QUOTE(Mute @ 2013 08 05, 14:01)
53 geltonos nenešioju, nepatinka tokia, tada geriau ryški geltona. O oranžinė tai šių metų atradimas, viena iš mėgstamiausių spalvų su kuria gerai jaučiuosi. Su raudona taip pat, tik reikės pažiūrėt kuri iš 3 labiau tinka, nes jų atspalviai skiriasi šiek tiek.
tai kokia plaukų spalva jūsų nuomone tinka prie mano odos ir antakių
tai kokia plaukų spalva jūsų nuomone tinka prie mano odos ir antakių
Spalvinis tipas manau neturi nieko bendra su spalvom, kuriose gerai jaučiamės... na gali atitikt, bet nebūtinai. Juk spalvos su kuriomis gerai jaučiamės parodo mūsų savijautą, ne išorę... pagal tai ir nupaišo psichologinį paveikslą kokios turėtų būti vasaros ar žiemos.
Šiaip dažniausiai geriausiai tinka natūrali plaukų spalva... bet galim bandyt... jai apie ryžas... tai dauguma dažytų ryžų... man atrodo neskoningai ir kiek vulgariai. Nors principe kažkiek atitaikyti galima manau. Jai jums derint... tai reiktų imt IMHO šviesesnį ir geltonesnį ryžos atspalvį, tada akys labai išryškėtų tikriausiai. Tik reiktų antakius dažyt principe max 2 tonais tamsiau nei plaukai, kitaip jie liks pirmam plane... juolab kad pas jus jie vešlūs... na arba išsipešiot labai smarkiai, tada jie irgi nebekrenta į priekį, bet kadangi dabar natūrali antakiu linija madoj... tai matyt tektų šviesint.
Na tarkim kažkas maždaug tokio