Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

tos aukščiau įdėtos pavasarių neutralios tai ant manęs pačios baisiausios spalvos, tiek šviesios tiek tos rudos wacko.gif lotuliukas.gif
(kaip gerai kaip gerai - vasara ašai)

taupe batus turiu dvejus, labai limpa tik gaila, kad juos mėlyni džinsai tepa
ir daugiau rūbų taupe, pasimetimo laikotarpiu vien neutralais ir rengdavausi
išvis šita spalva man labai puiki visam savo diapazone smile.gif
taupe
galiu nuo galvos iki kojų tik pačiai nuobodu
bet rašo, kad vasaroms tinka monochromatiniai deriniai
user posted image
čia gal tos rusvos galėtų būti taupe'esnės, bet esmė - monochromatinės aprangos vasarai
user posted image

QUOTE(Hiver @ 2013 08 03, 19:18)
user posted image

Dziaugiuosi kad pagaliau nusistatet.  4u.gif  As irgi apie light summer vis pamastau, ypatingai po byttes uzuominos... bet nezinau dar rolleyes.gif mat as ne blondine, o tai daug ka keicia manau. ax.gif

mačiau light summer ir ne blondinių, bet tiesa dažnai jos dažytos tamsiai būna g.gif
na man vis tiek ta geltona keista, čia kaip kiaušinio trynio (šilta) geltona, atskiesta su balta spalva
vasarai matau link citrininės spalvos kažką, nors gal akis apgauna, reikia su kokia programa pasiurbti tos spalvos pasižiūrėt iš ko ji "padaryta" g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 03 rugpjūčio 2013 - 22:17
QUOTE(goldfish_ @ 2013 08 03, 23:10)

na man vis tiek ta geltona keista, čia kaip kiaušinio trynio (šilta) geltona, atskiesta su balta spalva
vasarai matau link citrininės spalvos kažką, nors gal akis apgauna, reikia su kokia programa pasiurbti tos spalvos pasižiūrėt iš ko ji "padaryta" g.gif

Man taupe avalyne patinka kai su pedkelnem arba kelnem nesioju, o vasara su plikom idegusiom kojom kazkaip pjaunasi... unsure.gif o zieminius turiu tai super thumbup.gif

pale lemon, tokia?
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

Man labai grazu tokia zalia, jeigu buciau pavasaris rengciaus tikrai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 rugpjūčio 2013 - 22:34
QUOTE(goldfish_ @ 2013 08 03, 22:10)
ir daugiau rūbų taupe, pasimetimo laikotarpiu vien neutralais ir rengdavausi
išvis šita spalva man labai puiki visam savo diapazone smile.gif

Man gražu taupe, nors ir ne iš mano paletės. Kai laikiau save vasara, bandžiau susigyventi, turiu ir batus, ir rūbų. Man tokie subtilūs atrodo deriniai su ja ir su visokiom balzganom. Warm spring paletėje yra tokių įdomiai pilkų, į rudumą.

Atsirinkau iš paletės tamsias ir nerėkiančias spalvas ir susidėjau ant vieno lapo. Gal ir galima gyventi, imant iš jų bet kurias po dvi ar tris. Labai graži ta šokoladinio asfalto, ar kaip ją pavadint - su ja kraštą šiek tiek apvedžiau. Deja, neturiu nė vieno tokio rūbo.

user posted image
Atsakyti
aš čia skaitau skaitau, bet labai sunku nuspręsti kokio aš esu tipo... gal galite man kas nors padėti?

po gimdymo nusprendžiau pasikeisti savo stilių, nes jau bus reikalas smile.gif taigi noriu būti bet į temą atrodanti mamytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 08 01, 17:41)
Kaštoninis atspalvis pas žiemas gali būti
Prislopintas tipas yra vasara, kai tuo tarpu žiema, o ypač clear arba kitaip bright pats ryškiausias tipas, kuris ištempia tiek spalvinius ryškius kontrastus, tiek šviessius/tamsius derinius.
Yra ten tokių ne rėkiančių spalvų, tik jos tokios "labai švarios, ledinės spalvos" dėjo kažkas nuorodą į pastelines ramias bei šviesias ledines spalvas, apie tai kuo jos skiriasi. Va ice spalvų visas stulpelis 4u.gif
user posted image

