Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 13:25)
Vis paskaitau šią temą  smile.gif Tad ir pati užsimaniau, kad padėtumėt man suprasti, koks aš tipas  smile.gif
Plaukai natūralios spalvos, oda sakyčiau turi gelsvą atspalvį, nes kažkur skaičiau, kad jei venos žalsvos spalvos, tai oda gelsvo atspalvio, o mano venos, kaip tik tokios. Saulėje neįdegu. Būnu raudona kaip vėžys, o po to vėl balta  biggrin.gif Na vasaros gale pakinta atspalvis šiek tiek, bet manau čia nesiskaito  smile.gif

Vienareiksmiskai siltas sezonas mano nuomone, kazkuris is warm tipu, arba warm spring arba warm autumn. 4u.gif Naturali raudonplauke, sviesiaode, ryzom strazdanom ir akim panasios spalvos kaip Erszebeth.

Del venu tai manau cia siek tiek yra netikslumo nes naturaliai idegus jau jos zalios pasidaro, bet va jeigu visiskai saules nemacius vertinant, tada galbut.

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 06 11, 14:13)

Oda nuotraukoje šaltoka atrodo g.gif

Bet man ne vasara, čia kažkoks kitas gyvis. Kiek akių ryškumą primatau - jau ir pavasariu man dvelkiat... Gal net nuo warm spring norisi pradėt svarstyt.

Oda manau nera salta, ji tiesiog neidegus, bet ir nera pamelus, man atrodo cia ta oda kuri vadinama persiko atspalvio. g.gif

drinks_cheers.gif

Laukiam byttes idomu jos nuomone isgirst. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2013 06 11, 13:41)
pažiūrėjau pavasario lentelę, tai man pati paskutinė iš rožinių "negalima" ir paskutinė iš violetinių "galima" laaabai jau panašios. Realybėj renkantis rūbą net neatskirtum gi kuri ten iš tų spalvų smile.gif

rudens lenetelej lygiai tas pat su rozine ir violetine g.gif
tok menkas skirutumas su viena galima , o su kita ne g.gif tai tada su viena spalva atrodai "poprasciai" , o su kita "pogeriai"
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 14:25)
Vis paskaitau šią temą  smile.gif Tad ir pati užsimaniau, kad padėtumėt man suprasti, koks aš tipas  smile.gif
Štai mano foto

Plaukai natūralios spalvos, oda sakyčiau turi gelsvą atspalvį, nes kažkur skaičiau, kad jei venos žalsvos spalvos, tai oda gelsvo atspalvio, o mano venos, kaip tik tokios. Saulėje neįdegu. Būnu raudona kaip vėžys, o po to vėl balta  biggrin.gif Na vasaros gale pakinta atspalvis šiek tiek, bet manau čia nesiskaito  smile.gif

Skaitau, bet ir gi įlįsiu pasireikšti man atrodo panašiausia į warm autumn va čia man aiškiai matosi
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 06 11, 06:33)
Erszebeth, parnešu tau, tiktų? biggrin.gif

Dabar jau bijau, kad nebūtų per šaltos raudonos ir nemestų rausvo atspalvio doh.gif Kol kas spėjau įsisąmonint, kad "mano" raudonos yra lašišinės, koralinės, pomidorinės ir aguoninės.

QUOTE(Tynka @ 2013 06 11, 07:07)
Erszebeth, gražu  thumbup.gif  tik tau reikėtų gal kažką apie akinukus pagalvoti, kad rėmelis "nepjautų" akies. Pati esu akiniuotė žinau, kad ne viskas taip paprasta - atrodo viskas geria, nešioji ir net nejauti to rėmelio. Tik iš foto pasimato. Tavo gražios didelės akys, kam jas "dalinti"

Nešioju kartais ir lęšius, bet su akiniais sau labiau patinku blush2.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 06 11, 09:41)
Erszebeth, nu grazu man. smile.gif Tik dar nagu lako tokio kaip bliuskute labai prasosi ir butu isvis complete look. blush2.gif  tongue.gif

Radau dar tokias paletes, ivairiems tipams.
Kaireje tinkancios spalvos, desineje netinkancios:

ziema

vasara

pavasaris

ruduo

Jamamas lakas drinks_cheers.gif Tarp netinkančių radau savo akių spalvą, nesąmonė, ji man tinka biggrin.gif

Štai mano foto

Pagal aprašymą būtų gana panašiai, kaip mano. Sutinku, kad gali būti ir warm spring, ir ruduo. Nors kaip pavasariui gal mažoka kontrasto, bet gal čia tik nuotraukoje taip atrodo. Būtų gerai pamatuoti įvairias spalvas, gal ekspertės patars, kurios galėtų būti "testinės" tarp warm spring ir rudens.

