Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 08 04, 22:56)
Mute, mano pirmas spėjimas, kad light spring  mirksiukas.gif

doh.gif ne nu.... taip norėjau būt true autumn, ir buvau įsitikinus kad neklystu pagal visus testus, o jos mane į pavasarį varo, košmaras. Gal apsigalvosit 4u.gif biggrin.gif
Įkėliau dar vieną foto su ankstesne dažyta plaukų spalva. Dabartinė yra tamsi, labiau norėtusi atrasti viduriuką tarp šių abiejų spalvų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 04 rugpjūčio 2013 - 21:19
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 21:02)
doh.gif ne nu.... taip norėjau būt true autumn, ir buvau įsitikinus kad neklystu pagal visus testus,  o jos mane į pavasarį varo,  košmaras. Gal apsigalvosit 4u.gif  biggrin.gif
Įkėliau dar vieną foto su ankstesne dažyta plaukų spalva. Dabartinė yra tamsi, labiau norėtusi atrasti viduriuką tarp šių abiejų spalvų

Na bet, kai pagalvoji, true autumn spalvos nėra jau tokios užmurzintos, kaip nuskalbto soft ar nupurvinto deep.

user posted image

Net nebežinau. Veidas atrodo toks skaistus, akys tokios ryškios, kad norėtųsi vadinti clear tipu.

Nors warm autumn vadinamas rudeniu su pavasario įtaka, ar ne?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 04 rugpjūčio 2013 - 21:38
Tik tą clear spring bent jau man paneigia tie visi šviesūs, margi variantai ir ypač tie, kur raštai smulkūs ir retoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 04, 21:56)
Mute, mano pirmas spėjimas, kad light spring  mirksiukas.gif

Ar tikrai light turejote omeni?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 04, 23:26)
Na bet, kai pagalvoji, true autumn spalvos nėra jau tokios užmurzintos, kaip nuskalbto soft ar nupurvinto deep.

user posted image

Net nebežinau. Veidas atrodo toks skaistus, akys tokios ryškios, kad norėtųsi vadinti clear tipu.

Pavasario paletėj yra spalvų kurios panašios į rudens, bet neįsivaizduoju ką daryčiau su pink, žydrom ir žaliom spalvom, kurių nemažai ten yra. Gyvenime nesu turėjus tokių spalvų rūbų, išskyrus ryškią sodrią geltoną. Kažkaip dažniausiai bųdavo rudos, raudona, sodrios žalios, tik paskutiniu metu buvo nemažai juodos ir pilkos į kurią dabar nė pažiūrėt nebenoriu, nieko nebeperku tokios spalvos
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 04, 23:26)

Nors warm autumn vadinamas rudeniu su pavasario įtaka, ar ne?

user posted image

Va šitos spalvos man labiau priimtinesnės atrodo. kas dėl vyšninės, kurią minėjau, tai ji labiau panaši į bordo - burokėlių spalvą. Vyšnine laikyčiau 5 foto,
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 21:42)
lotuliukas.gif senokai begirdėjau tokį klausimą. Anksčiau kai eidavau tvarkytis antakių dažnai išgirsdavau tokį klausimą. Antakiai natūralus, bet jau pašviesėję šiek tiek, nors foto jie atrodo tamsūs, net pati nustebau ax.gif

biggrin.gif O zinokit man jusu antakiai ir yra tas faktorius kuris tolina nuo minties apie warm autumn. blush2.gif Rudenys, ypac warm tipas tokie rudi rudi rudnosiukai, viskas pas juos ruda, o cia bac juodi antakiai... Aisku norint buti harmoninga true autumn galima butu galvot ir apie antakiu dazyma ruda spalva, bet ar to norisi?....Taip viska keist is pagrindu... Sakyciau jusu atvejis vienas is tu kai fotografuojantis su spalvom verta dengti plaukus, kaip tai dare aina. Beje jusu plaukai naturalus tokie kaip ir antakiai?
Siaip jums graziai tiko ryskesnes spalvos, pritarsiu Erszebeth, kad man arba i clear arba i kuri nors pavasario tipa jus noretusi priskirt, ypac del akiu. As isivaizduoju kad jeigu butumet juodais plaukais tai gryna clear winter.

