O cool (tiek summer, tiek winter) ne mėlynakės privalo būti?
]
na koks mano tipas? man lyg žiema... oda šviesi, plaukai tamsūs, akys tamsios žalios...
Papildyta:
čia plaukai kaip ir nedažyti... ir tik blakstienos perbrauktos
[/quote]
Kazkodel buciau uz clear winter..
na koks mano tipas? man lyg žiema... oda šviesi, plaukai tamsūs, akys tamsios žalios...
Papildyta:
[/quote]
Kazkodel buciau uz clear winter..
Hm, aš svarstau, jei aš pradėčiau matuotas spalvas rūšiuot į tinka ir netinka, ir koncentruočiaus į tinkamas, būtų paprasčiau, nei sklaidant paletes? Čia tų pamąstymų dėl manęs tiek buvo: ruduo, žiema, pavasaris, light, deep... svarbiausia, kad nei vienai nepasirodė kelios spalvos tinkamom, su kuriom aš sau pati atrodau gerai pvz šita bliuskė, sakyčiau, vasarų tipui. Tikrai ne?
O iš kur toji rusaitė osinkoj perka peletes? Aš gal visai norėčiau pabandymui, jei ne karvę kainuoja. Nu, ne dabar pat, kol biškį mažiau variantų bus likę
O iš kur toji rusaitė osinkoj perka peletes? Aš gal visai norėčiau pabandymui, jei ne karvę kainuoja. Nu, ne dabar pat, kol biškį mažiau variantų bus likę
Hiver, nu tu mane bais nudžiuginai su tom rudenio madingom spalvom, Va tau
Tą deep lichen green eisiu matuotis Pas mane akyse kažkoks panašus atspalvis. Vis matuojuos ir matuojuos jei kas panašaus papuola, bet tokių spalvų pardavime nelabai egzistuoja. Tai jaučiu gamintojai kai driogstels visokių atspalvių panašių ir rūbų ir kosmetikos Žodžiu, jei tik tiks užsipirksiu, kad ilgam užtektų
Šiaip ir tą liepžiedžių reiks pasimatuot. Įtariu, kad mažom dozėm irgi gerai man būtų
Tas paskutinis koliažas tai mano mano ir tiesiog visas mano Net ir ruda tokia kaip lyg tinkama. Nors tam spalvos lapelyje kiek chakinė atrodo, tai jei būtų identiška, tai vargu ar tiktų. Na orūbai, tai neblogai parinkti.
Priešpaskutinis koliažas net nžn - reikia eit perverst paletes sutikrinimui. Na bet greičiausiai kokio bais ryškaus sezono. Gal kokio bright spring ar kurios iš žiemų. Šiaip man emeraldas tinka, bet čia rūbai parinkti labai pašviesinti kažkokie
pradžiai siūlau pasižiūrinėt deep winter arba deep autumn
Tą deep lichen green eisiu matuotis Pas mane akyse kažkoks panašus atspalvis. Vis matuojuos ir matuojuos jei kas panašaus papuola, bet tokių spalvų pardavime nelabai egzistuoja. Tai jaučiu gamintojai kai driogstels visokių atspalvių panašių ir rūbų ir kosmetikos Žodžiu, jei tik tiks užsipirksiu, kad ilgam užtektų
Šiaip ir tą liepžiedžių reiks pasimatuot. Įtariu, kad mažom dozėm irgi gerai man būtų
Tas paskutinis koliažas tai mano mano ir tiesiog visas mano Net ir ruda tokia kaip lyg tinkama. Nors tam spalvos lapelyje kiek chakinė atrodo, tai jei būtų identiška, tai vargu ar tiktų. Na orūbai, tai neblogai parinkti.
Priešpaskutinis koliažas net nžn - reikia eit perverst paletes sutikrinimui. Na bet greičiausiai kokio bais ryškaus sezono. Gal kokio bright spring ar kurios iš žiemų. Šiaip man emeraldas tinka, bet čia rūbai parinkti labai pašviesinti kažkokie
QUOTE(Woblienė @ 2013 08 04, 14:18)
http://www.part.lt/i...3ba35329261.jpg
Papildyta:
Papildyta:
pradžiai siūlau pasižiūrinėt deep winter arba deep autumn
Senokai skaitinėju šitą temą, bet tik dabar prisiruošiau nusifotgrafuoti su spalvom. Būtų malonu sužinoti jūsų nuomonę koks mano tipas. Pati mėginau nusistatyt bet nesu tikra ar teisingai
http://public.fotki.com/limma/spalvos/
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 19:32)
Senokai skaitinėju šitą temą, bet tik dabar prisiruošiau nusifotgrafuoti su spalvom. Būtų malonu sužinoti jūsų nuomonę koks mano tipas. Pati mėginau nusistatyt bet nesu tikra ar teisingai
Spėju, kad bright spring Labai gražiai tinka šiltesnės, ryškios spalvos. Į warm nepriimsiu dėl 27 nuotraukos - ta vyšninė labai jau dailiai, net pavydu O kokia natūrali plaukų spalva?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 04, 21:56)
Spėju, kad bright spring Labai gražiai tinka šiltesnės, ryškios spalvos. Į warm nepriimsiu dėl 27 nuotraukos - ta vyšninė labai jau dailiai, net pavydu O kokia natūrali plaukų spalva?