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 06 11, 14:13)
Erszebeth, aš žiūrėjau žiūrėjau, kas man visgi taip smarkiai kliūna tose nuotraukose ir  pamačiau, kad... akiniai doh.gif Ypač portretinėje nuotraukoje be akinių visai kitoks vaizdas būtų 4u.gif

Bet tik neįsižeiskit (neturiu nieko prieš akinius - pati žliba cool.gif ), čia dėl to juodo rėmelio! Paklauskit Noa, ji jums pasakys, kad juoda pavasariui tai kaip... (pati sakinio nepabaigsiu, bet kažkas tikrai blogo). O ir jums ta juoda taip kliūna... Ypač arti, netgi ant veido būdama...

Mažai ten tos juodos, ir šiaip aš ją labai nešioju, ne visada juk privalu rengtis pagal spalvinį tipą - gali būti daug įvairių prioritetų biggrin.gif Spalvinis tipas gali būti kaip "slaptas ginklas", kurį galima pasitelkti esant reikalui. Arba būti kaip bendras orientyras. Juodos atsisakyti nežadu, neatsisakiau net tada, kai galvojau, kad esu vasara (o vasarai juoda dar blogiau, nei pavasariui). Juoda spalva man yra vertybė, kuriai negalioja gražu/negražu principas ax.gif
Atsakyti
Aš irgi pasiskaičius galvojau apie pavasarį arba rudenį. Bet mane iš vėžių meta mano plaukų spalva labiausiai biggrin.gif Šiaip žiūrint jie rudi, bet šviesūs, tik va, saulei šviečiant tai jie patampa variniai, auksiniai.

Juoda tai man netinka, nebent koks akcentas, nes atrodau perbalus. Neseniai reikėjo kostiumėlio, tai juodą pasimatavus doh.gif tai įsigijau tamsiai mėlyną biggrin.gif nes pilkas irgi kažkaip nelabai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 18:08)
Aš irgi pasiskaičius galvojau apie pavasarį arba rudenį. Bet mane iš vėžių meta mano plaukų spalva labiausiai  biggrin.gif Šiaip žiūrint jie rudi, bet šviesūs, tik va, saulei šviečiant tai jie patampa variniai, auksiniai.

Juoda tai man netinka, nebent koks akcentas, nes atrodau perbalus. Neseniai reikėjo kostiumėlio, tai juodą pasimatavus  doh.gif tai įsigijau tamsiai mėlyną  biggrin.gif nes pilkas irgi kažkaip nelabai žiūrėjosi  smile.gif

Kaip tik viena iš tų testinių spalvų tarp pavasario ir rudens gali būti žydra, kurią ir vilkite nuotraukoje. Ji tinka pavasariui ir netinka rudeniui. Palyginimui reikėtų tokiomis pačiomis sąlygomis (tame pačiame apšvietime, geriausia tuo pat metu) pamatuoti ir tokią, kuri tinka rudeniui, bet netinka pavasariui. Galbūt tai galėtų būti šokoladinė. Ir sudėjus šalia pažiūrėti, kuri atrodo gražiau. Arba gal bordinę, vyšninę, tamsiai raudoną, nors nesu tikra, ar ji netinkama visiems pavasario potipiams, ar tiktai warm. Nors kadangi iš pavasarių galite būti tik warm, tai gal ir gerai - skaisti žydra vs bordinė.
Atsakyti
mėlyna

ir

vyšninė
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 19:40)