QUOTE(Coccinela @ 2013 08 04, 21:52)

Aš klausdama turėjau omeny, ar tikrai man netinka ir galima vasaras išbraukt?  g.gif  Man regis iš jūsų nei viena nesakėt, jog aš vasara. O pati įtarinėjau prieš čia pasirodant, kad vasara.

Nera kad netiktu bet ir pernelyg nepuosia. 4u.gif Tiesa sakant as itarinejau kad galit buti cool summer. blush2.gif Bet kadangi buvo labai graziai tinkanciu siltesniu spalvu, nuomone keitesi.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 00:12)
biggrin.gif O zinokit man jusu antakiai ir yra tas faktorius kuris tolina nuo minties apie warm autumn. blush2.gif  Rudenys, ypac warm tipas tokie rudi rudi rudnosiukai, viskas pas juos ruda, o cia bac juodi antakiai... Aisku norint buti harmoninga true autumn galima butu galvot ir apie antakiu dazyma ruda spalva, bet ar to norisi?....Taip viska keist is pagrindu... Sakyciau jusu atvejis vienas is tu kai fotografuojantis su spalvom verta dengti plaukus, kaip tai dare aina. Beje jusu plaukai naturalus tokie kaip ir antakiai?
Siaip jums graziai tiko ryskesnes spalvos, pritarsiu Erszebeth, kad man arba i clear arba i kuri nors pavasario tipa jus noretusi priskirt, ypac del akiu. As isivaizduoju kad jeigu butumet juodais plaukais tai gryna clear winter.

Antakius dabar dažau rudai, nes juodi jau per didelis kontrastas gaunasi prie mano plaukų. Natūralus plaukai nėra juodi kaip antakiai, bet tamsūs. Vaikystėje sakė buvau pilkais kaip pelenai plaukais biggrin.gif bet patamsėjo, turėjo rudą atspalvį kiek pamenu. Jaunystėj buvau vieną kartą nusidažius juodai plaukus, tai atrodžiau kaip lavonėlis lotuliukas.gif tai daugiau nebedažiau juodai.Dauguma sako, kad man labiau tinka plaukai su raudonu atspalviu arba su ryžu, kaip voverės. hm... bet ar pas clear tipa yra strazdanų, nes mano veidas visad buvo šiek tiek strazdanotas, nors ir neryškiai, dar ir dabar foto pastebėjau g.gif ir winter tinka juoda spalva, o man kažkaip nelabai ji, nublankstu su ja g.gif 8 foto su juoda
Pažiūrėjau Coccinela foto, tai mano natūrali plaukų spalva buvo panaši į jos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 04 rugpjūčio 2013 - 23:05
QUOTE(Hiver @ 2013 08 04, 21:12)
Nera kad netiktu bet ir pernelyg nepuosia. 4u.gif Tiesa sakant as itarinejau kad galit buti cool summer. blush2.gif Bet kadangi buvo labai graziai tinkanciu siltesniu spalvu, nuomone keitesi.

Na, nors ne man vienai atrodė, kad galiu būt cool summer karsta.gif

Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 08 05, 00:41)

Pažiūrėjau Coccinela foto, tai mano natūrali plaukų spalva buvo panaši į jos

Susimaišiu vakar, Woblienės foto, ne Cocconelos.
Atsakyti
As irgi susimaisiau. lotuliukas.gif Sis klausimas buvo skirtas Woblienei blush2.gif 4u.gif
QUOTE(Hiver @ 2013 08 04, 21:21)
Cia visu tipu ziemu ivairios akys - rock muse, ar rastumet sau artimiausias? 4u.gif
http://12blueprints....e-album-winter/

Atsakyti
Pamėginsiu nufotografuoti... mano tokia samanų spalvos...
Papildyta:
user posted image

va tokios spalvos, tik šiuo metu šiek tiek pilkesnės ir tamsesnės kol nėščia
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 05, 11:12)
As irgi susimaisiau. lotuliukas.gif Sis klausimas buvo skirtas Woblienei blush2.gif  4u.gif

Tai jau į žiemas nebevarysi manes? lotuliukas.gif
Va panašiausia mano natūrali plaukų spalva, kiek atmenu ax.gif

user posted image
Atsakyti