QUOTE(justyte @ 2013 06 11, 13:25)
Vis paskaitau šią temą Tad ir pati užsimaniau, kad padėtumėt man suprasti, koks aš tipas
Plaukai natūralios spalvos, oda sakyčiau turi gelsvą atspalvį, nes kažkur skaičiau, kad jei venos žalsvos spalvos, tai oda gelsvo atspalvio, o mano venos, kaip tik tokios. Saulėje neįdegu. Būnu raudona kaip vėžys, o po to vėl balta Na vasaros gale pakinta atspalvis šiek tiek, bet manau čia nesiskaito
Plaukai natūralios spalvos, oda sakyčiau turi gelsvą atspalvį, nes kažkur skaičiau, kad jei venos žalsvos spalvos, tai oda gelsvo atspalvio, o mano venos, kaip tik tokios. Saulėje neįdegu. Būnu raudona kaip vėžys, o po to vėl balta Na vasaros gale pakinta atspalvis šiek tiek, bet manau čia nesiskaito
Vienareiksmiskai siltas sezonas mano nuomone, kazkuris is warm tipu, arba warm spring arba warm autumn. Naturali raudonplauke, sviesiaode, ryzom strazdanom ir akim panasios spalvos kaip Erszebeth.
Del venu tai manau cia siek tiek yra netikslumo nes naturaliai idegus jau jos zalios pasidaro, bet va jeigu visiskai saules nemacius vertinant, tada galbut.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 06 11, 14:13)
Oda nuotraukoje šaltoka atrodo
Bet man ne vasara, čia kažkoks kitas gyvis. Kiek akių ryškumą primatau - jau ir pavasariu man dvelkiat... Gal net nuo warm spring norisi pradėt svarstyt.
Oda manau nera salta, ji tiesiog neidegus, bet ir nera pamelus, man atrodo cia ta oda kuri vadinama persiko atspalvio.
Laukiam byttes idomu jos nuomone isgirst.