Natūrali plaukų spalva buvo tamsūs, į rudumą, akys pilkai žalios, oda šviesi, idegu raudonai, bet po to paruduoja. eisiu pažiūrėt bright spring paletės, nes apie pavasarį kažkaip negalvojau
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 20:04)
Natūrali plaukų spalva buvo tamsūs, į rudumą, akys pilkai žalios, oda šviesi, idegu raudonai, bet po to paruduoja. eisiu pažiūrėt bright spring paletės, nes apie pavasarį kažkaip negalvojau
Jeigu ne pavasaris, tada galėtų būti ruduo, nes tipas man atrodo šiltas. Bet...
Rudens paletė - atrodytų, ideliai atkartota ir akių spalva, ir plaukų, bet bendras vaizdas užmurzintas išeina.
O bet kuri skaisti, švari šilta spalva - šita, šita, šita, netgi šita flomasterinė oranžinė - labai papuošia.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 04, 16:23)
O cool (tiek summer, tiek winter) ne mėlynakės privalo būti?
Hm, geras klausimas, atrodo dar rudos akys tikrai galimos. As vertinau kaip siltu saltu spalvu visuma, tai is visu triju faktoriu (akys, plaukai, oda ) man visi trys pasirode salti, kontrastas nemazas. Idomu kaip akys is arti atrodytu, galbut jos turi ta silta alyvuogiu zalumos atspalvi Tada galvociau apie deep winter. Del clear winter man truksta ryskesniu, vaiskesniu akiu.
Cia visu tipu ziemu ivairios akys - rock muse, ar rastumet sau artimiausias?
http://12blueprints....e-album-winter/
QUOTE(Coccinela @ 2013 08 04, 19:31)
Sita vasaru, manyciau.
QUOTE(inc @ 2013 08 04, 19:56)
Aha, ta emerald cia atrodo kaip turquoise.
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 20:32)
Senokai skaitinėju šitą temą, bet tik dabar prisiruošiau nusifotgrafuoti su spalvom. Būtų malonu sužinoti jūsų nuomonę koks mano tipas.
Visu pirma klausimas - ar cia jusu naturalus antakiai, ar tamsinti?
QUOTE(Erszebeth @ 2013 08 04, 22:16)
Jeigu ne pavasaris, tada galėtų būti ruduo, nes tipas man atrodo šiltas. Bet...
Rudens paletė - atrodytų, ideliai atkartota ir akių spalva, ir plaukų, bet bendras vaizdas užmurzintas išeina.
O bet kuri skaisti, švari šilta spalva - šita, šita, netgi šita flomasterinė oranžinė - labai papuošia.
O bet kuri skaisti, švari šilta spalva - šita, šita, netgi šita flomasterinė oranžinė - labai papuošia.
šita, šita spalva realiai yra ryški pink, viena iš nemėgstamiausių, niekada neturėjau jokio rūbo tokios spalvos, taip pat ryškiai žydros, žalios, nes tokių spalvų nemėgstu.tokios geltonos spavos tik vienas rūbas priklydes kažkada, labiau patinka murzinesne geltona - mustard. Oranžinė ir raudona patinka, bet tokios sodresnės. Kiek skaitinėjau apie spalvų tipus man artimiausios spalvos yra rudens, labiau true autumn.
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 08 04, 22:21)
senokai begirdėjau tokį klausimą. Anksčiau kai eidavau tvarkytis antakių dažnai išgirsdavau tokį klausimą. Antakiai natūralus, bet jau pašviesėję šiek tiek, nors foto jie atrodo tamsūs, net pati nustebau
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 18:32)
Iš to, kokios spalvos tinka, spėčiau, kad kartu ieškom to pačio
QUOTE(Hiver @ 2013 08 04, 19:21)
Sita vasaru, manyciau.
Aš klausdama turėjau omeny, ar tikrai man netinka ir galima vasaras išbraukt? Man regis iš jūsų nei viena nesakėt, jog aš vasara. O pati įtarinėjau prieš čia pasirodant, kad vasara esu...
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 08 04, 19:42)
šita, šita spalva realiai yra ryški pink, viena iš nemėgstamiausių, niekada neturėjau jokio rūbo tokios spalvos, taip pat ryškiai žydros, žalios, nes tokių spalvų nemėgstu.
na, taip ką ekrane rodo, tai tikrai super spalva tinka, veidas toks jaunatviškas, gaivus o rūbo ir nebūtina turėt, galima tik šalį pvz. Man irgi tokia tinka, bet kaip kažkuri čia rašė, nevaikščiosi kaip papūga nuolatos. Nors man dar gal ir galima
Mute, mano pirmas spėjimas, kad light spring