QUOTE(bytte @ 2013 08 06, 10:35)
neutralūs tipai skaitosi tie kurie ribojasi šalti su šiltais. Tarkim rudens tipai kurie ribojasi su žiema arba vasara, atitinkamai pavasarių taip pat neutralūs kurie ribojasi su žiema arba vasara... nu ir atvirkščiai žiemos kurios ribojasi su pavasariu arba rudeniu, bei vasaros kurios ribojasi su pavasariu arba rudeniu... tai gaunasi visi softai, lightai, deepai ir brightai temperatūriškai yra gan neutralūs, jų šiltumas/šaltumas labai neryškiai išreikštas, ir dažniausiai jie turi kažkokių ne savo tipo bruožų
O ar tiesa, kad norint migruoti į kitą tipą, geriausiai išeina clear į clear (pavasaris - žiema), soft į soft (vasara - ruduo), light į light (vasara - pavasaris), warm į warm (pavasaris - ruduo)? Ar gali pvz. warm spring sėkmingai (nepersidažydamas visas nuo pudros, plaukų iki akių lęšių) numigruoti į vasarą ar žiemą, ar vienintelis įmanomas variantas - į rudenį, ir konkrečiai - warm autumn variantą?
QUOTE(Mute @ 2013 08 06, 13:34)
Tai ir nereikia jų nešioti
Man irgi va nustatė spalvas, kurios man nepriimtinos iš principo. Su kai kuriomis vien dėl įdomumo bandau draugauti, kai kurių vis vien nenešiosiu, ieškau ramesnių, neutralesnių derinių. Vienas dalykas, kai warm spring atstovas apsirengia pilkai su taupe, o kitas - kai camel su kuria nors iš šiltų tamsiai žalių. Ir vienas, ir kitas variantas neišsišokantis, bet su vienu veidas atrodo pavargęs, o su kitu oda lygi, akys žiba.
Išvis man toks atradimas camel, tokia tamsi į ryžumą, spalva. Atradau ją tik per paletę - nebūčiau bandžiusi net matuotis, internetinėse ir realiose parduotuvėse nė nežiūrėdavau į tokias, nes a priori galvojau, kad man visai netinka. O, pasirodo, pats geriausias neutralas.
QUOTE(bytte @ 2013 08 06, 14:00)
Mute... aš va pagalvojau, jai tavo venos smaragdinės, gal mano monitorius šaltina tave? Visgi gerai būtų sulygint oranžinę ir fuksiją
...
Kai tu sakai, kad Mute yra vasara, man atrodo, kad šaipaisi čia iš mūsų visų ir tyčia erzini
Man ji kas jau kas, bet vasara - pačioje paskutinėje vietoje būtų. Jeigu ne pavasaris (warm ir clear), tada ruduo (bent jau warm) arba žiema (bent jau clear). Bet tik ne vasara (nei warm, nei clear)...