Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Dilukai pirma paletė yra išsiuvinėta su šilkiniais siūlais... tai manau neteisingai persidavusios spalvos... man ir kitų tipų šių palečių foto su klaustuku 4u.gif
paskutinis lapas manau yra būtent tos pirmos paletės kompiuterinis ne skanuotas variantas... o su bumbulukais jai neklystu šita paletė:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 08 08, 17:18)
true spring - Marcia Cross
apsirengus iš kairės: vasaros/žiemos/rudens/pavasario (t.y. savo) rūbais
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

A ją jau į pavasarius nutipizavo biggrin.gif ?
Papildyta:
Erszebeth nenori tokio įvaizdžio rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Dabar palyginimas su soft summer
user posted image

su Dark winter

user posted image

su Briht spring

user posted image

šalia yra tinkančios spalvos, apačioje - su klaustuku, ir netinkančios spalvos

kol kas artimiausios spalvos man atrodo Bright spring, tik žalių ir mėlynų atspalvių truksta kad būtų aiškiau.
Soft summer spalvos yra blankesnes, kaip nuplautos, palyginus su tom kurios man tinka g.gif

PAVASARIS
Pavasario merginas galima pažinti pagal švelnią auksinę, persikinio atspalvio odą. Tačiau ji gali būti šviesios dramblio kaulo spalvos, tačiau būtinai su rausvu arba auksiniu atspalviu. Tokios merginos dažnai atrodo švelniai paraudusios. Jei ant jų veido yra strazdanų, jos bus šilto rudo atspalvio, o ne pilkos.
Šio tipo moters įvaizdis sukuria natūralumo, šviežumo, trapumo įspūdį. Juodaplaukio Pavasario nebūna, tačiau pasitaiko tamsių ir rausvų plaukų - kaštoninių, vario atspalvio. Tačiau jie neturi tokio ryškaus raudonai auksinio atspalvio plaukuose, kaip Ruduo. Pavasaris linkęs į minkštesnę auksinę paletę.
Pavasario merginų akys yra šviesiai žydros, turkio spalvos, geltonai žalios arba auksinės rudos, o lūpos - natūralių šiltai rausvų atspalvių. Antakių ir blakstienų spalvos arba visiškai atitinka plaukų spalvą, arba yra vienu dviem tonais tamsesnės.

http://gyvenimas.del...1#ixzz2bOfTxeUu
VASARA
Vasaros tipo moterų oda dažniausiai yra švelniai rožinio arba šviesiai alyvinio atspalvio. Tai gali būti pablyškusi, tarsi porcelianinė veido spalva, lengvai nudeganti saulėje, arba šviesiai alyvinė oda, kuri įdega iki malonaus riešutinio atspalvio. Šito tipo atstovių oda yra plona, rausva su ryškiai matomu kraujagyslių raštu. Vasaros merginos lengvai parausta, o paraudimas ant jų veido yra gerai matomas. Deja, tai pasakytina ir apie visus kitus paraudimus. Vasaros merginų strazdanos yra labiau pelenų, o ne auksiniai rudo atspalvio.
Plaukai gali būti bet kokios spalvos, nuo šviesiai šiaudinės iki tamsiai rusvos arba tamsiai kaštoninės spalvos, tačiau būtinai su šaltu peleniniu atspalviu, kuriame nebus rausvumo. Antakiai ir blakstienos taip pat yra šalto atspalvio. Vasaros plaukų atspalvis gali būti ir rudas, tačiau tai ne šilta, rausvumu žiežirbuojanti ruda kaip Rudens arba Pavasario, o rami, juodai arba pilkai rudai artima spalva. Jei Vasaros merginos plaukai padega saulėje, jie gali įgyti tam tikrą rausvumą, tačiau tai apgaulingas įspūdis apie šiltą išorės kryptį. Būtent todėl plaukų spalvą verta apžiūrėti ties šaknimis, o ne ant galiukų. Vaikystėje Vasaros moteris dažnai būna peleninė šviesiaplaukė, o laikui bėgant jos plaukai pradeda tamsėti.
„Vasaros" tipo merginų akys yra pilkos, pilkai žydros, mėlynos arba mėlynai žalios, gali būti net riešutinės. Pagrindinis Vasaros požymis - šito tipo moterų akys niekada nebūna ryškios, labai išsiskiriančios veide. Jos yra tarsi aptrauktos dūmeliu, o baltymai - pieno spalvos ir šiek tiek patamsėję. Šiek tiek pieno atspalvio turi ir lūpos.

