O man Mute visai ne šiltas tipas... sakyčiau vasara... akys turi šilto žalumo (mano monitoriuje), bet oda visgi šalta... va pirma foto kaip nedera lupų spalva su apačioje esančia lašišine... jin principe jai ir nepuošia visų šiltų tipų, bet vis vien kažkaip iš spalvinio konteksto neiškrenta... įsivaizduojat kaip su tokio atspalvio lūpdažiu atrodytumėt?
4 -ta garstyčių berots iš soft autumn paletės, irgi visai šiaip sau, o va 5-ta kaip ir neutrali temperatūriškai ar ne? berots deep paletėj mačiau tokę... bet manau softai tamsūs irgi puikiai ją gali dėvėti (tarkim kaip A. Jolie) juoda labai šiaip sau, žiauriai į priekį lenda, tai kažkaip neutralūs tipai su žiemos įtaka atkrenta... geltona vėl lenda žiauriai į priekį, nors spalviškai papuošia, reiktų panašaus, bet labiau prigesinto... kaip ir emerald, sakyčiau gerai... žo netempiant gumos - man jūs soft summer
Atsiprašau jai ko nepakomentuoju, nes taip spontaniškai tik pribėgu peržiūrėt... jai nelabai iš pirmo žvilgsnio kyla minčių, tai nesinagrinėju... galvoje labai daug minčių ūžia ne tik apie spalvinius tipus, tai sunkiai be sugaunu tas mintis.
O vat šiaip radau sau tinkančią rusvą... tiksliau kakavinė:
, na gal kiek morkavesnė, bet svarbu kad be jokio pilkumo/nešvarumo. Gal užmatėt kas kurioj nors paletėj tokę splavą?
O vat šiaip radau sau tinkančią rusvą... tiksliau kakavinė:
, na gal kiek morkavesnė, bet svarbu kad be jokio pilkumo/nešvarumo. Gal užmatėt kas kurioj nors paletėj tokę splavą?
bytte, o man Mutei taip graziai silta ryski raudona is 7 foto... Ir 64 salia mano akimis ziurisi, o ji juk silto tipo ar ne? nors pas soft summer matau yra paletej panasi.
Oba dar buna ir taip? Buvau isitikinus kad akiu spalva vienintelis dalykas kuris pas zmogu nesikeicia nuo kudikystes. Bent jau mano nesikeicia, nors esu jau pakankamai sena tarka.
Nuotraukos nerodo...
Papildyta:
Ne ne, as jusu i ziemas nevariau tik sakiau jeigu plaukai butu tokie pat kaip antakiai, tada gal....
QUOTE(Woblienė @ 2013 08 05, 10:42)
Pamėginsiu nufotografuoti... mano tokia samanų spalvos...
Papildyta:
va tokios spalvos, tik šiuo metu šiek tiek pilkesnės ir tamsesnės kol nėščia
Papildyta:
va tokios spalvos, tik šiuo metu šiek tiek pilkesnės ir tamsesnės kol nėščia
Oba dar buna ir taip? Buvau isitikinus kad akiu spalva vienintelis dalykas kuris pas zmogu nesikeicia nuo kudikystes. Bent jau mano nesikeicia, nors esu jau pakankamai sena tarka.
Nuotraukos nerodo...
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 08 05, 10:52)
Tai jau į žiemas nebevarysi manes?
Ne ne, as jusu i ziemas nevariau tik sakiau jeigu plaukai butu tokie pat kaip antakiai, tada gal....
Žmogaus akys į senatvę pilkėja, blanksta pigmentas, tai gal automatiškai ir šiltėja?