Ačiū, kažkodėl visai nepastebėjau šito potipio 4u.gif Paskaitysiu daugiau. Reikės ką nors pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 03, 22:43)

user posted image
va kaip ši kažkas tokio, ši juk šaltesnė geltona, nesuprantu kodėl light summer paletėse deda ją šiltesnę, reik paskaitinėt gal čia jau kokiai žiemai skaitosi g.gif
nors man ta geltona realiai paskutinėj vietoj, ale, kad yra paletėj tai ir aiškinuos smile.gif

ai dar norėjau paklausti, kažkuri kalbėjot apie paletės pirkimą, iš kur galima nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 04 rugpjūčio 2013 - 10:22
QUOTE(Woblienė @ 2013 08 04, 09:57)
aš čia skaitau skaitau, bet labai sunku nuspręsti kokio aš esu tipo... gal galite man kas nors padėti?

po gimdymo nusprendžiau pasikeisti savo stilių, nes jau bus reikalas smile.gif taigi noriu būti bet į temą atrodanti mamytė smile.gif

Be abejo galim, manau bent savo mintis kiekviena pasakyt 4u.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2013 08 04, 11:01)

va kaip ši kažkas tokio, ši juk šaltesnė geltona, nesuprantu kodėl light summer paletėse deda ją šiltesnę, reik paskaitinėt gal čia jau kokiai žiemai skaitosi g.gif

nors man ta geltona realiai paskutinėj vietoj, ale, kad yra paletėj tai ir aiškinuos smile.gif

Manau visa esme skirtumo tarp sviesios ziemos ir vasaros citrinines tai kad pas ziema jos tokios saldzios, svarios kaip ir kitos visos jogurtines ar ice vadinamos spalvos, o vasaros sudetingos, turi kitos spalvos priemaisu, pvz. truputi pilkumo
todel sita man kaip ir labiau ziemine
user posted image

o sita turi pilkumo, labiau vasarine gal
user posted image

Tokie atspalviai kai citrininis sherbetas
user posted image

arba ananasai
user posted image

Kai su pilkumu - vasariski.

O man dabar kaip tik dabar geltonasis periodas, labai traukia visokios geltonos pradedant liepziedziu baigiant banano spalva. Bananines labiausiai norisi bet mano tipui netinka, todel apsiriboju tik nagu laku ir papuosalais. tongue.gif

Papildyta:

Fall/ Winter 2013-2014 Color Trend

user posted image

Liepziedziu spalva yra biggrin.gif

placiau: http://www.fashionis...4-color-trends/

Atsakyti
geras pavadinimas liepžiedžių smile.gif
graži spalva, bet ji jau pavasariui?
na geltonai žalia nesenai skaičiau skiriamoji pavasario spalva
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 08 04, 12:44)

O mamamia, tos vidurinės spalvos kaip nerealiai karsta.gif thumbup.gif Jaučiu, reikės nusižiūrėti. Warm spring turėtų tikti.

user posted image

Liepžiedžiai...

user posted image

Gal tinkami tiek pavasariams, tiek vasaroms? Nors man ko gero geriau tiktų išvis liepų lapai.
Atsakyti
user posted image
na koks mano tipas? man lyg žiema... oda šviesi, plaukai tamsūs, akys tamsios žalios...
Papildyta:
čia plaukai kaip ir nedažyti... ir tik blakstienos perbrauktos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Woblienė: 04 rugpjūčio 2013 - 14:09
Mano supratimu, tikrai žiema 4u.gif Clear winter galbūt.
Atsakyti
Cia geriau spalva matosi liepziedziai gelsva i zalsvuma. Bet jei imant ta lapeli siaura kur prie ziedo buna, nezinau kaip jis vadinasi, tai jau kaip tuose trenduose, labiau zalsva.
user posted image

Cia is tu spalvu derinukai padaryti http://erincossar.com/
Man atrodo pirmasis vasaroms, antras ziemoms, trecias galvoju kam geriau, pavasariui ar rudeniui? idomu kam ketvirtas? ax.gif Penktas tai deep autumn, manau inc tiktu. ax.gif

QUOTE(Woblienė @ 2013 08 04, 15:18)

na koks mano tipas? man lyg žiema... oda šviesi, plaukai tamsūs, akys tamsios žalios...

Man atrodo kad jus arba cool winter arba cool summer. 4u.gif
Atsakyti