Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Elizabeth dėl ryškių akių pasidomėjau, nes ir pati abejoju kad žiema galėčiau būti

Bytte, bet pas clear spring ir juoda yra, o man juoda nelabai g.gif nors esu turėjusi geltoną kostiumėlį su juodais, tai visai gerai atrodė
user posted image
I visas tas pink, rose, aqua ir spearmint nė skersom nežiūrėdavau, o čia še tau doh.gif ir neturiu namie tokių spalvų kad pažiūrėt kaip atrodo man g.gif
Kažin pagal kokią spalvą galima nusprest clear tipą ar nėra tokios g.gif
Atsakyti
iš kažkur pamenu, kad clear spring gali dėvėti juodą deriniuose su kokia ryškia švaria spalva. Ir juoda tinka pačių tamsiausių plaukų clear spring atstovėm. Šviesesniems plaukams atitinkamai šviesėja ir tipo tamsiausia paletės spalva.
Atsakyti

o kaip ruda ir raudona, tinka ar nelabai, nes bright spring paletėj iš viso nėra raudonos ir rudos, o man lygtai tinka g.gif
pas bright spring yra pilkos, keli atspalviai, reikės su jom pamėgint ir dar su mėlynais pamiršau vakar.
Panašu kad man labiau tinka ryškios spalvos, nei pastelinės ir blankios, bent girdžiu tai iš kitų ,m tai nežinau kaip man deep autumn, ar neperdaug tamsus man būtų g.gif
Kažin ką bytte tars dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 06, 08:25)
o kaip ruda ir raudona, tinka ar nelabai, nes bright spring paletėj iš viso nėra raudonos ir rudos, o man lygtai tinka g.gif
pas bright spring yra pilkos, keli atspalviai, reikės su jom pamėgint ir dar su mėlynais pamiršau vakar.
Panašu kad man labiau tinka ryškios spalvos, nei pastelinės ir blankios, bent girdžiu tai iš kitų ,m tai nežinau kaip man deep autumn, ar neperdaug tamsus man būtų g.gif 
Kažin ką bytte tars dabar ax.gif

aš į clear jums nesiūlau blush2.gif , čia inc nuomonė...
į deep tai išvis nė pro kur, akys neturi jokio tamsumo gylio... pagal akis į clear manau pilnai galim būtų pretenduot, o bet tačiau pataisykit jai klystu: oda kažkokia rosy ar tai pink page... ar tai vis vien kažkoks pink yra... tai apie kokį clear ar deep kalbama?
Beja light/warm salmon (skirtingai įvardija tą spalvą skirtingose paletėse) yra tiek deep autumn, tiek clear bei light spring... žo visose neutraliai šiltose paletėse... o jin man visai Mutei (4-ta spalva) schmoll.gif
tai kad perivinkle spalva labai puošia visgi rodo į neutralų tipą... juoda netinka... nu tai lieka neutralūs vasaros tipai: light ir soft. Na light manau nė pro kur... tai lieka soft'as. Va tokie mano pamąstymai... ir po kol kas nuomonė nepasikeitė, juoba kad ir soft'o pavyzdį labai panaši akytė yra:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

šiaip ne dėl spalvinio tipo... IMHO antakius vertėtų apkirpti, ta prasme antakių plaukeliai gan ilgi, tai kažkaip priduoda amžiaus... kai trumpesni, tada tvarkingesni antakiukai gaunas, nu ir ne taip į priekį lenda... aš aišku dar kiek paformuočiau iš apačios, kad pakelt antakių liniją... o tai kažkaip iš veido sklinda brežnevo rustumas truputuką blush2.gif O jūsų tokia graži akių spalvą, manau ją į priekį afišuot reikia visokiais būdais 4u.gif
Atsakyti
man tik atrodo kaip soft tipui kontrastas per didelis g.gif

o kurie dar tipai skaitomi neutralūs be light ir soft summer? Kokios jų ypatybės? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 06 rugpjūčio 2013 - 09:58
QUOTE(bytte @ 2013 08 06, 11:28)
aš į clear jums nesiūlau  blush2.gif , čia inc nuomonė...
į deep tai išvis nė pro kur, akys neturi jokio tamsumo gylio... pagal akis į clear manau pilnai galim būtų pretenduot, o bet tačiau pataisykit jai klystu: oda kažkokia rosy ar tai pink page... ar tai vis vien kažkoks pink yra... tai apie kokį clear ar deep kalbama?
Beja light/warm salmon (skirtingai įvardija tą spalvą skirtingose paletėse) yra tiek deep autumn, tiek clear bei light spring... žo visose neutraliai šiltose paletėse... o jin man visai Mutei (4-ta spalva) schmoll.gif
tai kad perivinkle spalva labai puošia visgi rodo į neutralų tipą... juoda netinka... nu tai lieka neutralūs vasaros tipai: light ir soft. Na light manau nė pro kur... tai lieka soft'as. Va tokie mano pamąstymai... ir po kol kas nuomonė nepasikeitė, juoba kad ir soft'o pavyzdį labai panaši akytė yra:

g.gif reikės dar pastudijuot soft summer, bet tada išeitų kad aš šaltas tipas, šiltumo nerasta unsure.gif o dėl antakių tai prajuokinai, nes pati sakau kad mano antakiai kaip pas Brežnevą lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jie laukia eilės koregavimui po kelių dienų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2013 08 06, 09:57)
man tik atrodo kaip soft tipui kontrastas per didelis g.gif

o kurie dar tipai skaitomi neutralūs be light ir soft summer? Kokios jų ypatybės? 4u.gif

