siųlau su žaliom pasižiūrėt ar tokia salotinė/samaninė ar tokia emerald

krem pudra perku 02 honey, rinkausi is 01 ir 02. abi tinka, nors 02 jau i tamsesne puse, bet dar normaliai atrodo, o visos kitos tai jau man per tamsios. tai nezinau cia ar pagal tai galima atskirt odos tipa ar ne.
Emerald turiu spalva, o su kitokiom tai beda, išverčiau visus namus švarių spalvų beieškodama, su žalia tai sunkoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 08, 20:33)

Vsio radau savo paletę karsta.gif aš vasara vasara liezuvis.gif
user posted image

čia soft summer turbūt, ar klystu? smile.gif
Atsakyti
papildžiau dar albumą žalia,juoda-balta ir dar keliom kitom, bet kokią salotinę netikėtai atradau biggrin.gif
jei ir dabar bus neaišku kokiam tipui priklausau, kursiu savo tipą doh.gif lotuliukas.gif
http://public.fotki....imma/spalvos-3/
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 10, 01:22)
papildžiau dar albumą  žalia,juoda-balta ir dar keliom  kitom, bet kokią salotinę netikėtai atradau biggrin.gif
jei ir dabar bus neaišku kokiam tipui priklausau,  kursiu savo tipą doh.gif  lotuliukas.gif
http://public.fotki....imma/spalvos-3/

Mano neislavintai akiai patiko ir man atrodo, kad jums tinka ax.gif 7,10,13,17,18,20,24 o graziausiai 31 ir 36.Gal merginoms pasirodys kitaip smile.gif o ta salotine tai man kazkaip nelabai g.gif
Atsakyti