http://gyvenimas.del...9#ixzz2bOg5YUyt

ŽIEMA
Šio spalvų tipo atstoves nustatyti yra lengviausia: iš karto į akis krinta kontrastas tarp odos ir plaukų spalvų. Dažniausiai jų veidas būna labai šviesus, tarsi porcelianinis su melsvu arba pilkšvu atspalviu. Tokia oda beveik neįdega. Arba, priešingai, Žiemos oda gali būti ganėtinai tamsi su šaltais alyviniais atspalviais, kuri gerai įdega, iš karto įgydama gražų tamsiai rudą atspalvį.
Plaukai gali būti ryškiai juodi su mėlynu atspalviu arba būti šiek tiek švelnesnio atspalvio: tamsiai rudi, tamsiai kaštoniniai, tamsiai peleniniai, tačiau būtinai - su plieno atspalviu. Netgi platininės blondinės gali būti Žiema, jei gamta jas apdovanojo ganėtinai tamsia oda, juk svarbiausias šito gymio bruožas - ryškus kontrastas tarp plaukų spalvos ir odos atspalvio.
Iš esmės, žieminis tipas skiriasi nuo vasarinio būtent kontrasto lygiu - Žiemos tipo kontrasto lygis yra didesnis. Žieminis tipas primena juodus medžių siluetus arba raudoną šermukšnį balto sniego fone, o vasarinis -gėles ir žolę, apibarstytus dulkėmis ir išdegintus saulės.
Žiemos tipo merginų antakiai ir blakstienos yra tos pačios spalvos, kaip ir plaukai. Žiemos tipo merginų akys yra tamsiai rudos, žalios, pelenų pilkumo, tamsiai violetinės, sunkiai nusakomos spalvos, o lūpos - blyškios, su šiek tiek melsvu atspalviu.
http://gyvenimas.del...9#ixzz2bOgX7PvF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 08 rugpjūčio 2013 - 18:52
QUOTE(bytte @ 2013 08 08, 18:07)

A ją jau į pavasarius nutipizavo biggrin.gif ?

o kas buvo prieš tai?

dėl tų palečių reiks paknisti internetą laiko turint
tiek daug dabar tų sistemų, belieka pagal grožį rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 08 08, 18:51)
o kas buvo prieš tai?

dėl tų palečių reiks paknisti internetą laiko turint
tiek daug dabar tų sistemų, belieka pagal grožį rinktis smile.gif

Daugelis ją deda prie Warm autumn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 08, 18:07)

Erszebeth nenori tokio įvaizdžio rolleyes.gif 
user posted image

O čia ji ne kaip ruduo apsirengusi? g.gif Skarytė tai juk keptos morkos spalvos, ne šviežios morkytės blush2.gif
Atsakyti
Kodėl ryški geltona ir oranžinė prie tinkančiu?, bent jau su klaustuku dėkit... man tai jūsų veidas, kaip minėjau labai ne kaip su geltona,su ta, kur šalia geltonos , ir oranžine... nu nežinau kodėl merginos mato kitaip, gal tik į akis žiūri g.gif , bent jau oda... nu ne kaip su fuksija... visos gi patvirtino... o tinkančios spalvos būtent tokios kurios padaro veidą skaistų. Beja paskutinė tamsiai rausva (burgundinė, ar tai bordo) ir paskutinė skaisčiai raudona niekaip negali būti vienoje paletėje... taigi tenka rinktis kurę kurę... arba abi meskit...
manau iš tinkančių spalvų, kur visos pritarė rausvų eilutė ir tamsiai ruda... bent kiek pamenu.
Siūlyčiau atidėti paieškas iki kol rasit bright spring žalias spalvas testavimui (antra eilutė po rausvom)
Atsakyti
pavasario paletės (light, warm, bright) visai manau neblogai spalvos persidavusios:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Vsio radau savo paletę karsta.gif aš vasara vasara liezuvis.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 08, 19:53)
O čia ji ne kaip ruduo apsirengusi?  g.gif Skarytė tai juk keptos morkos spalvos, ne šviežios morkytės  blush2.gif

kaip ruduo, bet jai jin iš warm spring migravus... nu tai ir tau galim biggrin.gif
Atsakyti
Akys aplyginimui. Sudėjau kokias radau panašiausias
iš čia
http://12blueprints....e-album-winter/