Nu yra ten tamsiaplaukių... kad ir Janifer Anistoun jaunystėj visai tamsi buvo...
user posted image
arba A. Jolie... arba Ashley Judd...

neutralūs tipai skaitosi tie kurie ribojasi šalti su šiltais. Tarkim rudens tipai kurie ribojasi su žiema arba vasara, atitinkamai pavasarių taip pat neutralūs kurie ribojasi su žiema arba vasara... nu ir atvirkščiai žiemos kurios ribojasi su pavasariu arba rudeniu, bei vasaros kurios ribojasi su pavasariu arba rudeniu... tai gaunasi visi softai, lightai, deepai ir brightai temperatūriškai yra gan neutralūs, jų šiltumas/šaltumas labai neryškiai išreikštas, ir dažniausiai jie turi kažkokių ne savo tipo bruožų 4u.gif

Mute man jūs iškrat pasirodėt šaltas tipas, todėl ir parašiau, nes susidariau sakyčiau kardinaliai priešingą visiems nuomonę (visiems pasirodėt warm and bright, o man cool and soft( 4u.gif
Atsakyti
Aniston kokia gerulė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 06, 12:35)
neutralūs tipai skaitosi tie kurie ribojasi šalti su šiltais. Tarkim rudens tipai kurie ribojasi su žiema arba vasara, atitinkamai pavasarių taip pat neutralūs kurie ribojasi su žiema arba vasara... nu ir atvirkščiai žiemos kurios ribojasi su pavasariu arba rudeniu, bei vasaros kurios ribojasi su pavasariu arba rudeniu... tai gaunasi visi softai, lightai, deepai ir brightai temperatūriškai yra gan neutralūs, jų šiltumas/šaltumas labai neryškiai išreikštas, ir dažniausiai jie turi kažkokių ne savo tipo bruožų 4u.gif

Mute man jūs iškrat pasirodėt šaltas tipas, todėl ir parašiau, nes susidariau sakyčiau kardinaliai priešingą visiems nuomonę (visiems pasirodėt warm and bright, o man cool and soft( 4u.gif

tai išeina kad aš esu ant ribos su kažkuriuo tipu, kad mane tąsot tai į šiltą tai į šaltą biggrin.gif Pagal geriausia nustatyt koks tipas, šiltas ar šaltas? nes manau pirma reiktų tai nustatyti, o po to žiūrėt spring ar summer esu g.gif
Atsakyti
O venų spalva gali padėt nustatyt šaltas ar šiltas tipas? jos pas mane tokios kaip smaragdinės, nes yra ir žalsvos ir melsvos spalvos g.gif

Soft summer netinka ryškios raudona, oranžinė, geltona, o man lyg ir nėra tokios jau visai netinkamos spalvos g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 06 rugpjūčio 2013 - 12:14
QUOTE(Mute @ 2013 08 06, 12:04)
O venų spalva gali padėt nustatyt šaltas ar šiltas tipas? jos pas mane tokios kaip smaragdinės, nes yra ir žalsvos ir melsvos spalvos g.gif

pagal venas gaunatės šiltas tipas 4u.gif
o nustatymui:
fuksija - šaltas tipas, oranžinė - šiltas... ir vėpsom kas mažiau vaizdą gadina
paskui smėlinė - šiltas, cacao - šaltas... ir vėl vėpsom 4u.gif
dar galim su pilka... pilka su violetiniu atspalviu - šaltas tipas; pilka su gelsvu atspalviu - šiltas tipas... o daugiau nežinau... su žaliom ar mėlynom makalynė šiokia tokia visad būna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 08 06, 12:04)
Soft summer netinka ryškios raudona, oranžinė, geltona, o man lyg ir nėra tokios jau visai netinkamos spalvos g.gif

čia kalba eina apie neonines ryškias spalvas, nu kaip flomasteriai kur pabrėžt ką reik
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 06, 14:17)
pagal venas gaunatės šiltas tipas 4u.gif
o nustatymui:
fuksija - šaltas tipas, oranžinė - šiltas... ir vėpsom kas mažiau vaizdą gadina
paskui smėlinė - šiltas, cacao - šaltas... ir vėl vėpsom 4u.gif
dar galim su pilka... pilka su violetiniu atspalviu - šaltas tipas; pilka su gelsvu atspalviu - šiltas tipas... o daugiau nežinau... su žaliom ar mėlynom makalynė šiokia tokia visad būna 4u.gif

Reiks pažaist su tokiom spalvom, O balta lygtai šaltam tipui tinka, pamiršau pasitikrint su ja, kažin kaip ji atrodys g.gif
Atsakyti