bytte, cia pas bright spring ne ta spalva kur klauset?
Warm salmon
Nude avalyne visiems sezonams:
Prisėdau neskaitytų puslapių skaityt, nes jau vos ne savaitė čia beveik ant durniaus tegaliu skaityt. Nepykit, jei netyčia sumaklinus kam, ok
Coccinela, aš pas tave albume pakomentavau. Manau , bandyk kol kas deep autumn Būsim padružkės
Turbūt nebuvau pakomentavus ,ane? Žinok, man nei viena nėr , kad būtų ideali. Nebent dėl mėlynos sutinku
Papildyta:
Prisiminiau dar reikalų
Wobliene, gal deep winter arba dar cool summer pažiūrinėk?
Bytte, nusipirkau grey green su tamsia spalva pamaišytą šilkinį šalikėlį, tai dabar esu kaip devintam dangui, nes nu bais gražiai jis ant manęs
Mute, tavo irgi pažiūrėsiu ir pakomentuosiu nutaikius momentą. Mano mazgės vos teleidžia prisėst prie kompo
Coccinela, aš pas tave albume pakomentavau. Manau , bandyk kol kas deep autumn Būsim padružkės
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 03, 11:43)
Rečiausias čia kur? Ant Žemės rutulio? Tai natūralu. Koks mūsų ir kitų šiauriečių gimstamumas, o koks babajų ir visų kitų, atsiprašant. Nenuostabu, kad pavasariai rečiausi, tuoj ir vasaros išnyks.
Labai mėgstu tokią Aš ją kaip chaki variantą traktuoju.
O ką ciocytei daryti, kai į darbą tenka eiti? Amžinos atostogos būtų neblogas gyvenimo sprendimas, bet tada tektų konteinerius knisti, o juos beknisant kažin ar tos kurortinės spalvos netaptų tokiomis pat murzinomis? Nejaukiai, nesmagiai jaučiuosi su ryškiomis spalvomis daugeliu atvejų...
Tai vat ir galvoju, kad per tamsi, nors spalvų paletė, jei renkantis tik tarp bright ir light, geriau tinka light. Na ir warm, suprantama, turbūt geriausiai.
Pabandžiau pasifotkint su "neutraliomis" spalvomis, nors abejoju, ar jos tikrai priskirtinos warm spring.
Tamsiai pilkai mėlyna:
Labai mėgstu tokią Aš ją kaip chaki variantą traktuoju.
O ką ciocytei daryti, kai į darbą tenka eiti? Amžinos atostogos būtų neblogas gyvenimo sprendimas, bet tada tektų konteinerius knisti, o juos beknisant kažin ar tos kurortinės spalvos netaptų tokiomis pat murzinomis? Nejaukiai, nesmagiai jaučiuosi su ryškiomis spalvomis daugeliu atvejų...
Tai vat ir galvoju, kad per tamsi, nors spalvų paletė, jei renkantis tik tarp bright ir light, geriau tinka light. Na ir warm, suprantama, turbūt geriausiai.
Pabandžiau pasifotkint su "neutraliomis" spalvomis, nors abejoju, ar jos tikrai priskirtinos warm spring.
Tamsiai pilkai mėlyna:
Turbūt nebuvau pakomentavus ,ane? Žinok, man nei viena nėr , kad būtų ideali. Nebent dėl mėlynos sutinku
Papildyta:
Prisiminiau dar reikalų
Wobliene, gal deep winter arba dar cool summer pažiūrinėk?
Bytte, nusipirkau grey green su tamsia spalva pamaišytą šilkinį šalikėlį, tai dabar esu kaip devintam dangui, nes nu bais gražiai jis ant manęs
Mute, tavo irgi pažiūrėsiu ir pakomentuosiu nutaikius momentą. Mano mazgės vos teleidžia prisėst prie kompo
QUOTE(inc @ 2013 08 07, 22:03)
Lauksiu komentarų ryt darysiu dar vieną testavimą su kitom spalvom, bus matyt kas gausis
jau jau žiūrinėju... stebiu...
sveikos
radau dar čia pirkti palečių, bet nežinau ar man jos patinka
http://www.shop.indi...h-Books_c30.htm
radau dar čia pirkti palečių, bet nežinau ar man jos patinka
http://www.shop.indi...h-Books_c30.htm
Mute, prikomentavau
Kol kas vis dar liekju prie savo nuomonės, kad tu bright spring
QUOTE(inc @ 2013 08 08, 17:43)
Mute, prikomentavau
Einu žiūrėt ir pamėginsiu sudaryt palete tinkančių spalvų, žiūrėsim kas gausis
man kaip įdomiai iš mano įdėtos nuorodos paletės
imu light summer nes geriausiai susipažinus
žiūriu į raudonos grupės spalvas ir nerandu nė vieno atspalvio fuksijos, kurią šiaip visoms vasaroms deda, na tik raudona spalva
o imant bet kurią kitą paletę ta fuksija/miško uogų absoliučiai visose yra
o tokias paletes galima kažkur isigyti?