Mano akys
user posted image
user posted image

Brihgt spirng
user posted image
user posted image

Soft summer
user posted image

Dark winter
user posted image

True autumn
user posted image

Pagal mane labiausiai panašios yra brigt spring, dar kažkiek į dark winter, bet nelabai, oda labiau panašesnė ax.gif

Bytte, kodėl pagal tave man netinka geltona ir oranžinė? Dėl to kad tau mano oda atrodo šalta, turi rausvą atspalvį? Kiek skaičiau apie Bright spring tai jų oda nėra visiškai šilta, turi šaltumo, rausvumo dėl žiemos įtakos ir man itariu kad mano oda yra vadinama porceliane, kuri nėra visai balta, turi rausvumo, be to ir venos žalsvai melsvos, o pas šaltą tipą jos būtų melsvos. g.gif
Atsakyti
O pamenat buvo tokie paveiksliukai kur akys nupiešos ir ten matosi tie rainelės ypatumai, visokie piešinukai? Dabar savo kompe neberandu ant žaibo... Na tikiuosi supratot apie ką tauziju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 08 09, 10:43)
O pamenat buvo tokie paveiksliukai kur akys nupiešos ir ten matosi tie rainelės ypatumai, visokie piešinukai? Dabar savo kompe neberandu ant žaibo... Na tikiuosi supratot apie ką tauziju  4u.gif

Prisiminiau kad turiu kažką išsisaugojus
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

radau koks makiažas tinka pavasariams
http://www.janefardo...ring-colouring/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 09 rugpjūčio 2013 - 09:21
QUOTE(Mute @ 2013 08 09, 07:32)
Bytte, kodėl pagal tave man netinka geltona ir oranžinė?  Dėl to kad tau mano oda atrodo šalta, turi rausvą atspalvį? Kiek skaičiau apie Bright spring tai jų oda nėra visiškai šilta, turi šaltumo, rausvumo dėl žiemos įtakos ir man itariu kad mano oda yra vadinama porceliane, kuri nėra visai balta, turi rausvumo, be to ir venos  žalsvai melsvos, o pas šaltą tipą jos būtų melsvos. g.gif

Meta žalia šešėlį apie lūpas, oda atrodo nešvari tiek su ryškia geltona, tiek su oranžine... o su 04-ta ir paakiai mėlini atsiranda... 18-likta oda įgauna paršelio atspalvį, o po nosim žalsvas trikampis, akys nors be maišelių, bet įdubę
net su juoda tokių defektų nesimato, tik labai lenda jau į priekį ta juoda... visas veidas toli gaunas, užtai 22-tra viskas ok (ir jin man nepanaši į clear tipų juodą šokoladą, labiau į tokį pašalusi juodą šokoladą būdinga šaltiems tipams)
tiesa 35-ta ir 36-ta manau šiltos spalvos, ir principe žiūrisi tvarkoje... todėl kryžium negulu, gali būt kad esat bright spring... todėl siūlyčiau pasitestuot su žaliom... bo tos žalios, išskyrus emerald, visai baisiai... ypač samaninė 7-ta
Aš kažkaip įsivaizduoju kad porcialianinė oda yra tokia, čia nežymiai akys padažytos ir lūpos ... galima iš palečių kokia foto programėle užlašint plotelius odos porcialian ir pink-tone page... nu ir kitas spalvas... ir sulygint... pas mane jokios programos nėr šiuo metu, bet toje foto kur akis su antakiu oda man panašesnė į pink-tone page labiau nei porcialian 4u.gif gyvai gal kitaip blush2.gif aš turiu porcialian toninę skystą pudrą, tai realiai jin tokį šiltą rausvumą turi, truputi lašišinio atspalvio... kaip 04-tam.

Inc dėjo piešinukus... tai gal turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 08, 21:33)
Vsio radau savo paletę karsta.gif aš vasara vasara liezuvis.gif
user posted image

Gerule palete thumbup.gif Bet man patiko pastel blue green spalvos pavaizdavimas hihihi.gif

QUOTE(Mute @ 2013 08 09, 08:32)
Akys aplyginimui. Sudėjau kokias radau panašiausias
Pagal mane labiausiai panašios yra brigt spring

Sutinku drinks_cheers.gif be to atkreipkim demesi kad pas ta bright atstove saules spindulys ant akiu krenta, o tokiu atveju jos iseina dar skaidresnes ir ryskesnes. O jusiskes labiau tokiam pavesy.
Atsakyti