Gal dar galit pakomentuot, kurios tinka ar ne nuo šitos foto žemyn? Ypač domina paskutinės trys nes svarstau, nešt atgal ar pasilikt
Dar pažiūrėjau į foto, jos darytos skirtingu paros laiku, skirtingom dienom, bet toj pačio vietoj ir gal kažkiek nuotraukos skirias, vienur tamsiai, kitur šviesiau. Nors man pačias spalvas ekrane rodo lyg ir visas tikroviškai
Gal dar galit pakomentuot, kurios tinka ar ne nuo šitos foto žemyn? Ypač domina paskutinės trys nes svarstau, nešt atgal ar pasilikt
Dar pažiūrėjau į foto, jos darytos skirtingu paros laiku, skirtingom dienom, bet toj pačio vietoj ir gal kažkiek nuotraukos skirias, vienur tamsiai, kitur šviesiau. Nors man pačias spalvas ekrane rodo lyg ir visas tikroviškai
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 05, 12:09)
Žmogaus akys į senatvę pilkėja, blanksta pigmentas, tai gal automatiškai ir šiltėja?
Nu kad nei mano tecio nei mamos akys nepasikeite... Nei mociutes... Va kad baltymas keiciasi, pagelsta, papilkeja tai sutinku
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 05, 12:09)
pirma nuotrauka - tinka (17 nr), antra (18) ne, 6 ir 8, 9, 10, 11 tinka (22, 24-27 nr), visos kitos taip +-
QUOTE(bytte @ 2013 08 05, 11:58)
O man Mute visai ne šiltas tipas... sakyčiau vasara... akys turi šilto žalumo (mano monitoriuje), bet oda visgi šalta... va pirma foto kaip nedera lupų spalva su apačioje esančia lašišine... jin principe jai ir nepuošia visų šiltų tipų, bet vis vien kažkaip iš spalvinio konteksto neiškrenta... įsivaizduojat kaip su tokio atspalvio lūpdažiu atrodytumėt?
4 -ta garstyčių berots iš soft autumn paletės, irgi visai šiaip sau, o va 5-ta kaip ir neutrali temperatūriškai ar ne? berots deep paletėj mačiau tokę... bet manau softai tamsūs irgi puikiai ją gali dėvėti (tarkim kaip A. Jolie) juoda labai šiaip sau, žiauriai į priekį lenda, tai kažkaip neutralūs tipai su žiemos įtaka atkrenta... geltona vėl lenda žiauriai į priekį, nors spalviškai papuošia, reiktų panašaus, bet labiau prigesinto... kaip ir emerald, sakyčiau gerai... žo netempiant gumos - man jūs soft summer
Odos spalva mane taip pat painioja. O dėl spalvų tai jos nevisiškai gavosoi foto, kokios realiai yra.pvz ta pirmoji foto oranžinė atrodo tokia prigesinta, nors iš tikro ji yra ryški, tik kiek šviesesnė nei 22 foto
o kaip geltona 53 foto žiūrisi?
Pastebėjau, kad jūs užakcentuojat tas spalvas kurias mažiausiai arba visai nenešioju, pvz kaip emerald arba 5 foto dabar visai pasimečiau tarp tų spalvų kurios tinka kurios ne panašu kad teks tikrai plaukus slėpt ir iš naujo fotografuotis su spalvom.
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 12:33)
bytte, o man Mutei taip graziai silta ryski raudona is 7 foto... Ir 64 salia mano akimis ziurisi, o ji juk silto tipo ar ne? nors pas soft summer matau yra paletej panasi.
64 spalva ir true autumn paletėj yra
Gaila, kad kai buvau natūralia plaukų spalva foto yra nespalvotos, ten visad atrodau tamsi, kaip antakiai , Reiks peržiūrėt dar, bet kažin ar atrasiu normalią spalvotą foto su natūraliais plaukais
O spalvos 15, 42, 44, 57 ir 66 foto iš soft summer paletės ar ne?
http://public.fotki....s/sam-0762.html
http://public.fotki....s/sam-0806.html
http://public.fotki....s/sam-0811.html
http://public.fotki....s/sam-0830.html
http://public.fotki....s/sam-0841.html
http://public.fotki....s/sam-0762.html
http://public.fotki....s/sam-0806.html
http://public.fotki....s/sam-0811.html
http://public.fotki....s/sam-0830.html
http://public.fotki....s/sam-0841.html
Mutei 34 -ta duoda purvinuma, kaip ir 38... meta kažkokį žalumą šešėlių vietose
ta pirmąją aš matau kaip oranžinę iš warm spring antroje eilutėje nuo apačios antras rutuliukas
53 geltona šiaip sau... nežinau ar ji vasarų... žinau kad mano geltona, jin citrininė skiesta su balta? , bent tokią matau... bet kuriuo atveju ne softinė.