man ji kažkaip patinka
ar nebus paskutinė paletė iš šios lentelės, man panašu
imu light summer nes geriausiai susipažinus
žiūriu į raudonos grupės spalvas ir nerandu nė vieno atspalvio fuksijos, kurią šiaip visoms vasaroms deda, na tik raudona spalva
o imant bet kurią kitą paletę ta fuksija/miško uogų absoliučiai visose yra
o tokias paletes galima kažkur isigyti?
man ji kažkaip patinka
ar nebus paskutinė paletė iš šios lentelės, man panašu
true spring - Marcia Cross
apsirengus iš kairės: vasaros/žiemos/rudens/pavasario (t.y. savo) rūbais
apsirengus iš kairės: vasaros/žiemos/rudens/pavasario (t.y. savo) rūbais
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 06, 19:37)
O ar tiesa, kad norint migruoti į kitą tipą, geriausiai išeina clear į clear (pavasaris - žiema), soft į soft (vasara - ruduo), light į light (vasara - pavasaris), warm į warm (pavasaris - ruduo)? Ar gali pvz. warm spring sėkmingai (nepersidažydamas visas nuo pudros, plaukų iki akių lęšių) numigruoti į vasarą ar žiemą, ar vienintelis įmanomas variantas - į rudenį, ir konkrečiai - warm autumn variantą?
Kai tu sakai, kad Mute yra vasara, man atrodo, kad šaipaisi čia iš mūsų visų ir tyčia erzini Man ji kas jau kas, bet vasara - pačioje paskutinėje vietoje būtų. Jeigu ne pavasaris (warm ir clear), tada ruduo (bent jau warm) arba žiema (bent jau clear). Bet tik ne vasara (nei warm, nei clear)...
Kai tu sakai, kad Mute yra vasara, man atrodo, kad šaipaisi čia iš mūsų visų ir tyčia erzini Man ji kas jau kas, bet vasara - pačioje paskutinėje vietoje būtų. Jeigu ne pavasaris (warm ir clear), tada ruduo (bent jau warm) arba žiema (bent jau clear). Bet tik ne vasara (nei warm, nei clear)...
Nebutinai, visaip ten būna... nes tada neaišku kaip cool žiemos migruoja į soft summer... o kartais į gretimą tipą vis vien nesigauna... cool vasarai IMHO lengviau migruot į Light'ą, nei į giminingą žiemą
tarkim light summer jai turi pakankamai ryškias akis ir tinkamą odą, pilnai nusimaliavojus plaukus juodai gali patapt clear winter, nes išlieka neutralus labiau šaltas nei šiltas tipas, tik kontrastą prideda... pvz Dita... ir be make upo pilno vis vien žiema... o sėkmingai migravo iš blondžių:
Man Mute nepatinka nei su lašišine šilta, nei su samanine... nei su oranžine... nei su juoda... tai dėl jos šiltumo labai jau klaustukas, tik akys rodo į šiltą tipą... o žiema irgi niekaip , bo labai jau baisiai juoda... ir nemanau kad auksinė grandinėlė reikalą bagerintų, kaip pvz Shanai (bright spring)... todėl net ir giminingus žiemai tipus atmetu.
Juoba tokių įdomių žaliaakių tarp vasarų pilna, kad ir šis egzempliorius... matosi kokios žalsvai rusvos spalvos jos akys ir tamsūs plaukai (lapeliai su skylutėmis, paskutinis odos spalva)
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 07, 11:14)
Įkeliu savo akis, man jos šiltos . Spalva lyg ir atitinka natūralias, bet paprastai mano vyzdžiai labai išsiplėtę, todėl atrodo tamsesnės. Akyse spalvų spalvelių ir kliockų visokių. Gaila, niekaip nepavyko nusifotografuot kad nebūtų tų blizgėjimų..
(paspaudus pasididina)
Ir gal numanot, o kas šioji juodaakė? Negi pavasaris? Čia mano uoga ir mano natūralūs plaukai tip top tokios spalvos.
(paspaudus pasididina)
Ir gal numanot, o kas šioji juodaakė? Negi pavasaris? Čia mano uoga ir mano natūralūs plaukai tip top tokios spalvos.
oho... kažkokių kliockų yra pavyzdį light spring
Arba pavasaris, arba žiema... bright...
pratestuok su su bright pavasario žaliom
QUOTE(Hiver @ 2013 08 07, 19:19)
O negali buti taip kad Aniston dazytais plaukais sioje nuotraukoje? Arba tuomet gal jos tipas pasikeite i soft summer kai nusisviesino? Juk buna taip ar ne, kad tipas keiciasi keiciant isvaizda... Su kazkuo is zvaigzdziu ar tai dainininkiu taip buvo neprisimenu dabar su kuria ten.
Jin visur tokia tamsi ir kur jaunesnė, tik nuotraukos tokios... aš senose nuotraukuose irgi daug tamsesnė nei išties... beja man įtarimas kad merga labai anksti dažytis pradėjo, ir pradžioje tikrai ne šviesinosi
Dėl migracijos kilo įtarimų, bet nežinosi... kas čia ką... taip buvo su Barbara Streisand, bet irgi faktas tik iš fotografijų... ne visai faktas
bet va Jesica irgi nusišviesino... bet kaip buvo softas, taip ir liko...
didelė
Pagal inc komentarus va kas gavos