Hm, man mėlyna gražiau - balsuočiau už warm spring smile.gif Bet gal tikros ekspertės tegul pasako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 10, 19:06)
Na, ateinu parodyti rezultato, ką čia man nustatėte  biggrin.gif Prisistatau jau grynose savo spalvose kaip warm spring. Apšvietimas ne pats geriausias šį vakarą, bet, taip sakant, auksas ir pelenuose žiba  lotuliukas.gif

http://i4.photobucke...zps09a36504.jpg

http://i4.photobucke...zpsed3c89ae.jpg

Reikės dabar tokios juvelyrikos užsitavarint, tik sponsorių surast belieka  lotuliukas.gif

žinok, man dar šio to trūksta, ta prasme, trūksta man vaizdelyje harmonijos. gal spalvos kiek per ryškios, bet greičiau per šiltos g.gif nu bet šiaip neblogai. thumbup.gif bet nuomonės dėl bright ir light spring aš nepakeičiau tongue.gif prižadėk, kad vis pabandysi ir iš jų palečių, ok? mirksiukas.gif tiesa, dar dėl bendro vaizdelio pagerinimo pabandyk kiek "išlengvinti" makiažą. manau, visai neblogai tiktų šviesesni šešėliai, o ir lūpų dažas, kad lengvesnės spalvos būtų. dabar jis man panašus į rudeninį greičiau. jo, ir visom keturiom pritariu dėl akinių pakeitimo į kokius šviesesnius mirksiukas.gif

Štai mano foto

pirmas įspūdis, kad warm(true) spring, o kitas galimas variantas warm(true) autumn mirksiukas.gif kitų variantų, manau, net neverta pradėt svarstyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 11 birželio 2013 - 20:07
Sveikos,

as tik retai ikisu nosi paskaityti..bet uzmaciau pasisakymus ir nesusilaikiau nepakomentavusi smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 06 11, 19:48)
Mažai ten tos juodos, ir šiaip aš ją labai nešioju, ne visada juk privalu rengtis pagal spalvinį tipą - gali būti daug įvairių prioritetų  biggrin.gif Spalvinis tipas gali būti kaip "slaptas ginklas", kurį galima pasitelkti esant reikalui. Arba būti kaip bendras orientyras. Juodos atsisakyti nežadu, neatsisakiau net tada, kai galvojau, kad esu vasara (o vasarai juoda dar blogiau, nei pavasariui). Juoda spalva man yra vertybė, kuriai negalioja gražu/negražu principas  ax.gif

QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 20:08)
Juoda tai man netinka, nebent koks akcentas, nes atrodau perbalus. Neseniai reikėjo kostiumėlio, tai juodą pasimatavus  doh.gif tai įsigijau tamsiai mėlyną  biggrin.gif nes pilkas irgi kažkaip nelabai žiūrėjosi  smile.gif

Kadangi pati esu pavasaris (true honey toned spring), tai zinau taisykle nr 1. - pavasariams netinka juoda spalva!!! Jei jau devite juoda, tai ji neturetu buti prie veido..tada reiktu bent koki salikeli ar kazkoki pavasario spalvos akcenta prisideti.. ypac netinkamas derinys juoda ir visai balta smile.gif
I darba visgi deviu kartais juodus rubus, bet tada deduosi kazka atsvieciancio..jei marskinukai, tai ne balti, o pieno spalvos ir pan..
Atsakyti
bet gi kaip smagu kartais palaužyt tas taisykles
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 06 11, 20:07)
kitų variantų, manau, net neverta pradėt svarstyti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(pear @ 2013 06 12, 07:11)
bet gi kaip smagu kartais palaužyt tas taisykles

Tai kad tos taisykles, jeigu jas galima taip pavadint, ne kokie tai draudimai ar bausmes, o tiesiog siulymai kaip mums tapti dar grazesnemis. 4u.gif O jau musu pasirinkimas ar i juos atsizvelgti ar ne, jokiu panciu ir prievartos nera. smile.gif
As sakyciau racionaliau ir tikslingiau butu kalbant apie kad ir ta pacia juoda spresti ne kaip sulauzyti taisykles, o va tarkim turiu juodu rubu, patinka ir juoda ir rubai tie grazus, norisi juos sunesioti, taigi, kaip as galeciau juos sauniai pritaikyti savo garderobe minimaliai save bjaurodama. Ar tai butu kelnes, ar batai, ar pagaliau striuke su graziu savo spalvinio tipo tinkanciu salikeliu, bandyti apzaisti situacija ir tiek. smile.gif
Atsakyti