...iš šiltų patiko 67-ta foto... kažkaip harmoningai žiūrisi
dėl plaukų, manau visai netinkamas variantas... prie odos , o akims paryškint kažkokia per agresyvi, o antakiai bendram kontekste per tamsūs, bendras vaizdas ne harmoningas. Aišku turint tokias akis galima ištemt iki warm autumn, bet su make upu, kaip Marcia Cross, tik nelabai eina atsekt iš kurio softo ji migravus
Labai graži softinė žaliaakė Jessica Biel:
Papildyta:
Coccinela man labiausiai patiko 26-ta nežinau kodėl... nes oda geriausiai žiūrisi su 24-ta... tik akys kažkaip praranda spalva, visai nupilkėjusios gaunas... aš tą efektą neseniai su savim pastebėjau... įsigijau tamsiai violetinį laką, kuris labai gerai žiūrisi prie odos, bet kai nagus prie akių prikišau tai nei šis nei tas... tai matyt kojų nagus lakuosiu
ta pirmąją aš matau kaip oranžinę iš warm spring antroje eilutėje nuo apačios antras rutuliukas
53 geltona šiaip sau... nežinau ar ji vasarų... žinau kad mano geltona, jin citrininė skiesta su balta? , bent tokią matau... bet kuriuo atveju ne softinė.
dėl plaukų, manau visai netinkamas variantas... prie odos , o akims paryškint kažkokia per agresyvi, o antakiai bendram kontekste per tamsūs, bendras vaizdas ne harmoningas. Aišku turint tokias akis galima ištemt iki warm autumn, bet su make upu, kaip Marcia Cross, tik nelabai eina atsekt iš kurio softo ji migravus
Labai graži softinė žaliaakė Jessica Biel:
Papildyta:
Coccinela man labiausiai patiko 26-ta nežinau kodėl... nes oda geriausiai žiūrisi su 24-ta... tik akys kažkaip praranda spalva, visai nupilkėjusios gaunas... aš tą efektą neseniai su savim pastebėjau... įsigijau tamsiai violetinį laką, kuris labai gerai žiūrisi prie odos, bet kai nagus prie akių prikišau tai nei šis nei tas... tai matyt kojų nagus lakuosiu
Papildyta:
bendros paletės, dar nebuvo tokių:
Papildyta:
dar... blog'as vyrams, tai labai taip supaprastintai spalviniai tipai:
QUOTE(bytte @ 2013 08 05, 14:44)
Mutei 34 -ta duoda purvinuma, kaip ir 38... meta kažkokį žalumą šešėlių vietose
53 geltonos nenešioju, nepatinka tokia, tada geriau ryški geltona. O oranžinė tai šių metų atradimas, viena iš mėgstamiausių spalvų su kuria gerai jaučiuosi. Su raudona taip pat, tik reikės pažiūrėt kuri iš 3 labiau tinka, nes jų atspalviai skiriasi šiek tiek.
tai kokia plaukų spalva jūsų nuomone tinka prie mano odos ir antakių
QUOTE(bytte @ 2013 08 05, 11:44)
]
Man ta spalva irgi labai patinka, čia pabandymui užsimečiau tą pačią bet ką tik išskalbtą, tai spalvos ryškesnės. Tiek kad fokinta kai vakaro saulė į kambarį švietė, tai ir pati oranžinė gavaus. O gal ir kad iš lauko tiesiai, prie vandens nudegus, nesuprasi dabar