QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 00:12)
O zinokit man jusu antakiai ir yra tas faktorius kuris tolina nuo minties apie warm autumn.
Rudenys, ypac warm tipas tokie rudi rudi rudnosiukai, viskas pas juos ruda, o cia bac juodi antakiai... Aisku norint buti harmoninga true autumn galima butu galvot ir apie antakiu dazyma ruda spalva, bet ar to norisi?....Taip viska keist is pagrindu... Sakyciau jusu atvejis vienas is tu kai fotografuojantis su spalvom verta dengti plaukus, kaip tai dare aina. Beje jusu plaukai naturalus tokie kaip ir antakiai?
Siaip jums graziai tiko ryskesnes spalvos, pritarsiu Erszebeth, kad man arba i clear arba i kuri nors pavasario tipa jus noretusi priskirt, ypac del akiu. As isivaizduoju kad jeigu butumet juodais plaukais tai gryna clear winter.
Antakius dabar dažau rudai, nes juodi jau per didelis kontrastas gaunasi prie mano plaukų. Natūralus plaukai nėra juodi kaip antakiai, bet tamsūs. Vaikystėje sakė buvau pilkais kaip pelenai plaukais
bet patamsėjo, turėjo rudą atspalvį kiek pamenu. Jaunystėj buvau vieną kartą nusidažius juodai plaukus, tai atrodžiau kaip lavonėlis
tai daugiau nebedažiau juodai.Dauguma sako, kad man labiau tinka plaukai su raudonu atspalviu arba su ryžu, kaip voverės. hm... bet ar pas clear tipa yra strazdanų, nes mano veidas visad buvo šiek tiek strazdanotas, nors ir neryškiai, dar ir dabar foto pastebėjau
ir winter tinka juoda spalva, o man kažkaip nelabai ji, nublankstu su ja
8 foto su juoda
Pažiūrėjau Coccinela foto, tai mano natūrali plaukų spalva buvo panaši į jos